Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
Budem sa snazit informovat, ja som taka nasa GPS :,D vybrala som trasu a budem navigovat 😀
@adkaj43 No neviem,ale Bran ma nejako neocaril.Je to len biznis.Ale mozno budete mat iny nazor.Pripadalo mi to ako polske trhy a nad tym hrad aky najdete aj na slovensku.Keby,ze nemam magnetku s podobiznou Tepesa tak ani neviem,ze to je "Drakulov" hrad aj ked podla historie sa nachadza uplne inde.
Tak veci už pobalene už len naložiť do autá a zajtra vyrážame smer Kiten Primorsko
@pakadaj84 zajtra aj my na slnecne
juuuuj ta dnes bolo bars fajne, more teple pokojne, slnecko vysoko,este zajtra zeby vydrzalo posledny den a v pondelok haide domov, ale velmi rychlo to zbehlo uz aby bol aspon silvester😉
Aká je momentálna situácia na horgosi?
Nájde sa niekto,okolo 17.8.,kto by bol ochotný vziať ma s maličkou čivavou?(Ž/39).
Salina turda je krasna v rumunsku, odporucam!!!!! Vstupne 30lei. V Sighisoare je prave nejaky festival kopec stankov, niet kde zaparkovat.
Ahojte, dnes ráno o 4 som sa vrátila z dovolenky v Bulharsku, taktiež autom (Bardejov - Bývalá) - 15 - 16 hod. cesty. 🙂
mozno aj preto ze to je posledny den ale dnes bolo vsetko najsuper vlny paradne more teplucke, este aj jedlo bolo najsamlepsie, posledne pivo, chutilo ako to prve naj, takze opet o rok, teda, mozno , asi urcite🙂
@bg2014 To mas za odmenu aby si bol spokojny.Hlavne nic nezabudni tak ako nasi susedia navigaciu tak ju budem posielat do ciech.Posledne pivo chuti vzdy naj a nezabudni,ze bg 0,5 promile tak ,ze stihas ,ale neodporucam aj rano to uplne posledne.Dufam,ze bude vasniva rozlucka s bulharskom.Zajtra Ta ocakavam ja to tu este za Teba tych 6 dni odtrpim😎
@bg2014 Ty da neboj na to uz myslim len vyberam prostredie a tazko sa orientujem ci chces vyhlad na more,alebo mesto.Vcera som jedol uzasny steak s omackou peeper steak s opekanymi zamiakami ,zelenina no poviem druhy orgazmus.Je to nadsadene ,ale mame v centre typ od domacej a stoji to za to.
@gondulka Skoda ,ze Vam to casovo nevychadza,ale ako som uz pisal solo je pre mna lepsie a aj bg sa s tym asi stotoznuje.Podstatne je aby bola cesta v pohode.Ja koncim 5.8 rano idem este cez Varnu pre syry a vecer spim v Raminicu Valcea tak ratam,ze 6.8 vecer sme doma potom zhodnotime.Drzim palce.

@gemini2 zajtra ideme aj my 2 auta od KE smer Bulharsko cez Rumunsko