Zimná dovolenka so 4 mesačným dieťaťom
Ahojte, prosím o názory na zimnú dovolenku, všade sa píše o dovolenkách v lete s detmi, nikde som nenašla názory na dovolenku v zime. V marci bude mat náš drobec 4 mesiace. Plánujeme lyzovačku v Rakúsku na týžden, teda manžel a priatelia budú lyžovať, my sa budeme kočíkovať po stredisku 🙂. Rada by som vedela, či je to vhodné íst s takým malým niekde na týžden z domu a v zimnom období. Mali by sme apartmán v hoteli, všetko potrebné by sme zbalili zo sebou....Som novopečená mamička, tak mam trosku obavy či íst alebo neísť.
Vopred dakujem za rady a skúsenosti.... 🙂
Ahojte, ja mala by som otázku ohladne stravy, keďže sme ešte neboli s malou nikde viac, ako 1 deň, Vy čo dáte papať 9 mesačnému, keďže ja doma každý deň varím niečo na obed, neviem si predstaviť, kde by som mohla variť každý deň. Ako to chodí? Viem, existujú tie hotové obedíky pre také malé detičky, ale aj tie sa musia zohrieť, ale kde? 😕
Ahoj necitam vsetky komenty ale napisem vlastnu skusenost, my sme boli na simnej dovolenke ke mala mala 3 mesiace, bolo to uplne v pohode, vonku v kociku spala jak babika bolo to uplne super, druhykrat sme boli ked mala 6 mes. Actiez bez zoiadneho problemu, dokonca sme vanicku z kocika dali na sanky a lanoukou sme ju vytiahlinhore na kopec tak sme stravili cely den a poobede zase naspat. Mame super sponienky a mala bola spokojna. Drzim palce a peknu dofcu!
Ahojte. Poradi mi niekto, kam konkretne by sme mohli ist s 5 mesacnym babom? Hejake hory. Lyzovat said nechcem, skor na prechadzky, wellnes a relax
@prasiatko30 ahoj prosím ta kde boli tie jasličky na svahu? Na Nete vidim vsetko od troch rokov co su lyžiarske škôlky a postrážiť sa da jedine v hoteli ak by sme tam bývali ale my mame chatu co vlastni priateľ ..dakujem za odpoved

@tilly my dame este Kaprun na Velku noc, ta je na konci marca, takze ladovec isti, ze si zalyzujeme. Pre deti na Maiskogli je poma, treba sa vyviezt sedackou a hned na boku je ta poma so zvieratkami, brankami a inymi blbinami. A na Kitz je hore na ladovci celkom dobra lyzovacka (ale su kotvy) a pri Alpincentre je urobeny taky park pre deti. Kaprun patri k tym lacnejsim strediskam, urcite lacnejsim ako St. Anton, Lech, Soelden ci Stubei. Na apartman treba pocitat cca 60-70 €, na 6 dnovy listok cca 200 € pre dospeleho, deti do 6 rokov su zdarma a strava sa mi zda cenovo rovnaka. Inak dobra je aj lyzovacka v Zell am See, kamoske sa tam paci viac, ideme spolu a uz teraz hovorila, ze bude so synom chodit do Zell. Osobne si myslim, ze v Rakusku nie je zle stredisko, vsade su vyborne sluzby. Moze len nevyjst pocasie alebo malo snehu. My chceme ist teraz cez vikend niekde tu na SK-ale nie daleko - odradzaju ma prave sluzby, kvalita snehu a vleky s otrasnou obsluhou. Chodili sme na Makov, ale to som este tahala Matka na nohe na pome, teraz uz jazdi sam, ale ta poma hrozne vystreluje, zaciatok by som mu pomohla, lenze ku koncu deti uplne dviha, ze kusok vysia vo vzduchu. Vratna - mozno zajdeme tam. Uvidime.