Ubytovanie v Crikvenici a okolí

patrik111
27. júl 2014

Koľko Vás vyšlo ubytovanie v súkromí na týžden v crikvenici a okolitých dedinách. Nehľadám nič luxusné, taký stred.

dorotka77
27. júl 2014

Apartmán pre 4 osoby 40€/deň. Boli sme 5 km od Crikvenice.

patrik111
autor
27. júl 2014

@dorotka77 a to ste mali zajednané alebo ste išli na blind,pretože mi nemáme zajednané a aj sa trocha bojím, či nájdeme niečo.

malovcovamonika
27. júl 2014

My sme boli minuly rok v selcoch a bolo uzasne.Apartman v centre kusok od plaze.Isli sme na blint v nedelu vecer v polovici augusta.Cestou sme sa zoznamili s partiou z juzneho slovenska tak sme isli cestou spolu.Ubytko sme nasli u jedneho majitela ktory mal apartm..v dvoch domoch.emeToe bolo super.A kedy idete?my chceme ist 10.8 ak by ste chceli mozme ist cestou spolu.

dorotka77
27. júl 2014

Mali sme zajednané, chodievame pravidelne. Teraz určite niečo nájdete, bolo tam poloprázdno, aj domáci vyplakávali, že slabá sezóna. A ani to počasie nepridáva, my sme sa tiež zbalili o 2 dni skôr, lebo pršalo a voda v mori chladla.

patrik111
autor
28. júl 2014

@malovcovamonika my by sme chceli ísť teraz 1.augusta na noc a chcem sa spýtať v selcoch je aká pláž je tam pozvoľný vstup do mora. A koľko vás vyšiel apartmán. My sme dvaja dospelý a 1 dieťa. Skoda že idete až o týžden neskôr.Ešte sme pri mori neboli a hlavne takto sami. No uvidíme a dakujem za info.

malovcovamonika
28. júl 2014

Ahoj.Prepac,ze odpisujem az teraz ale nebola som doma.No to je fakt skoda ze idete skor.V selcoch je pozvolny vstup do mora.bolo tam vela drobcov.kontakt na apart.petrix skus pozriet.majitelia super my sme boli 2 +2 a platili sme 450 tyz.vy to budete mst urcite lacnejsie pretoze mate este male dieta.nase deti mali min.rok 14 -18 r.takze to uz bral ako dosp.os.potom ti poslem pre info aj foto.kuny sme menili u jedneho chorvata mal tam obchodik.ked vam bude pocasicko priat tak budete mat super dov.neni pravda ze hore v okoli crikve.je chladno.my sme mali teplejsie ako na makarskej.tie foto mi sem vlozi dcera lebo ja som vtom neni zbehla.

ada11
29. júl 2014

malovcovamonika ja som kontaktovala majiteľa a na 8 nocí 2+2 mi narátal 616 € . Boli ste spokojní aj s plážou ? Varili ste si ?

malovcovamonika
30. júl 2014

@ada11 to mate super.su ovela horsie apart.za tu cenu.my sme min.rok videli co ponukali a este aj za vysiu.hladali sme 3.hod ale nasli.myslim ze vzdy sa da nieco najstkupat sme sa chodili k hotelu amabelis skus pozriet uplne uzasne.bolo tam vela drobcov na plazi.je tam aj velka plaz s atrakciami ale tsm bolo dost turis.my sme si varili ale aj v restike.da sa tam slusne napapat.konzum mate blizko tych apart.v centre co ma.my sme boli tam a ta partia co som spominala zas v apart.v hlavnej vile kde mate aj v cene paaj wifi.davajte si pozor na parkovanie pretoze dost tam davali chorvati odtahovat.pri tej plaxi co sme my chodili tam nieje ziadny problem mozte parkovat kolko chcete a je zdarma.ux som to spominala pridam aj neake foto len mi to musi sem hodit dcera.