Hotel Kalogria Beach Peloponez v Grécku - skúsenosti

skumavka
12. aug 2017

Ahojte. Boli ste niekto na dovolenke v tomto hoteli s deťmi? Recenzie má celkom fajn, ale aj tak by ma zaujimali vaše priame skúsenosti. Zvažujeme ho a vaše postrehy nám možno pomôžu.
Vďaka.

eikenella
12. aug 2017

@skumavka my sme boli pred 4 rokmi, ked to nebolo prerobene. boli sme spokojni. toto leto boli kamarati s 2a 3 r. detmi , uz je to prerobene a boli spokojni

skumavka
autor
12. aug 2017

@eikenella ďakujem za postreh. Nevieš náhodou ako je to s vodou balenou vo fľašiach- sú dostupné v rámci All inclusive, alebo nie? Prípadne je v blízkosti hotela nejaký obchodik?

zuzu1304
13. aug 2017

Ahoj, vodu vo flasiach nemas vramci all inclusive, da sa kupit v obchodiku priamo v hoteli, pol litra stoji 50 centov. Ale nepotrebujes si kupovat balenu vodu ak sa bojis o crevne problemy. Vsetci tam piju ich capovanu vodu a nikto nemal ziadne problemy. Aj nasa dcerka mala na dovolenke 14 mesiacov a pila ich capovanu vodu bez ujmy. V jedalni si mozes nacapovat do svojich flasiek a tiez pri bare ti nacapuju.

adriannasvk
13. aug 2017

Moja teta tam bola uz 2x a velmi spokojna bola,ze lepsiu stravu este nemala nikde🙂ale celkovo, je to rodinny hotel,majitelia su prijemni,velmi sa snazia🙂

skumavka
autor
13. aug 2017

@zuzu1304
@adriannasvk ďakujem dievčatá za vase postrehy. Presne, náš najmenší má 14 mes a preto som sa trochu obávala tej vody, i keď doma pije bežne vodu z vodovodu...
@zuzu1304 vy ste tam boli niekedy teraz nedávno?
Este by ma baby zaujímalo, ako je to tam s komármi. Boli?

zuzu1304
13. aug 2017

Ano my sme tam boli prelom juna jula uz po 3 krat. Kludne moze pit vodu capovanu, boli tam aj mensie babatka ktore ju pili, vodu z vodovodu vsak nie ani na zuby sme ju nepouzivali. Komare boli vecer cca 20:30 prisli, kedy odisli neviem lebo sme sa navecerali, zatancovali na minidisco a isli buvat.

skumavka
autor
13. aug 2017

@zuzu1304
To ste boli asi v hoteli chránení pred komármi, keď ste si nevšimli kedy zmizli;)
Boli tam siete na oknách?
Viem, že mám mnoho otázok, ale keď my sme takí poserkovia, cestovať s takýmto batolatom...
V každom prípade ďakujem za odozvu, pomohlo nám to🙂

zaketa
13. aug 2017

@skumavka ahoj mam tam teraz sestru a je veľmi spokojná už je prerobený celý hotel,všetko super.... Strava, animátori, more,bazény,viem ze oni majú sietky na oknách

eikenella
13. aug 2017

@skumavka tak ako baby pisali vyssie. Je to blizko z letiska, v okoli nic nie je, lebo je to samostatny areal ale budete spokojni. Animacie pre deti, dva bazeny, rychlo k moru, tobogany 2, bar na plazi aj pri ubytovani, chutna strva, pre dospl biliard ping pong, disko. A ak su prerobene uz aj izby, urcite sa aj my tam niekedy vratime

skumavka
autor
13. aug 2017

@zaketa ďakujem krásne, asi sa nakoniec odhodlame🙂

monikka31
13. aug 2017

@skumavka my sme tam boli min. rok a boli sme spokojný. Až na to že je tam veľa komárov. Ale inač 👍

zuzu1304
13. aug 2017

Su tam take velke zasuvacie siete na balkonoch a mali sme do zastrcky z dmky repelent. Co sa tyka toho cestovania z takym drobcom my sme si to s malou pekne uzili. Ak niekam cestovat s takym drobcom tak jedine do kalogrie - kratky let, kratky transfer z letiska (do 10 minut si na hoteli), strava vhodna pre deti, malej sme nabrali presnidavky a vsetky sme niesli domov lebo sa krasne prestravovala ich stravou je tam aj detsky bufet. Deti sa prehraju na plazi s formickami, more je krasne ciste, vstup pozvolny. Akurat co ti odporucam zober si par malinkych misticiek a vzdy zober malemu do nej nieco papat z jedalne, hlavne z obeda lebo obed je o 12:30 a vecera az o 19:30 dospelak vydrzi ale babo je hladne.

zuzka1117
13. aug 2017

My sme tam boli minulý rok a ja by som tam už kvôli komárom nešla.bolo to strašné,bez repelentu sa nedalo ísť von ☹ strava bola dobrá,aj ubytovanie-je to tam prerobené,aj pláž bola pekná a veľká.pre mňa najväčší mínus boli fakt tie komáre ktoré znepríjemňovali večer. Ako ďalšie negatívum bolo že tam nie je kde ísť.

skumavka
autor
14. aug 2017

@zuzka1117
Ahoj, a môžem sa ťa spýtať v ktorom termíne ste tam boli? Stále tak nejak verím, že koncom augusta by to s tými komármi už nemuselo byt take hrozné. Ale to je asi len môj sen:(

skumavka
autor
14. aug 2017

Baby, ďakuje vám všetkým čo ste sa doteraz vyjadrili, vidím, ze prevláda spokojnost. Jedine, čo vidím ako negatívum sú tie komáre. Fakt je, že to dokáže pokaziť dovolenku. Tak veru neviem. V každom prípade ďakujem za ochotu.

zuzka1117
14. aug 2017

@skumavka To ťa asi nepotesim lebo sme tam boli tak cca v strede augusta. Ja som bola v tej dobe tehotná a nemohla som si dať žiaden repelent tak to bolo hrozné ☹ komáre začali lietať v čase večere a veľmi nám znepríjemňovali život. Hotel bol v pohode,ale to že naokolo nič nie je mi prišlo tiež ako veľké negatívum.nikde sme sa ani nemohli prejsť.podla mňa to nebolo adekvátne k cene tej dovolenky

zuzka1117
14. aug 2017

Ináč ešte ďalšie negatívum je že na pláži nie sú toalety a na pláž sa chodí cez taký mostík a pod ním je voda ktorá strašne smrdí (myslím že aj kvôli tomu tam sú tie komáre).

santafe
15. aug 2017

@skumavka mam tam momentalne manzela so starsim synom, nakolko mame babatko tak ja som nechcela ist, vraj komare su v pohode, par ich vecer stretnu, ale v izbe vobec nemaju, a vraj je tam fakt vela vela os/osy/, a much, cez den, manzel vravi, ze to mu dost vadi, ovela viac ako komare, a to je na komare dost alergicky. Sranda, ze osy a muchy nikto nespomina, to je prave to, ako sme kazdy iny a ako kazdy si vsima nieco ine a kezdemu vadi nieco ine🙂
ale inak vraj velka spokojnost, co som rada, lebo vzdy sme chodili iba do 5* hotelov v Turecku, Delphin...atd...a napr taky Noah s Ark na Cypre co kazdy je nadseny, ze cisty luxus, tak mne pride taky obyc normal 5*hotel.

zuzka1117
15. aug 2017

@santafe ono asi záleží ako to človek vychyta,lebo nám delegátka povedala že tie komáre sú tam tak nárazovo.jeden týždeň viac,iný menej.a my sme mali na nich šťastie lebo ich tam bolo nenormálne veľa 😒ja som toľko komárov pokope ani nevidela ešte.my sme zasa nemali osy.

skumavka
autor
31. júl 2018

Ahojte, ozivujem diskusiu. Boli ste tam niekto teraz nedávno skorym rannym letom? Kedy vas ubytovali na izbe? My mame prichod na hotel o 8.00, som len zvedavá ci budeme musieť ozaj čakať do 14.00 kym nas ubytuju...

zuzu1304
1. aug 2018

@skumavka my sme takto leteli minuly rok. Prisli sme na hotel, dali sme si ranajky a po ranajkach bolo tak 50 %izieb uz k dispozicii. Ostatni museli pockat, ale cca o 11tej sme boli ubytovani uz vsetci.

skumavka
autor
1. aug 2018

@zuzu1304 ďakujem za reakciu☺️

zuzu1304
1. aug 2018

@skumavka rado sa stalo 🙂 krasnu dovolenku prajem

skumavka
autor
1. aug 2018

@zuzu1304 diky 👌

zuzu1304
27. aug 2018

Dievcata ktore ste tam boli tento rok. Bolo vsetko ok? Odporucili by ste nieco extra pribalit? Uz sme tam sice boli niekolkokrat ale meni sa to tam kazdym rokom a zvazujeme ze by sme opat sli sem... dakujem za info.

skumavka
autor
27. aug 2018

@zuzu1304 ahoj, boli sme tam teraz v auguste, vsetko bolo tak, ako bolo pisane v tejto diskusii. Cize spokojnosť. Strava a ubytko super, na hotel sme prisli rano o 8.00 a ubytovani sme bolo uz cca o 11.00, vobec nam to nevadilo, všetko slo hladko. Komare boli len vecer a najviac na recepcii, ale nejako nam to neprekazalo. Ani repelent ani odpudzovac do zasuvky sme nepouzili. Bol to dobry výber, radi sa tam vrátime.

jelus
29. aug 2018

@skumavka ahoj, chcela by som sa opytat, ci bola aj zmrzlina v ramci all. A velmi daleko su nejake obchodiky? Peso by to neslo? Dakujem.

skumavka
autor
30. aug 2018

@jelus ano, zmrzlina bola v rámci all inclusive. Strava bola ozaj vynikajúca. Obchodík je priamo v hoteli, na okoli nic nie je.

jelus
30. aug 2018

@skumavka vďaka.

maris5
10. jan 2023

@skumavka
@zuzu1304
@monikka31
Ahojte dievcata, kedze mate osobnu skusenost s hotelom, chcem sa opytat ci na zakladnych izbach (tie s pristelkou) je klimatizacia?
Pani v cestovke vravi, ze na vsetkych izbach je klima, ale v popise izby to nie je.
Klimu maju uvedenu len na tych izbach, ktore maju 2 miestnosti.
Dakujem