Hotel Morito, Mallorca - Cala Millor

kikina84
23. apr 2013

LUDKOVIA,BOL NIEKTO V TOMTO HOTELI NA Mallorce? boli ste spokojny? vdaka za typy

luciaalex
24. apr 2013

Chod na www.tripadvisor. tam su recenzie snad na vsetko, ja uz ani nejdem na dovolenku kym si to tam neoverim, zistis vselico zaujimave co urcite pomoze pri rozhodovani.

pempusik
24. apr 2013

@kikina84 suhlasim s @luciaalex ja to robim tak isto, najdem si pekny hotel cez cestovku, ale nebooknem skor nez si nepozriem na tripadvisor. no a zatial sa mi tie recenzie vzdy potvrdili.
http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g580282...
recenzie nie su zle, ale este by som sa poobzerala po dalsich hoteloch 🙂

kikina84
autor
24. apr 2013

@luciaalex
@pempusik dakujem baby..ja som nasla na tento hotel recenzie u nas..ale len par..a boli pozitivne..tak som chcela skor blizsie info od niekoho kto tam bol,pripadne sa popytat na nejake veci este.. 🙂
idem mrk tie stranky..vdaka

lukas443
30. jún 2013

Hellou Kika, chcel by som sa opytať zopar veci ohladom malorky, kedže s priatelkou to chceme booknuť už zajtra rad by som sa spytal,. či je v Cala millor naozaj taky život ako sa piše v recenziach, pretože mame 2 destinacie, ja chcem isť cala millor, ale priatelka chce ist do Alcudie, že vraj to je vačšie, a viac sa toho tam da pozrieť,. vedela by si nejako pomoct s tym?
dik Luky

luciaalex
30. jún 2013

V alcudii nie je dokopy nic. V starom meste su pekne hradby a bycia arena, v porte je pristav a ulicka s obchodmi a restikami, ,nedaleko je plaz na myse formentor. Voda v porto alcudia trochu akoby pachla, asi kvoli pristavu. Akoze celkom dobre, boli sme v htl alcudia garden, ale ziadna slava. Predtym sme boli dole v magalufe, sice divocina ale lepsie, strategickejsia poloha. Aj tak sme z alcudie jazdili dole do palmy, do akvarka a tak....

kikina84
autor
30. jún 2013

@lukas443 no ono zalezi od toho co konkretne chcete pozerat..tie fakultativne vylety su v kazdej casti rovnake. a to okolie zalezi na Vas..ja odporucam cala millor skor rodinam s detmi..je tam co robit s deckami..a busom do palmy je to cca 1,5 hodiny..tam sa tiez da robit kade co.je to predsa len hlavne mesto..

kikina84
autor
2. aug 2013

@lukas443 TAK ako? co ste nakoniec vybrali? 🙂