icon

Kontakt na vešticu Adri

28. feb 2026

Pozna niekto vesticu menom Adri? Je odniekiaľ z juhu, neveští z kariet ale ma dar ze vidi veci. Je to cigánka, potrebujem na nu kontakt

sova7
28. feb 2026

Všetko sú to podvodníci

autor
28. feb 2026

Táto nie, vsetko od nej vyšlo nie len mne ale aj mojim kamoškam. Vedela veci ktoré som nikdy nikomu nepovedala a fakt to nemala odkiaľ vedieť

sova7
28. feb 2026
@anonym_autor

Táto nie, vsetko od nej vyšlo nie len mne ale aj mojim kamoškam. Vedela veci ktoré som nikdy nikomu nepovedala a fakt to nemala odkiaľ vedieť

@anonym_autor to je len psychologický efekt povie veci tak aby to každému sedelo všetko sú to tahaci peňazí

autor
28. feb 2026
@sova7

@anonym_autor to je len psychologický efekt povie veci tak aby to každému sedelo všetko sú to tahaci peňazí

@sova7 tvoj názor, mam osobnú skúsenosť takze viem

sova7
28. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor no to by som chcela vidieť. Pár týchto ezo šmejdov poznám a keby táto bola v poriadku zjem kefu a chcem ju vidieť lebo to je zázrak ako snezný muž

anonym_d8c6db
28. feb 2026

To viem aj ja

anonym_28b505
28. feb 2026

Počkaj idem mrknuť vesteckú gulu

Guľa hovorí že sa zobuď, už je 21 . storočie nie stredovek

saraxyz
28. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ak máš s ňou osobnú skúsenosť, prečo chceš kontakt? Či reklama?

autor
28. feb 2026
@saraxyz

@anonym_autor ak máš s ňou osobnú skúsenosť, prečo chceš kontakt? Či reklama?

@saraxyz stratila som na nu kontakt

anonym_893b45
28. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor od koho má "dar" že vidí veci, od koho vedela tvoju minulosť ktorú si nikomu nepovedala?
Kresťanský boh odsudzuje veštenie a varuje nás aby sa tým neznečistili tak od boha to nemá.
Ak to nemá od boha potom ostáva iba diabol a jeho démoni. Tí nás pozorujú tisícky rokov a poznajú našu minulosť a naše správanie. Vedia trochu vytušiť ako reagujeme ale budúcnosť pozná iba boh.
Chceš byť v kontakte s diablom a riadiť sa podľa neho?

d_ivana
28. feb 2026
@anonym_893b45

@anonym_autor od koho má "dar" že vidí veci, od koho vedela tvoju minulosť ktorú si nikomu nepovedala?
Kresťanský boh odsudzuje veštenie a varuje nás aby sa tým neznečistili tak od boha to nemá.
Ak to nemá od boha potom ostáva iba diabol a jeho démoni. Tí nás pozorujú tisícky rokov a poznajú našu minulosť a naše správanie. Vedia trochu vytušiť ako reagujeme ale budúcnosť pozná iba boh.

@anonym_893b45 Autorka sa pýta na vešticu, tak sa asi neriadi kresťanskou vieroukou.

martinmmartin
28. feb 2026

Je to test. Ked je naozaj obdarovana tak ti zajtra ona zavola

sova7
28. feb 2026
@anonym_893b45

@anonym_893b45 moje nervy stredovek je tu zase 🤦

anonym_0126a6
1. mar 2026
@anonym_893b45

@anonym_893b45 Presne,ako píšeš tak to je.Ale ľudia stále hľadajú rýchle riešenia,bez ohľadu na dôsledky.

anonym_809bc7
1. mar 2026

😂😂😂 A ludia chcu rozum pri volbach. Niekto ho nema ani v beznom zivote.

d_ivana
1. mar 2026

Prečo sa jej vysmievate? Má právo veriť čomu chce - ako, nakoniec, každý. V kostoloch sa tiež zbiera do "zvončeka", aj tam ľudia za celý život prispejú veľkú sumu, tak prečo by ona svoje peniaze nemohla dať veštici?

anonym_893b45
1. mar 2026
@d_ivana

Prečo sa jej vysmievate? Má právo veriť čomu chce - ako, nakoniec, každý. V kostoloch sa tiež zbiera do "zvončeka", aj tam ľudia za celý život prispejú veľkú sumu, tak prečo by ona svoje peniaze nemohla dať veštici?

@d_ivana prečo by svoje peniaze nemohla dať drogovému dílerovi veď jej spríjemní život, môže mu veriť a naozaj jej pomôže
môžeme ju varovať aké to bude mať celkové následky ale je dospelá má právo urobiť vlastné rozhodnutie a znášať dôsledky

d_ivana
1. mar 2026

Hádam nechceš prirovnávať feťáka s človekom, ktorý si nechá vyveštiť. Feťák robí nezákonnú vec a ubližuje svojmu okoliu.