Aký vodotesný fotoaparát kúpiť?

sisika
11. jún 2017

Chcela by som kupit fotoaparat na fotenie pod vodou,pri snorlchlovani-ale aj aby fotil pekne zabery klasicky na suchu,nejaky overeny,vyskusany-poradite mi prosim? S akym ste spokojne?
Vopred dakujem ❤️

tenerifka
11. jún 2017

@sisika Ak chces taky fotak do vody, aby ti vydrzal viac ako jednu sezonu, tak GoPro.
Nerobi njake profi fotky, ale to pravdepodobne ziadny fotoaparat, ktory je za "normalne" ceny a sluzi na fotenie pod vodou aj vonku. Mala som kedysi Kodak, ktory robil pekne fotky a bol aj do vody, ale vydrzal dve dovolenky, potom sa jednoducho vypol a uz nikdy nenastartoval
Takze za mña do vody GoPro(nie je to velka investicia) a vonku iny (su v cenach od 100 do 1000 aj viac eur, to uz je na kazdom kolko zainvestuje)

janka279
11. jún 2017

@sisika Dobra tema. Prave to tiez riesim. A tiez som zatial naklonena Gopro hero kamere. Ale budem este zvedava na nazory aj od dalsich ludi.

sisika
autor
11. jún 2017

Aj ja som pocula same chvaly na GoPro,len nemam v okoli nikoho kto ju vlastni.... tazko rozlisim ci je to reklama alebo fakt-takze dakujem @tenerifka za osobnu skusenost...

janka279
11. jún 2017

@tenerifka Este ma napadla jedna vec. Su fotky mimo vody uplne zle? Alebo su take, ze mozu byt. Rozmyslam preto, lebo sa mi prave nechce trepat velky fotak s objektivom. Ci by som to nevykryla GoPro s telefonom. Ktoru GoPro mate?

tenerifka
11. jún 2017

@janka279 moje decka maju uz niekolko rokov stary typ-Hero, na trhu su uz teraz ovela lepsie, aj s obrazovkou(nasa je bez)
Urcite by som zobrala ale aj normalny fotoaparat, my sme teraz kupili novy Nikon a tiez ho budeme tahat, lebo sa to neda porovnat