icon

Keňa s deťmi

gabriela_obzerova
26. aug 2022

Ahojte, mam zlozenie 8,5,2 a zvazujem Kenu v rezorte v novembri alebo decembri. Odporucate alebo radsej nie? Ake ockovania by boli nutne a nevyhnutne? Isli by sme len na nejaky fakultativny vylet z hotela.

tenerifka
26. aug 2022

@gabriela_obzerova ked chces len plaz a neplatit vela, skus pozriet Zanzibar cez nemecke CK s odletom z Viedne, pozri sever-Nungwi, my sme boli "len" vo 4* hoteli Royal Zanzibar a bol super, rozlahly areal, niekolko velkych bazenov, malo izieb na tak velky areal, nadherana plaz.....tam nepotrebujes ziadne ockovanie, ale treba pozriet pocasie, je to juzna pologula a striedaju sa tam obdobia dazdov inak ako na severnej pologuli. Alebo Thajsko, priamy let napr.na Phuket, da sa tam najst vela peknych hotelov za super cenu

tenerifka
26. aug 2022

@gabriela_obzerova a pridavam sa k babam, co psali, ze plazovu Keñu s tak malymi detmi nie, ludia tam chodia vacsinou na safari a potom si daju par dni niekde v rezorte v Mombase ako oddych, spoja 2 veci do jedneho

adriannasvk
26. aug 2022

@missdiva toto je uplne zly napad,radsej by som nikam nesla ako Kena s detmi😂 ak nemam na dovolenku v zime pri mori tak najdem zimnu dovolenku alebo nikam nejdem ako vyhodit tolko penazi za toto🤦‍♀️

petricka1984
26. aug 2022

@pharma jasné, necháme si poradiť od tety s bujnou fantáziou, ktorá bola v lete max na kúpalisku na Šírave 🙈

melanta
26. aug 2022

@pharma tak to sa máme na Slovensku ozaj fasa, keď pol Michaloviec bola na Maledivach. A sorry, ale aj dovolenka pri Šírave v kempe by som nepovedala, že je pre lúzu. Trocha pokory treba v sebe aj mať. Ty musíš byť veľmi nešťastná osoba, keď máš potrebu tu písať pojmy ako chudobina, lúza a podobne. Je mi ťa úprimne dosť ľúto.

gabriela_obzerova
autor
26. aug 2022

@melanta tak on je infant este, rataju nas ako 2+2. Nemecka CK a 4*

gabriela_obzerova
autor
26. aug 2022

@queen_mary dakujem za jeden z mala normalnych komentarov k teme 👍

melanta
26. aug 2022

Dostala si tu viac dobrých komentárov a rád. Len sa ti evidentne nepáčia. Urob ako myslíš, mne osobne bude za teba ľúto, keď v zime zistíš, že 6000 eur fuč a dovolenka nedobrá. 4* v Keni by som nikdy nešla, aj z tých 5* si treba vyberať.

pharma
Odpoveď bola odstránená
gabriela_obzerova
autor
26. aug 2022

@melanta nevravim ze idem. Pozeram recenzie a pytam sa. Zaujimalo ma najma ockovanie a to som sa konecne dozvedela. Nezaujimaju ma pindy, ze luza ide na dovolenku a pod.

pharma
Odpoveď bola odstránená
vevesh
26. aug 2022

@missdiva tak ja som dobrodruh, ja by som nemala problem ist s detmi aj do ria. Ale chapem, ze to nie je dovolenka pre kazdeho🙈🙉🙊ja tiez nedokazem na dovolenke len "lezakovat" na plazi😀

evulienka26
26. aug 2022

@oliverceky ano boli a bolo teplo ,aj na kúpanie bolo teplo ked porovnám s tureckom v septembri kde mi bola vo vode zima.cize netreba sa báť.

gabriela_obzerova
autor
26. aug 2022

@pharma boze moj, kto sa nudi, ked musi pindat do cudzej debaty o Keni 🤣🤣 Urcite milionarka. Chodis na luxusne dovolenky, tak chod do takej skupiny. Si sa pomylila asi tu…

pharma
Odpoveď bola odstránená
gabriela_obzerova
autor
26. aug 2022

@tenerifka Zanzibar tiez pozriem, ale cenovo je to vyssie. Thajsko idem s kamoskami buduci rok, tak to nie, ale inak by to bola jedna z moznosti

gabriela_obzerova
autor
26. aug 2022

@pharma fu, ziadny normalny chlap si nezalozi fake profil bez fotky a neuraza zeny na prevazne zenskom portali, lebo si chce zvysovat ego a nevie co s volnym casom. Nemozes byt v poriadku, takze si pis co chces, idealne inde.

queen_mary
26. aug 2022

A este by som rada dodala, ze kena nie je len poznavacka a safari. Ten z diskutujucich, kto tam realne bol (a to netusim, ci sa tu takt najde)by mohol vediet, ze aj kenzske pobrezie je plne turistickych letovisk, a to neni len Mombasa. Tiez sa po celom pobrezi tiahnu hotelove rezorty a ako tu niekdo pisal, plaze su sice public ale hotely maju casti plaze aj sukromne (je to zvacsa polka plaze na ceste k moru).

Este co by som si pred kupou preverila, je let. Velka cast letov sroji najprv na zanzibare a potom sa vracia do Mombasy, alebo ma medzipristatie v mombase a potomcleti na zanzibar (dovolenkari z kene a zanziku byvaju v jednom lietadle).

tenerifka
26. aug 2022

@gabriela_obzerova na Zanzibare pozri aj kombinaciu, ze by ste neboli vsetci spolu v jednej izbe, ale manzel napr.s jednym dietatom a ty s dvomi, velakrat to vyjde cenovo ovela vyhodnejsie, lebo tie obrovske family izby su vacsinou luxusne suity a k tomu aj vyssia cena.Ak by ste mali 2 izby, daju vam ich vedla seba a mate aj vacsie pohodlie, my sme s detmi chodievali len takto

gabriela_obzerova
autor
26. aug 2022

@melanta na mieste maju viac ponuk ako online? Pozriem vecer ich stranku

tenerifka
26. aug 2022

@pharma ty si uplne mimo, asi zly fet....

tenerifka
26. aug 2022

@gabriela_obzerova pozri TUI, Neckermann, FTI.....

gabriela_obzerova
autor
26. aug 2022

@queen_mary ja som pozerala rezorty na Diani Beach, vyzeraju krasne. Safari mna osobne nelaka. Ja chcem kokos do ruky a plavat v teplom mori 🙂 Ale s tymi opicami ma tu odradili dost teda :D. Pozriem letove plany, vdaka za tip

gabriela_obzerova
autor
26. aug 2022

@tenerifka dakujem za tip, to by ma teda nenapadlo, ze dve izby separe budu vyhodnejsie ako family room. Pozeram len take zatial.

tenerifka
26. aug 2022

@gabriela_obzerova este som ti chcela napisat, ze pobrezie Kene je velmi ovplyvnene prilivom a odlivom, tie krasne fotky su nafotene pocas prilivu, ale pocas odlivu plaz "zmizne" a neokupes sa, takisto su na tychto miestach casto velke vlny, dobre si to nastuduj. Podobne je to aj na vychode Zanzibaru, ale sever je ok, bola som v obidvoch oblastiach, Nungwi je fajn

martul
26. aug 2022

@gabriela_obzerova ja som taký domased nemám s cestovaním skúsenosti, ale kolega bol teraz v senegale s celou rodinou a bol nadšený.

queen_mary
26. aug 2022

@tenerifka ten zanzibar pravda. My sme boli aj na kiwengwe, a tam moc nedalk kupat. Ale zasa mozno skrz malicke deti fajn. Doobeda sme kracali 20 metrov za vodou, a poobede pri prilive prisli s vodou aj take nanosy rias.

beata_k
26. aug 2022

@gabriela_obzerova Kapverdske ostrovy maju celorocne stale teple pocasie. Skus, ci ta nezaujmu.

gabriela_obzerova
autor
26. aug 2022

@tenerifka dakujem za cenne rady. Toto sa dozvie clovek len od ludi, ktori tam realne boli…. Uz som bola rozhodnuta pre Punta Canu, ale poslali mi kamarati fotky real plazi momentalne, same riasy a chaluhy… Preto ma oslovila Kena, ale na zaklade dalsich info na 90% nie. Hladam teda dalej, aka destinacia by nam na ten december vyhovovala.

gabriela_obzerova
autor
26. aug 2022

@martul ano, ten teraz dost pretlaca hlavne Hydrotour. Cenovo je to podobne, ale nejako ma neoslovil. Rezortov je tam malicko, su nove, cistucke, servis maju isto super tiez. Ale zatial ho nechavam bokom.