icon

Kam do Chorvátska s 2,5 ročným dieťaťom?

lenca1401
27. feb 2018

Ahojte.Mam dilemu.Tento rok uz chceme ísť pozrieť inde ako na Hvar.Je tam NÁDHERNE,ale boli sme tam uz 2x.Urcite sa tam vratime,ale teraz by som prijala kratšiu cestu.Niekde v okolí Zadaru.Vhodné pre 2,5ročné dieta,ktoré je v celku aktívne,skor kludnejsie,ale zas neumriet od nudy😂 ubytko stačí primerané,ajtak budeme celí deň vonku.cesta vlastným autom.A je lepšie uz s takým dietatom do hotela alebo apartmánu?Este bez malého sme boli na Krku v hori,parada,ale potom uz iba v apartmánoch a tiez super.Ako zatiaľ som pozerala ostrov dugy otok a Murter...Nejaké typy?Ďakujem oooo a este v akom období ísť?Lebo na hvar sme chodili koncom augusta a paraaaada.ani raz nepadla ani kvapka,more super a ľudí uz málo.A cenovo dostupné,lebo ako pozerám,tak za tie ceny môžme ísť aj letecky niekam. 😊Ale tak to zalzi na nasej náročnosti,pre mna je dôležité aby sme mali kam so synom,kde sa najesť a popozerat pamiatky.A plaze mozu byt aj také aj také
Vdaka za typy

Strana
z2
vikinko204
2. mar 2018

Crikvenica.vhodne aj pre deti aj dospelych.kazdi si pride na svoje.u mna top 👍

lenca1401
autor
2. mar 2018

@clarissa96 asi budeme musieť zobrat aj jehoja 😂 chcela som aj segra aby sla,tym sa narodil teraz synsom,ale odmietajú ísť.a s takým polrocnym bejby sa najlepšie cestuje.Uz sommnou to pozerala,vyzerá to super.ako to okolie Zadaru som vyberala iba kvôli počasiu...Ale tak za tie 4roky sa aj klima zmenila,ved akoma byva u nas už...Lebo aj na Krku sa nammi strasne páčilo.A to bolo riešené fakt na poslednú chvíľku.No poradime sa a uvidíme.Ďakujem a nech ste všetci uz pri tom mori a grilovacke 😉

clarissa96
2. mar 2018

@lenca1401 ďakujem. neboj, na rok pôjdete i so ségrou 🙂 a toto je taká milá starosť vyberať dovču 🙂

hettinka
2. mar 2018

@lenca1401 my sme skúsili ísť aj s niekým, ale pokiaľ fakt nie ste na jednej vlnovej dlžke, s rovnako starými deťmi, nie je to moc dobré ... najradšej chodíme sami do hotela, kde je nejaký animačný program, decká máme dve, zabavia sa aj sami, ale ak je možnosť zahrať nejaké hry s animátormi, tak je to fajn. Alebo si nájdu niekoho na pláži, aspoň pokecajú aj v NJ a AJ (teda tvoj ešte toto asi nie, ale časom...)

salome123
6. mar 2018

@lenca1401 my sme boli vlani na Murteri, byvali sme 300m od plaze Slanica... slanica je fajn, len tam boli neskutocne vela ludi a co je horsie, boli tam aj dospelaci co si hadzali lopticky a hadzali sa do tej plytkej vody a ohrozovali tam deti. ale mne sa tam velmi pacila plaz Podvrske... asi najkrajsia plaz co som zatial videla.
na tvojom mieste by som skusila najst nieco pri Nine a kukni aj Kralovskaja plaza.

korunka1
6. mar 2018

@lenca1401 My sme boli pred cca 4 rokmi na Murteri...ubytko nic moc, ale chodili sme tam len prespať, tak som to prežila.Varili sme jediný raz aj to sme vybili poistky.Jedli sme v reštikách na pláži, veĺmi chutné jedlá a vtedy aj cenovo výhodné.
Jedna pláž je vraj piesková, čo nie je pravda...je kamienková, vstup do mora a ďalej v mori je piesok.Je pomerne malá, tlačenica..treba si obsadit miesto.Je tam viac pláži. Ulica s obchodíkmi, reštiky...požičať si skúter a obísť ostrov. Celkovo sa mi tam páčilo, ale voda bola nechutne studená.

jane24
1. máj 2018

My mame tento rok dost problem...neviete niekto poradit hladame apartmanovy dom dost blizko plaze cca 70-100m maximalne..ideme 3 rodiny s detmi 2+2,3+2,2+2. pozvolny vstup..plaz aj s tymi ich borovicami a ziadne velke balvany blizko plaze.. stredna dalmacia najlepsie.velmi dakujem za akekolvek tipy

lenca1401
autor
2. máj 2018

@jane24 ja som zohnala ubytko v dedinke Vrsi Mulo,pri Nine presne podľa Vašich požiadaviek ale prešla som toho neúrekom a jul,august vsade plno.Skúste pozrieť vyhladavac hrvatska.sk,tam som to našla.odporucila mi to kamoska,oni tak chodia uz par rokov.komunikuje sa priamo s majitelom.Tento nas vie aj po česky napr. 😊 dufam ze budeme spokojný,vyzerá to tam uzasne.Držím palce

martinhorvath
Odpoveď bola odstránená
stevo56
1. júl 2018

vo stvrtok sme sa vratili z Krku, boli sme v meste Baska. Mesto aj cely ostrov pekne, plaz super(vsak ma modru vlajku), more cistucke(nie ako za posledne roky v makarakej a istrii). Obrovska nevyhoda davy ludi, v pondelok sme nemali kde deku pre deti rozlozit. Vzhladom na pocet aut co islo oproti a co sa vraj dialo v sobotu by som dovoleku v HR zvazil...

lenca1401
autor
6. júl 2018

@stevo56 tak my ideme v auguste a ideme pri Nin-uz som vybrala.Apartmán máme v dedinke Vrsi Mulo.Cestujeme zo soboty na nedeľu a domov ideme z nedele na pondelok.Každý rok chodíme od polovice augusta a zatial bolo zvdy super-pradzdne cesty bez problémov.Vlani šiel bratranec asi 3týždne pred nami a hovoril ze katastrofa.Tak verím ze aj tento rok to bude

lenca1401
autor
6. júl 2018

@lenca1401 bude dobré

tacka
8. jan 2019

@ivu80 dobrý deň viete odporúčať dobre ubytovanie pre rodinu s deťmi? Ďakujem a náhodou nejake fotky pláže ďakujem😉

bramble
8. jan 2019

@lenca1401 ja odporúčam Nin,boli sme tam už 2x a bolo super.Prvykrat keď mal malý 1,5 roka. Je tam výborná pláž pre také deti a bývali sme v apartmáne. Je to aj blízko Zadaru a my sme sa skoro každý večer boli pešo prejsť v dovolen.rezorte Zaton-tam sú rôzne atrakcie pre malých aj veľkých, ihriská, animátori robia detské disco a pod. Naozaj tam nuda nehrozí ani mimo hlavnej sezóny 🙂

lenca1401
autor
8. jan 2019

@bramble no my sme v lete boli ubytovany vo Vrsi a v Nine sme boli.Mestečko sa mi pacilo,ale my sme s plazou spokojny neboli.Lepsie a krajšie bolo vo Vrsi a tam sme chodili aj na jednu odlahlu pláž,jedine co ma mrzí je ze sme nestihli ten Zaton a Zadar.Ale sto ľudí,sto chutí 🙂 Uvidíme kam nas vietor zaveje tento rok,ale asi na nás obľúbený Hvar.

bramble
8. jan 2019

@lenca1401 ja som si nevšimla,že to je už starý príspevok 😁 v Nine je viac plazi,ale pravda každému sa páči a vyhovuje niečo iné 🙂

lenca1401
autor
8. jan 2019

@bramble nevadí 😁 no mna sklamala Ninska laguna.ako voda super aj plaz,ale hlava na hlave a ziadne wc siroko ďaleko a s obcerstvenim tiez bieda podla mňa.Alw boli sme pozrieť aj pláž za ninskym bahnom,neviem uz ako sa volá,tam sa mi páčilo viac.

bramble
8. jan 2019

@lenca1401 keď myslíme to iste,tak my sme tam chodili, bolo tam bahno aj wc,bufet a dokonca už pribudli aj sprchy priamo na pláži.A boli sme na prelome júna/júla a už 1.jula bolo vidieť ten rozdiel-ovela viac ľudí zo dňa na deň

lenca1401
autor
8. jan 2019

@bramble no viem ze ta plaz co myslim ja bola tak schovana,slo sa na nu dole schodmi a boli tam aj kolotoče.hned oproti bolo Vrsi mesto.Také pekné slamene slnecniky tam boli.Tusim Kralicia plaza sa volá.AleDobrý nie som si istá

Strana
z2