Autom do Bulharska
ahojte, isiel uz niekto autom do bulharska? dakujem
Ahojte, otazka,ktoru polozim, tu uz urcite bola tisickrat, no neskoro som sa zobudila a uz vibec bemam cas to tu listovat, takze budem rada, ak sa tu najde dobra dusa, ktora.mi napise odpoved: ideme v sobotu(s dvoma detmi) do Primorska zo Sniny, poprosim teda tip na optimalnu trasu cez Rumunsko.V RO by sme asi chceli aj niekde prespat- ale to len mozno, uvidime, podla stavu deti.Okrem trasy by mi niekto vedel dat nejaky tip na to, kde sa cestou v RO oplati zastavit a poobzerat si to? Ale bez zachadzky, proste po ceste, ak nic, nevadi.Na Drakulov hrad nechcem ist a tu cestu trans....( neviemako dalej) chce prejst manzel cestou späť.Naozaj budem velmi vdacna, ak mi niekto odpovie. 🙂
@tatjab001 takze optimalna cesta pre teba povedzme
https://www.google.com/maps/dir/Snina/Košice/Or...
na prespatie sa urcite niekto ozve, ja idem v kuse, ak nebudes spat odporucam vyrazit zo sniny okolo10-12h doobeda
@tatjab001 alebo este jedna s malou zmenou
@tatjab001 Trošku som pozmenil trasu bg2014. https://www.google.com/maps/dir/Snina/48.670184...
V HU sa vyhneš diaľniciam a pritom máš kratšiu trasu ako kilometrovo tak aj časovo. Ja tohto roku pôjdem tak isto. Idem 4.8. z SK do Pomoria. A ten obchvat Bukurešti som isiel 2x tam a 2x späť a nikdy som nečakal, ale išiel som cez víkend. Cez týždeň s tým nemám skúsenosti. Prajem šťastnú cestu, príjemnú dovolenku a šťastný návrat domov.
@bg2014 , @lubo5 dakujem vam obom za cas a ochotu pomoct, premyslim a predlozim manzelovi, ezte som rozmyslala, ze cestou by sme pozreli Bukurest a tam asi aj prespali, cize ziaden obchvat, no neviem, mozno deti uz budu neznesitelne a budeme musiet ukoncit prvu cast cesty skor.V kazdom pripade este raz vdakam. A ano, idem prvykrat, ak neratam spomienky na leto v BG na skodovke pred xy rokmi 😀
@kiralyz To je loteria minuly rok obchvat za 5 min myslim tu nastastnu stopku a tri roky predtym kazdy rok hodinu.Chodim cez vikendy a je to skor o stasti.Mozno cez tyzden vela kamionov ktore maju cez vikendy obmedzenia,ale jeam moznost asi 40 km pred Bucurestou odbocit priamo z Dialnice na Vanatori Mici a tade to obist.Ludia si to chvalili ,ale neskusal som.
@doly7 no ja som myslel obchvat z druhej strany ked z vychodu obchadzs bukurest od sinaie.
ked ides od pitesti tak tam som vacsninou vecer a to je v pohode. ale my sme sa vracali v stredu a isli sme na sinaiu a vtedy sme sa tam uvarili. Co sa tyka cesty na vanatori mici tak cez den pohoda, akurat nie je taka hladka ale ked vidis tak neni problem . V tme by som to ale neodporucal. Je tam aj par zakrut kde ides najprv 10 km rovno a zrazu ostra zakruta ked ju nevidis dopredu moze to byt velmi neprijemne prekvapenie hlavne ked ide niekto moc rychlo.
Ahojte chceme ist partia mladých ludi niekedy v auguste do obzoru alebo primorska. Ide niekto tiež autom v auguste ze by sme sa spojili? 2016 som tam siel autom cez srbsko. Mate tip na dobre lacne ubytko? Ak mate zaujem odpiste tu alebo este lepsie na email zidek.stevo@gmail.com dakujem a vsetkym krasnu dovolenku
Od 29.7. do 8.8. v primorsku. este neviem kedy vyrazim zo Svidníka, kedze este som nenaplatoval po ceste "exkurzie", zatial len Salina Turda.
Dufam, ze s niektorými z vas sa stretnem aspon na pive na plazi. kto tam bude, sa ozvite
@kiralyz Vies vzddy chodim z tej strany od Pitesti.Az minuly rok sme chceli pozriet Bran tak sme spali vo Fagarasi a isli na Brasov a od Sinaia.Nebolo to idealne pobludili sme tak ,ze sme to tak ci tak dali stredom Bucuresti a vtedy som zazil stvorprudovku bez ciar z ktorej si rumunsky taxikar urobil aj pat prudov.Nuz nezvyk.Zle sme s tej strany od Brasova odbocili.Len lutujem,ze sme pozreli Bran ten ma az tak neokuzlil ,ale ak si z BA tak od Michalskej smerom dolu ma v prenajme jeden rumun myslim sedmohradska restauracia super chlap aj kuchyna a lutujem,ze som nedal na jeho radu lebo vraj Sinaia je o inom ako Bran.Tam to bolo ako na polskych trhoch a ten hrad no tazko sa vyjadrit.Nas nejako nezaujal.Ono to s Draculom nic nema skor Sigishoara ,ale tam je len zrucanina a to je vlastne hrad Vlada Tepesa Draculu.
Prosím vás, a ako je to s peniazmi? 🤔🙂 Kde najlepšie si rozmeniť? (Na Sk alebo v Bulharsku..)
Aktualne kurzy z primorska zmenarne vsetky 1.90 platba kartou cca 1.94
@anetta85 Toto je asi nekonecna tema,ale vzdy o tom istom.Ked si zmenis za 1.91 alebo za 1,945 mas rozdiel pri vymene 1000 eur 20 eur.Viem,ze aj to je uspora,ale len jeden lepsi obed tak ,ze je asi zbytocne to riesit.Zamen si tam samozrejme banka ma asi lepsi kurz ako zmenaren,ale nejaky velky rozdiel to nie je ak teda nejde o kazde euro.V ramci dovolenky sa to strati.
Zdravím Vás,
Tento rok idem zas autom do Prímorska a rozmýšľam nad zmenou trasy. Chodieval som z KE smer Debrecín, Oradea, Turda, Sibiu, Bukurešť, Ruse, Varna.. Ako tak googlim tak mi ukazuje výhodnú trasu na Budapešť, Segedín, Arad, Craiova, Sliven, Burgas. Je to fakt tak rýchlejšie a väčšie množstvo diaľníc? Aké sú Vaše varianty a prečo? Ako pokročili v RO s diaľnicami? Ďakujem

@duszana Vo Fagarase White House.A Obzor mam overenu adresu ubytka.Stefka Zagorova daj si vyguglit.