Dovolenka s deťmi a so psom na Slovensku

mimanr
9. apr 2021

Ahojte, vedeli by ste, prosím, poradiť ubytovanie? Prvý raz berieme psíka so sebou, tak nemusí to byť hotel, ale ideálne zariadenie s polpenziou, bazénom,ihriskom, kde akceptujú domáce zvieratá a možno býva aj nejaký riadený program občas. Hľadala som už na bookingu a pod. ale stále mi to podľa požiadaviek (polpenzia, bazen, pes) hádže len tie isté 4 hotely.
Ďakujem krásne.

1angelika
9. apr 2021

pokiaľ viem v penzione Galanto v Litovskom Jáne ubytovávajú aj so psom, pozrite si na stránke www.avena.sk

hettinka
9. apr 2021

@mimanr hotel Fis v Tatrach na Strbskom plese, aj Sorea hotely ubytovávajú psikov.

pepek11
9. apr 2021

My na dovolenky chodievame len so psíkom. Veľmi dobrú skúsenosť máme s Penziónom Diplomat v Liptovskom Jáne. Neviem, ako je to tam v posledných rokoch. My sme tam boli naposledy pred 7 rokmi a všetko bolo super. Okrem nás tam boli aj hostia zo zahraničia, ktorí mali tiež psíkov. Celý areál je uzavretý a psíkovia sa hrali na dvore. Personál bol milý a ústretový. Jedinou nevýhodou bolo, že na obedy/večere sme chodievali mimo penziónu, ale tiež so psíkom. Raňajky boli v penzióne. Boli sme maximálne spokojní.
Chodievame aj do Malých Karpát, do Modry Harmónie. Chodievame do Hotela pod Lipou. Nebývame priamo v hlavnom hoteli, ale v hoteli Vilma (Dependance). K pobytu (podľa balíčka) sa dá objednať polpenzia. Úplne stačí. Raňajky sú v hlavnom hoteli formou švédskych stolov. Neskutočný výber. Čo sa týka večere, je možnosť výberu z 3 alebo 4 jedál, ktoré sa vyberajú v deň príchodu na celý pobyt. Fantasticky tam varia. My tam chodíme kvôli turistike, ale pre deti je tam dosť veľa atrakcií. Aj v okolí. personál je milý a vážia si každého zákazníka.
So psíkom sme boli aj v Chvojnici, v hoteli Magura. Ubytovanie v pohode, jedlo tiež, ale je tam veľa medveďov. Večer sme so psíkom "krúžili" len okolo hotela... V lete sa tu konali rôzne detské tábory, a to nemusí každému vyhovovať. Nám to nevadilo, ale viem, že niektorí sa sťažovali na hluk a buchot.
Snáď som trošku pomohol.

kendova_anna
9. apr 2021

@mimanr ahoj, na kedy planujete dovolenku?

mimanr
autor
12. apr 2021

@kendova_anna asi koniec jula