icon

Ako sa chrániť pred urieknutím v práci?

10. jan 2026

Pekný večer, prosím vás ako sa chránite pred pohľadmi ľudí? Mám vo svojim okolí dvoch takých mužov a neviem si pomôcť. Nepozerám sa im priamo do očí ale cítim aj odzadu ako na mňa pozerajú a je to nepríjemné. Ide o kolegov, po každom odrobenom dní (niekedy už v práci to začne) mám silnú bolesť hlavy kde nezaberie ani tabletka a zvraciam. Chápete nedá sa tak fungovať každý deň. Nerobím s nimi stále ale tie dni keď áno si to pekne odseriem. Nejaké rady? Nikdy som s tým problém nemala

anonym_d69adb
10. jan 2026

To bude migréna, Treba navštíviť neurológa.

anonym_ec161b
10. jan 2026

Ako? Žijem v 21.storočí, neverím na Čáry - máry

autor
10. jan 2026
@anonym_ec161b

@anonym_ec161b dobre ani ja som neverila. Kým nerobím s nimi.

autor
10. jan 2026
@anonym_d69adb

To bude migréna, Treba navštíviť neurológa.

@anonym_d69adb neurológ migrénu vylúčil. Bola som s tým už niekoľkokrát predtým keď som mávala bolesti hlavy podobného typu. Ale toto mam len po robeni s nimi. S inými kolegami tento problém nemám

a0
10. jan 2026

Je to migréna a možno si ju spôsobuješ sama podvedomím stresom, keď sú v práci s tebou. Skôr ako na tieto čary sa skús zamyslieť, prečo ti tak moc ovplyvňujú tvoju hlavu.

anonym_faee07
10. jan 2026
@a0

Je to migréna a možno si ju spôsobuješ sama podvedomím stresom, keď sú v práci s tebou. Skôr ako na tieto čary sa skús zamyslieť, prečo ti tak moc ovplyvňujú tvoju hlavu.

@a0 presne tak. Už si tu bolesť hlavy automaticky vyvolá.

anonym_6b4a44
10. jan 2026

mama nam to kazdy den odriekala ako detom. Islo mi to na nervy, stacilo ze som povedala ze ma boli hlava, som unavena a uz sla robit svoje cary mary....Odkedy zijem sama cez 20 rokov som to nepotrebovala a dokonca ked sme na navsteve u nej na par dni jej to zakazujem robit lebo ona je schopna to aj mojim detom odriekat....podla mna placebo efekt

biba_18
10. jan 2026

baby, ja mám pár skúseností, ktoré ma presvedčili že aj v tomto storočí sa dejú veci ktoré ja rozumom vysvetliť neviem… 2x mi pomohla kolegyňa energiami … a ten tretí prípad bol zo súdka ako píše autorka - cestou ku kaderníčke mi príšlo úplne zle, rozbolela ma hlava, čistá migréna. prišla som skôr, sadla som si do kresielka a čakala som, žiadna interakcia s ostatnými v miestnosti - a vyšla z vedľajšej miestnosti kde bola kozmetika žena na mňa že pani, je vám zle? bolí vás hlava? podotýkam - bola za zavretými dverami, nemohla ma vidieť ani počuť… a že keď mi to nevadí, že mi pomôže. mne to bolo jedno, že ok, robte, tak blbo som sa cítila - a potom čo urobila čo urobila - normálne mi to prešlo. behom 5 minút mi nebolo nič 😏
takže ok, možno placebo - ale ako ona vôbec vedela že mi niečo je? 🤷‍♀️a chodila som tam ku kaderníčke pravidelne - a ona vyliezla len vtedy jediný raz…

anonym_6b4a44
10. jan 2026

to odriekanie je rozsirene hlavne na vychodnom slovensku

anonym_48dc76
10. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_d69adb neurológ migrénu vylúčil. Bola som s tým už niekoľkokrát predtým keď som mávala bolesti hlavy podobného typu. Ale toto mam len po robeni s nimi. S inými kolegami tento problém nemám

@anonym_autor treba ísť k psychiatrovi. Normálna nie si

anonym_d69adb
10. jan 2026
@biba_18

baby, ja mám pár skúseností, ktoré ma presvedčili že aj v tomto storočí sa dejú veci ktoré ja rozumom vysvetliť neviem… 2x mi pomohla kolegyňa energiami … a ten tretí prípad bol zo súdka ako píše autorka - cestou ku kaderníčke mi príšlo úplne zle, rozbolela ma hlava, čistá migréna. prišla som skôr, sadla som si do kresielka a čakala som, žiadna interakcia s ostatnými v miestnosti - a vyšla z vedľajšej miestnosti kde bola kozmetika žena na mňa že pani, je vám zle? bolí vás hlava? podotýkam - bola za zavretými dverami, nemohla ma vidieť ani počuť… a že keď mi to nevadí, že mi pomôže. mne to bolo jedno, že ok, robte, tak blbo som sa cítila - a potom čo urobila čo urobila - normálne mi to prešlo. behom 5 minút mi nebolo nič 😏
takže ok, možno placebo - ale ako ona vôbec vedela že mi niečo je? 🤷‍♀️a chodila som tam ku kaderníčke pravidelne - a ona vyliezla len vtedy jediný raz…

@biba_18 A co teda konkretne ta pani urobila? Lebo tu u nas na zapadnom Slovensku taketo veci vobec neriesime.

anonym_411cbe
10. jan 2026
@anonym_d69adb

@biba_18 A co teda konkretne ta pani urobila? Lebo tu u nas na zapadnom Slovensku taketo veci vobec neriesime.

@anonym_d69adb robí sa tzv. uhlíková voda

biba_18
10. jan 2026

@anonym_d69adb ja to tiež neriešim. nevyhľadávam to a ani by mi nenapadlo riešiť to odriekaním pokiaľ by mi to ona sama neponúkla. neverila som v to, proste som povedala ok lebo mi bolo zle, bolo mi to jedno, aj keby mi vtedy povedal niekto že mi pomôže pichanie ihlou pod nechty tak by mi to bolo jedno 🤷‍♀️ robila niečo s vodou, zápalkami, neviem, bolo mi zle 😏

hopsas
10. jan 2026

@anonym_autor čo sú to za hlúposti. Tieto slovenské otrasné povery, ach! Radšej sa utiekaj k Bohu ako k takýmto pokútnym praktikám že "zoči."

really8
10. jan 2026

Predam ocurane plienky. Mnozstevna zlava!!!!! Kazdy den viem dodat cca 6-8ks

baldinka
10. jan 2026
@really8

Predam ocurane plienky. Mnozstevna zlava!!!!! Kazdy den viem dodat cca 6-8ks

@really🤣🤣🤣👍8

anonym_e57a5d
Včera o 07:10

to že niečomu neveríte ešte neznanená, že to neexistuje

viestta
Včera o 07:55
@anonym_autor

@anonym_autor presan si to namyslat, preco by zrovna tito dvaja sposobovali bolesti hlay? Ako to dosiahnu? Tym, ze na teba pozeraju?

anonym_b7c974
Včera o 07:59

Ja tomu neverím, ale moja mama nosí nohavičky "naruby" 😁.

zuzubb007
Včera o 08:06

Nahováraš si to sama v hlave, žiadne čary mary neexistuje, skús psychológa riešiť aby si vedela zo sebou pracovať

anonym_db190d
Včera o 08:24
@anonym_ec161b

@anonym_ec161b mne sa stalo v obchode kde som pracovala, prišla takáto žena ako autorka 😒 či máme červený náramok, lebo má novú kolegyňu a odvtedy jej bolí hlava 😑 predala som jej náramok.. po pár dňoch prišla znova, že náramok nepomohol tak tú ženu dala vyhodiť ☠️☠️☠️ bola kamarátka so šéfkou a naklamala na ňu rôzne veci aby ju vyhodila 😩 ani ja som dovtedy neverila, že existujú taký primitívny ľudia čo na toto veria 😢

anonym_6b4a44
Včera o 08:30
@anonym_db190d

@anonym_ec161b mne sa stalo v obchode kde som pracovala, prišla takáto žena ako autorka 😒 či máme červený náramok, lebo má novú kolegyňu a odvtedy jej bolí hlava 😑 predala som jej náramok.. po pár dňoch prišla znova, že náramok nepomohol tak tú ženu dala vyhodiť ☠️☠️☠️ bola kamarátka so šéfkou a naklamala na ňu rôzne veci aby ju vyhodila 😩 ani ja som dovtedy neverila, že existujú taký primitívny ľudia čo na toto veria 😢

@anonym_db190d tiez vychod slovenska? to je sila

anonym_fbc5fe
Včera o 09:24

Mám vo vzdialenejšej rodine taký prípad a ja som jej vždy uriekla deti, keď som tam bola na návšteve. Vždy musela ošťatými plienkami ich otierať, aj on bola urieknutá, tak dačo so zápalkami robila. Náramky červené, mašle na kočíku. Ja som svoje dieťa nikdy nemala urieknuté, nenosila som nič červené. Vedela som, že keď plače, tak ho buď niečo bolí, alebo je hladné, pošťaté, či unavené. Raz som sa jej opýtala, ako je to možné, že mňa nikto neuriekne a jej sa to deje non stop. Odpoveď: Lebo ty si zlý človek. Inak je to chudera roky na AD a jej deti ľutuje celá rodina. Nedávno sa nám v rodine bábo narodilo a večer z som zavolala po návšteve, či je maličký v poriadku. Keď mám také temné čarovné sily v sebe . Samozrejme, bolo spokojné v poriadku.

reni666
Autor odpoveď zmazal
brrunetkaa
Včera o 10:35

Popros niekoho nech ti pooblizuje oči či čo si to matky radia 😂

0silvia0
Včera o 12:09
@brrunetkaa

Popros niekoho nech ti pooblizuje oči či čo si to matky radia 😂

@brrunetkaa preboha ake oblizovanie oci?

0silvia0
Včera o 12:11
@biba_18

@anonym_d69adb ja to tiež neriešim. nevyhľadávam to a ani by mi nenapadlo riešiť to odriekaním pokiaľ by mi to ona sama neponúkla. neverila som v to, proste som povedala ok lebo mi bolo zle, bolo mi to jedno, aj keby mi vtedy povedal niekto že mi pomôže pichanie ihlou pod nechty tak by mi to bolo jedno 🤷‍♀️ robila niečo s vodou, zápalkami, neviem, bolo mi zle 😏

@biba_18 mne sa toto parkrat tiez stalo, ale ja som si to statocne odmigrenovala: odgrcala a odlezala, tu na zapade sa tieto cary mary nerobia.
Ale pamatam si, ze den predtym ako sa mi to stalo, sa mi pohlad stretol s takym chlapom a uprene na mna pozeral. Neviem ci to suviselo ci nie, ja som to neriesila.

really8
Včera o 12:36
@baldinka

@really🤣🤣🤣👍8

@baldinka chces? Ak beries 8 prihodim jednu pokakanu gratis. Mam akurat cerstvu

anonym_6fba72
Včera o 12:49

Dievčatá, táto téme je zaradená v duchovno, ezoterika, sny. Vie mi niektorá z vás neveriacich vysvetliť, na čo leziete do témy, ku ktorej nemáte, čo povedať? Či len ste si prišli vyliať všetku nevraživosť? Alebo dnes nie sú témy, kde by ste mohli hejtovar, tak ste prišli sem.
Nikto vás nepresviedca, že máte veriť, ale fakt zhadzovať iného a posielať ho na psychiatriu, to je troška od veci. Veď si založte tému, a tam si vypisujte, ako sú niektorí sprostí, keď veria v to a v to. Či to by už nebola zábava, nemali by ste tam koho urazat?

potapacik
Včera o 17:54

Urieknutie funguje ale je to myslím že biela alebo čierna mágie. Každy kto veri v Boha a je v milosti posväcujúcej nemôže byť urieknutý. Aspoň takú sme mali prednášku, kedysi dávno. Hlava môže bolieť a môže to mať 100 príčin.