Kúpaliska v Maďarsku

niinaaa
19. aug 2015

Ahojte , chcela by som sa opýtať či niekto z Vás bol v Maďarsku Hajdusoboslo .... ako je tam ceny ako je to ďaleko od Košíc. Ale ktoré kúpalisko by ste mu odporúčili šli by sme sa niekde vyšatiť...ďakujem

darina1952
19. aug 2015

@niinaaa Ahoj, boli sme tam minulý rok a pre veľký úspech aj tento rok - ak si dáš do vyhľadávača Hungarospa nájde ti ich stránku a môžeš sa prekliknúť na SK jazyk - tam nájdeš cenník aj s popisom. My sme chodili len na klasické kúpalisko - volá sa Strand to sú otvorené bazény s termálnou vodou, malé, veľké, plávací, s vlnami, sedací pre dospelých (deti majú do neho zákaz). Okrem kúpaliska je tam aj Aquapark - šmýkalky a Aquapalace - uzatvorené/kryté bazény s atrakciami - tam sa ale všade platí osobitné vstupné. Cesta z KE trvala asi 2,5 hodiny aj s nákupom diaľničnej známky Matrice za hranicami (10dňová za 2975forintov).
Vstupné na kupko môžeš zaplatiť aj kartou - lepší kurz 🙂
Na kúpalisku sú všetky služby OK - naješ sa celé menu polievka a druhé jedlo za 1500f - čo je asi 5€; čapujú aj Kozel a Staropramen, všade zmrzlina, na každom kroku langoš, ľadová drť a pod.