Dovolenka 2015 - Španielsko verzus Sardínia
Ahojte, aký je váš názor na dovolenku tento rok v Španielsku alebo na Sardínii? Sú utečenci aj na Sardínii?
Ďakujem za vaše názory a postrehy 🙂
12-ročná dcéra ide so súborom na 10 dní do Španielska (na sever). Cestujú cez Francúzsko, v Paríži majú zastávku na noc. Strašne sa bojím, až mám hrču v hrdle po všetkom, čo sa teraz deje (utečenci aj teroristi). Rozprávala som sa aj s ostatnými rodičmi, tiež sa boja, ale nechceme to deťom zakázať. Tešili sa celý rok, moja dcérka si dokonca poctivo šetrila, aby nenarušila náš rodinný rozpočet. Nemám síl jej povedať, že ju nepustím. 😒 To je strašné, ako pár sfanatizovaných ľudí dokáže rozhodiť celú Európu a vyvolať panický strach.
Kocky,tak cakanie sa oplatilo,dnes som bola zarezervovat a hned vyplatit Mallorcu-oblast Alcudia za super cenu a moznost poslednych leteniek a v sobotu odlietame,tak som plna ocakavania,co mala a tak...po prichode pridam nejake foto a recenziu hotela ak by ste rozmyslali kam 🙂
@nikuska124 ahoj pravea riesim ci nechat prepadnut dovolenky kedze spanielsko je uz v najvyssom rizikovom stupni terorizmu..... budem vdacna za kazde povzbudenie 🙂
@jenny2009 Ahoj! My sme boli v Spanielsku na dva tyzdne v case utoku v Tunisku...o utoku som ani nevedela, internet som necitala, ani som nevedela za Spanielsko je rizikova krajina....dovolenka uplne v pohode...len na letisku zvysena kontrola...nic viac 🙂 Tiez sme leteli do Malagy...potom autom kusok od Almerie.
Dievcata, nevratili ste sa teray niektora nahodou zo Sardinie?
@lilienlukacs Ahoj, ja odchádzam zajtra 🙂 A ty?
@sandra551 Ahoj ja odchadzam v Nedelu kam ides? 🙂
@lilienlukacs 🙂 Do Alghera letím a hotel máme na pláži Maria Pia v blízkosti mesta 🙂 A ty?
Aký doporučujete dobrý hotel v Sardínii, 4-5 hviezd.all inclusive?
Ahoj, najst dobry hotel je ve velmi tazke zalezi na tom kolko penazi chces obetovat lebo 5* hotely som nasla aj na osobu za 3000-5000 eur 🙂 Inak ked si das recenyie hotelov tak najdes na nete ktory si ludia chvalia. A potom sa rozhodnes.
@anega79 NADHERA FOTKY
Ahojte, mate nejake tipy na konkretne hotely, kde ste boli alebo kam sa chystate v tychto destinaciach? Dakujem 🙂
@martynnka ak zvazujes Mallorcu,odporucam oblast Sa Coma a hotel Mariant,klasicka trohhviezdicka,obsadenie je prevazne ruske,ceske,slovenske ak vsak hladas nieco pre deti skor by som volila nejake hotely zo slov.animaciami,a ak ste cestovatelsky tip,odporucam prenajat auto 34-45 eur na den a pozriet si krasneplaze.Teraz sme sa vratili s Alcudie,10 km plaz vhodna pre deticky,ktorych tam bolo teda az az,hotel Globales Condes de Alcudia,mlady cesky animator bol k dispozicii ale hostia prevazne anglicki.
@jenny2009 nenechavaj prepadnut dovolenku, urcite je to tu bezpecne. Jedine co tym ziskas hnev za prepadnute peniaze spaniwlsko je krasne a pokojne
La Pellosa je nádherná, ale strašně maličká a v srpnu mají Italové prázdniny, tím pádem neuvěřitelně přeplněná. Plus neustálé otravování černochů s cetkama, chodí celý den a otravují.
@nikuska124 dakujem krasne nikuska

@sara2830 Máme ubytko na pláži Maria Pia klasicky cez booking. Plánujeme aspoň 3 dni ísť na La Pelosa, Neptúnovu jaskyňu a ešte asi 2 pláže v okolí ubytka. Myslím, že budeme mať dosť čo robiť 😵