Cestovanie do minulých životov pomocou meditácie
Ahojte dámy,dostali ste sa vďaka meditácii do vášho minulého života?Ja som od malička dosť spiritualne založená napr. Keď niekto umrel,tak po mne zosnulí a hlavne z rodiny posielali a posielajú odkazy,neskôr som sa začala venovať kartám a pomáham dosť ľuďom.Viem aj astralne cestovať.Minule som sa prvy krát ponorila do meditácie,kde mám zaujímali nejaké otázky a moj minulý život.Ocitla som sa v dobe 1900-1910.Bola som v dobových šatách,mala 23 rokov a ryšavé vlasy,nemohla som mať deti a moj už teraz ex bol so mnou aj v tom živote ale v uniforme.Nemali sme ešte deti ale bol to tyran a úplne mnou opovrhoval,mal úplnú nadvládu a ja som bola iba doma ako slúžka a sem tam som šila šaty.Byvali sme v centre mesta v malom dvojizbovom byte.Presne si pamätám ako ten byt vyzeral ale bolo to buď v pariži alebo Viedeň.Ked som chcela vedieť ako som zomrela som zbadala jeho s nožom v ruke a vtedy som sa prebrala.V tomto živote máme aj dieťa a odišla som od neho ked som mala 28 rokov,pred 3 rokmi.Začal ma psychicky a fyzicky tyrať.Zisťovala som si to a ževraj to,že v 28 som ho opustila znamená,že som ukončila už cyklus,keďže číslo 28 znamená ukončenie cyklu a dokonanú lekciu.Čo si o tom myslíte?Veríte,že stretávame tých istých ľudí aby sme sa poučili a urobili niečo inak?Mate podobnú skúsenosť napríklad pri regresnej terapii?
@anonym_autor podla mna je uplne zbytocne sa tymto zaoberat. Je jedno ci si bola tyranou zenou, vrahom, nacistom, treba v tomto zivote opustit nenavist, zavist, treba zo seba vykresat tu najlepsiu verziu seba sameho. Len tak sa posunies dalej, vrtanie sa v minulych zivotoch ti v nicom nepomoze.
A mozno stretavame tych istych ludi, aby sme zvladli nejaku nezvladnutu zivotnu lekciu. Ale odstrihnutie od karmickeho cloveka ma mat istu uroven. A to, ze to mas urobit bez odporu, bez nenavisti, s pochopenim celeho procesu.
Myslím si , že s takými vecami sa netreba zahrávať, je to mágia všetko, aby sa to raz neobrátilo všetko proti tebe...
@ivanka444 zistíte si prosím,čo je mágia alebo si naštudujte tieto veci 🙂
Neexperimentuj s takýmito vecami, lebo môžeš skončiť na psychiatrii a nedostanes sa z toho von. Otvoriš tym dvere zlym mocnostiam a silám roznym démonom. Stoji ti to za to. Poznam ludi ktori boli na dovolenke v Indii, roboli tam nejaky ich rituál a nechci vedieť, co si dotiahli z tade domov. Čo sa robilo v ich dome a v ich živote je neskutočne. Partner dokonca spáchal samovrazdu ale ho zachránili. Ver mi, viem o čom píšem.
Neexperimentuj s takýmito vecami, lebo môžeš skončiť na psychiatrii a nedostanes sa z toho von. Otvoriš tym dvere zlym mocnostiam a silám roznym démonom. Stoji ti to za to. Poznam ludi ktori boli na dovolenke v Indii, roboli tam nejaky ich rituál a nechci vedieť, co si dotiahli z tade domov. Čo sa robilo v ich dome a v ich živote je neskutočne. Partner dokonca spáchal samovrazdu ale ho zachránili. Ver mi, viem o čom píšem.
@anna777115 ja ale nerobim žiadne rituály 🤣
@pribinak prečo sa vyjadrujete ked nemate čo k tomu povedať?prečo by mi hrabalo?
@anonym_autor karty mágia sú. A to že pomáhate ľuďom pomocou toho ? Ale za akú cenu, že komunikujete s démonmi....
@ivanka444 Ano démoni su majstri v maskovani a nejlepší psychologovia, oni poznaju všetky naše slabiny a vedia, kde presne zaútočil. Dokonca vedia zobrat podobu aj našich zomrelých príbuzných a komunikovat s nami v prestrojeni ze su to oni.
@anonym_autor Prosím nech sa vyjadrujú ľudia,ktorí majú skúsenosti a veria aj iným veciam ako tomu,čo momentálne žijú.Ja si nepýtam rady od nikoho.Keď nemate čo napísať,nekomentujte.Ďakujem 🙂
@pribinak prečo sa vyjadrujete ked nemate čo k tomu povedať?prečo by mi hrabalo?
@anonym_autor tu si na zlom fore , bohate tu stačia krestanskí fanatici
beriem že sa ti niečo prisnije a potom sa to stane
ale posielanie odkazov je len nespracované podnety nič viac a menej
@anna777115 ja ale nerobim žiadne rituály 🤣
@anonym_autor To si myslíš, len ty. Ten smejuci smajlik, by ťa rychlo presiel, len špekuluj.
@anonym_autor Prosím nech sa vyjadrujú ľudia,ktorí majú skúsenosti a veria aj iným veciam ako tomu,čo momentálne žijú.Ja si nepýtam rady od nikoho.Keď nemate čo napísať,nekomentujte.Ďakujem 🙂
@anonym_autor tak si fakt najdi iné forum , toto na tie veci nie je stavané
Jednu dobu som sa o to dosť zaujímala. Zaujala ma hlavne Moodyho metóda. Podstúpila som meditáciu a vcítila som do minulého života. Možno to bol len blud, možno moja hlava vyprodukovala to čo som si namýšľala. Ale bola som mladou ženou, v dobových šatách, v dome s malými oknami, za ktorými strašne fúkal vietor. Tiež mohol byť rok cca 1900. Viem, že som sa pozerala z okna na starý strom, ktorý od vetru vŕzgal. Mala som tmavé vlasy a hnedé šaty. Pod oknom stál starý drevený stôl a na ňom sviečka, jej plameň sa hýbal. A to je všetko, nič iné sa tam neudialo. Odvtedy som ale začala mať nočné mory a prestala sa o to zaujímať.
@anonym_autor ked vidis do tychto veci,ja sa ta chcem len opytat uprimne co sa deje po smrti?
Hlúposti. A tiež s týmto sa netreba zaoberať ľudia s toho dokážu spadnut do psychózy. Žiadne minule životy nie sú a na poznanie stačí urobiť rodokmeň
Do okultizmu možno rátať aj psychotroniku, čítanie z ruky, vykladanie budúcnosti pomocou kariet, práca s kyvadlom, veštenie z kávy, z očí.
Viera v minulé životy, viera v reinkarnáciu je diablov zvod, ktorý ťa odvádza od toho, aby si pochopila podstatu evanjelia. Život je len jeden, útržky z minulých životov ti ukazoval diabol. Ak boli viacerým ľuďom ukázané rovnaké veci, bolo to od diabla, mnohosť nie je svedectvom pravdy. Pán Ježiš zomrel na kríži, aby človeka zmieril s Bohom - Jeho a naším Otcom.
Boh nie je neosobná sila a nie je to "všetko - my, príroda, vesmír". Boh je BYTOSŤ, Stvoriteľ všetkého a zaujíma sa o každého osobne. Čítaj si bibliu, spoznaj Ho, volaj naňho, hovor s Ním.
K okultizmu patrí aj reiki, channeling- komunikácia s anjelmi, "vyšším ja", čo nie je nič iné ako vzývanie démonov a komunikácia s nimi. I to, čo sa ľuďom predstavuje ako komunikácia s mŕtvymi, je komunikácia s démonmi. Nemodlite sa k mŕtvym. Volajte na Pána Ježiša, nech sa vám dá spoznať a privedie do pravdy a večnosti v nebi. Nehazardujte s večným životom.
Mnohé povery a praktiky ľudového liečiteľstva sú okultného, temného charakteru.
Ak človek podstupuje takýto druh terapie, otvára brány týmto temným silám (démonom).
Pamätajte si, že akákoľvek "práca s energiami", napríklad jin a jang, je pozvánkou pre démonov.
Je mnoho foriem okultizmu, a za každou okultnou praktikou sa skrýva démon.
O realite duchovného sveta video so svedectvom bývalého satanistu
Satan - anjel svetla, zamyslenie tu:
Hlúposti. A tiež s týmto sa netreba zaoberať ľudia s toho dokážu spadnut do psychózy. Žiadne minule životy nie sú a na poznanie stačí urobiť rodokmeň
@sova7 prečo si to myslíte? To by ma zaujímalo.
Do okultizmu možno rátať aj psychotroniku, čítanie z ruky, vykladanie budúcnosti pomocou kariet, práca s kyvadlom, veštenie z kávy, z očí.
Viera v minulé životy, viera v reinkarnáciu je diablov zvod, ktorý ťa odvádza od toho, aby si pochopila podstatu evanjelia. Život je len jeden, útržky z minulých životov ti ukazoval diabol. Ak boli viacerým ľuďom ukázané rovnaké veci, bolo to od diabla, mnohosť nie je svedectvom pravdy. Pán Ježiš zomrel na kríži, aby človeka zmieril s Bohom - Jeho a naším Otcom.
Boh nie je neosobná sila a nie je to "všetko - my, príroda, vesmír". Boh je BYTOSŤ, Stvoriteľ všetkého a zaujíma sa o každého osobne. Čítaj si bibliu, spoznaj Ho, volaj naňho, hovor s Ním.
K okultizmu patrí aj reiki, channeling- komunikácia s anjelmi, "vyšším ja", čo nie je nič iné ako vzývanie démonov a komunikácia s nimi. I to, čo sa ľuďom predstavuje ako komunikácia s mŕtvymi, je komunikácia s démonmi. Nemodlite sa k mŕtvym. Volajte na Pána Ježiša, nech sa vám dá spoznať a privedie do pravdy a večnosti v nebi. Nehazardujte s večným životom.
Ak človek podstupuje takýto druh terapie, otvára brány týmto temným silám (démonom).
Pamätajte si, že akákoľvek "práca s energiami", napríklad jin a jang, je pozvánkou pre démonov.
@ivanka444 psychotronika je niečo iné ako píšeš je to normálna veda o energiách pozri si knihy od Rosinskeho a okultizmus je tiež niečo celkom iné
@ivanka444 Nikde nie je napísané,že to,čomu vy veríte je pravda.Tiež je to len výmysel ako všetko,čo sa v biblii píše.
@sova7 prečo si to myslíte? To by ma zaujímalo.
@anonym_autor mám pár zážitkov s ľuďmi ktorých ezoterika zomlela. Aj zle urobené terapie kde sa v niečom rypali a neuzavreli to. Kto sa v týchto veciach dobre nevyzná a nestuduje to roky môže narobiť problémy. Psychika je sviňa. Určite čo je užitočné je rodokmeň tam sa ukáže kopa príbehov ktoré niekedy ľuďom zasahujú do života. Tiež meditácia je akákoľvek sústredená cinnost ktora sa robí vedome a človek je tu a teraz. To môže byť aj hudba varenie prechádzky rozhovor. Myslím že existujú energie veci medzi nebom a zemou ale s tou modernou ezoerikou to veľa spoločné nemá to je len komercia. Mám pred tým rešpekt a sú veci v ktorých sa nevrtam. Astralne cestovanie by som neskúšala vôbec nikto nevie ako krehkú ma psychiku a môže to dopadnúť zle
Reinkarnácia nedáva zmysel, lebo môžeš sa desiatym veciam poučiť, napraviť ich a popri tom osemdesiat ďalších vecí môžeš dosrať a domrviť ako sa dá.
@ivanka444 Ano démoni su majstri v maskovani a nejlepší psychologovia, oni poznaju všetky naše slabiny a vedia, kde presne zaútočil. Dokonca vedia zobrat podobu aj našich zomrelých príbuzných a komunikovat s nami v prestrojeni ze su to oni.
@anna777115 prestaň pozerať horory
@anonym_autor mozes mi odpovedat, naco je dobre sa vrtat v minulych zivotoch?
@anonym_autor mozes mi odpovedat, naco je dobre sa vrtat v minulych zivotoch?
@anonym_cce9ac viete prečo? Napríklad to ľuďom pomáha pochopiť bolesti na tomto svete,či už fyzické ale väčšinou psychické a nepoznajú ich pôvod,pri rôznych fobiach a podobne,keď sa tam dostanú a pochopia to,tak sa vyliečia a nepotrebujú napríklad tabletky od psychiatra,pretože nikto nehľadá príčinu 🙂.Pochopia tú situáciu a prečo sa im deje a vedia s tým niečo urobiť alebo odpustiť ľuďom a podobne a problémy zmiznú.
Z okolia sa mi potvrdilo ze vela ezoteriky a zaoberanim sa pricinami preco toto a tamto skodi psychike cloveka, kamoska sa z toho zrutila lebo podla zakonov ezoteriky si za svoje trapenie moze sama lebo karma a pod
@anonym_cce9ac viete prečo? Napríklad to ľuďom pomáha pochopiť bolesti na tomto svete,či už fyzické ale väčšinou psychické a nepoznajú ich pôvod,pri rôznych fobiach a podobne,keď sa tam dostanú a pochopia to,tak sa vyliečia a nepotrebujú napríklad tabletky od psychiatra,pretože nikto nehľadá príčinu 🙂.Pochopia tú situáciu a prečo sa im deje a vedia s tým niečo urobiť alebo odpustiť ľuďom a podobne a problémy zmiznú.
@anonym_autor áno tak to pisu príručky a knihy. Ale v živote to skutočne až takého jednoznačne nie je.
@anonym_autor ja som v kontakte s niekolkymi ezoterickami, skor take kamaratske a raz jedna zahlasila ze ved vyriesis jedno a budes riesit druhe....ze zivot je neustala praca na sebe...tak ak je to tak potom by clovek nerobil nic ine len sa vrtal preco toto a preco tamto...a to som velmi duchovne zalozena, dokocna mam vybornu intuiciu ale tie veci mi casom zacali ist na nervy
@ivanka444 ak je Boh bytosť, ako sa dokáže zaujímať o každého osobne, to vie obsiahnuť vyše 8 miliárd ľudí v reálnom čase a každého osobitne?

Myslím si , že s takými vecami sa netreba zahrávať, je to mágia všetko, aby sa to raz neobrátilo všetko proti tebe...