Chorvátsko cez www.adrialin.sk

jaris84
28. jún 2015

Ahojte mamičky, prosím Vás máte nejaké skúsenosti s kúpou dovolenky cez Adrialin.sk? Je to spoľahlivé? Ďakujem za každú odpoveď a skúsenosť.

anik56
28. jún 2015

Ja som si tam tiež objednala dovolenku. Odpovedali mi okamžite, chcela som aj presné polohy niekoľkých vybratých apartmánov, odpovedali mi za pár hodín. S komunikáciou som spokojná, odchádzame 4. júla. potom sa môžem vyjadriť aj viac.

jaris84
autor
28. jún 2015

@anik56 a davali ste len zálohu alebo celú platbu vopred? Ja čo som našla ponuky, tak vačšinou všetko vopred celú sumu

anik56
28. jún 2015

Ja som objednávala ešte asi vo februári, vtedy som zaplatila 10%, do konca mája som mala zaplatiť zvyšok. Aj keď ma upozornili, tak som zabudla a zaplatila asi po troch dňoch, ale všetko je v poriadku, asi do troch dní mi poslali mailom poukaz na preukázanie sa na mieste aj s presnou adresou a GPS.

anik56
12. júl 2015

Včera sme sa vrátili z dovolenky. Po príchode už o pol desiatej sme sa bez akýchkoľvek problémov ubytovali, po odchode sme len nechali kľúče pod rohožkou po dohovore so susedmi, ktorí tam bývajú. Neplatili sme už nič navyše, ani žiadne ďalšie miestne poplatky. Takže ak pôjdeme na budúci rok na dovolenku, tak asi zas s adrialinom.sk, lebo aj pomer cena-kvalita bol skvelý v prospech kvality.

jaris84
autor
12. júl 2015

@anik56 tak to je super, som rada. Verím, že aj ,my budeme minimálne tak spokojní, ako ste boli vy 🙂