icon

Veríte vešticiam alebo kartárkam?

Včera o 22:34

Verite vesticiam? Alebo kartarkam? A podobne?

anonym_135a80
Včera o 22:43

@anonym_autor veštica keďže má diablov dar , vie naozaj reálne vašu minulosť, pretože diabol pozná našu minulosť. Takže verím , že vám povie čo sa vám stalo a z toho vydedukuje budúcnosť.
Žiaľ diabol budúcnosť človeka nepozná. Takže aj keď sa skutočne veštice trafili , bolo to len ja základe minulosti.

autor
Včera o 22:51
@anonym_135a80

@anonym_autor veštica keďže má diablov dar , vie naozaj reálne vašu minulosť, pretože diabol pozná našu minulosť. Takže verím , že vám povie čo sa vám stalo a z toho vydedukuje budúcnosť.
Žiaľ diabol budúcnosť človeka nepozná. Takže aj keď sa skutočne veštice trafili , bolo to len ja základe minulosti.

@anonym_135a80 budúcnosť sa nedá vyveštiť pretože máme slobodnú vôľu a to ako sa rozhodneme je len na nás.Preto vedia veštiť len minulosť lebo vidia čo sme spravili predtým,ale dopredu to nevie nikto ani na nebi lebo nám môže prepnúť za minútu napríklad že sa nezosobášiš a pred oltárom ujdeš atď proste je to len príklad ale každý má slobodnú vôľu preto sa veštice väčšinou netrafia a minulosť poznajú.

enmery
Včera o 23:45

😂

miadi
Dnes o 03:21

Nie ale verim svojej intuicii vacsinou ma nieco so seba co sa casom ukaze ako ten spravny pocit .

tanikka
Dnes o 05:49

@anonym_autor nie, vôbec takýmto tetuškám neverím a nikdy by som im nedala svoje peniaze za to, že mi niečo vyveštia!

anonym_2c5e3e
Dnes o 06:10

nie, pouzivam rozum.

anonym_346985
Dnes o 06:15
@anonym_autor

@anonym_135a80 budúcnosť sa nedá vyveštiť pretože máme slobodnú vôľu a to ako sa rozhodneme je len na nás.Preto vedia veštiť len minulosť lebo vidia čo sme spravili predtým,ale dopredu to nevie nikto ani na nebi lebo nám môže prepnúť za minútu napríklad že sa nezosobášiš a pred oltárom ujdeš atď proste je to len príklad ale každý má slobodnú vôľu preto sa veštice väčšinou netrafia a minulosť poznajú.

@anonym_autor tu si si sama odpovedala, ze buducnost si vieme sami zmenit, presne tomu verim aj ja - dostali sme slobodnu volbu, vestica moze vidiet potencialnu buducnost, ktora sa vobec nemusi naplnit, pretoze si my ju sami zmenime...

kvadrinkaaa
Dnes o 06:40

Nie!

deti95060810
Dnes o 06:53

rozmýšľaš nad budúcou kariérou? tak si robíš prieskum že 🙂