Menšie lyžiarske strediská v okolí Ždiaru

mirage
28. feb 2018

Ahojte,

ideme lyzovat na par dni, jasne, ze cakam naval kedze su jarne prazdniny.. viete mi poradit aj mensie lyziarske strediska s menej ludmi v okoli Zdiaru?

dakujem.

snehovagula1
28. feb 2018

strednica,strachan priamo v zdiari....teraz sme sli okolo, ludi bolo vidno ze su na svahu ale nebol nejaky natresk

gretocka
28. feb 2018

hej strednica je prazdna..... boli sme v Zdiari minuly tyzden.... pre nas osobne je topka Bialka Tarzanska v Polsku, sice bola tento rok tiez celkom plna, ale my mame male deti, takze modre zjazdovky.... ked si kupis v Bachledke dvoj/trojdnovy listok, tak mozes lyzovat v deviatich strediskach na ten jeden listok

jaja1979
1. mar 2018

@mirage My sme boli v Polsku, hned za hranicou - Ski Jurgow - super lyzovacka, su tam dve stvorsedacky a asi 3 pomy. Celodenny listok cez zlavomat (teda vlastne zlavadna.sk) nas vysiel 14,90. Zjazdovky upravene a poliaci lyzuju od deviatej rano do deviatej vecer, taze ziadne obmedzenia.
Parkovisko velke, nie je problem zaparkovat a je tam velikanska restauracia, kde si das normalne jedlo za normalne ceny. Da sa platit kartou, nemusis mat zlote. My sme boli aj s deckami a boli sme velmi spokojni. Jurgow je od Bachledovej doliny vzdialeny asi 15km.
Vouchery sme si vytlacili a preukazali sa nimi priamo v pokladni - nebol ziadny problem.

larnaca
1. mar 2018

My sme boli min.tyzden aj v Bachledovej aj v skistrachan,to je nove tento rok a uplne super!odporucam.par minut od bachledovej.pre deti