icon

Bojím sa duchov

23. sep 2025

Večer nemôžem kolo tomu spať. Stále chodím pozerať do chodby či tam niečo nieje. Musím mať zažnuté. Lenže aj tak sa mi zle spí. Máte to podobne? Nemala som žiadny zážitok ale aj tak sa bojím.

Strana
z2
anonym_5585e2
23. sep 2025

Keď sa chceš vyhnúť ich vplyvu musíš sa vyhýbať vešteniu, mágii, špiritizmu, okultizmu, vyvolávaniu duchov, predpovedaniu budúcnosti a nič si od takých ľudí čo sa tomu venujú nebrať, žiadne amulety, "ochranné" ani "uzdravovacie" veci.

Keď Efezania uverili v Ježiša, pozbierali všetky svoje magické knihy a spálili ich. Hoci mali veľkú hodnotu na našu dobu cca 30 000€ tak ich nepredali a nerozdali peniaze chudobným, ale zničili. Vedeli že by to tým ľuďom uškodilo.

enmery
23. sep 2025
@rusalkablack

@enmery Ale existujú.. Tiež som tomu neverila, až keď som mala tú česť.

@rusalkablack Náš svet je fyzika...všetko sa dá logicky vysvetliť, Viera v duchov prišla s nevedomosť...ale čo čakať od národa, ktorý si opakovaná volí tyrana Fica😍

enmery
23. sep 2025
@anonym_5585e2

Keď sa chceš vyhnúť ich vplyvu musíš sa vyhýbať vešteniu, mágii, špiritizmu, okultizmu, vyvolávaniu duchov, predpovedaniu budúcnosti a nič si od takých ľudí čo sa tomu venujú nebrať, žiadne amulety, "ochranné" ani "uzdravovacie" veci.

Keď Efezania uverili v Ježiša, pozbierali všetky svoje magické knihy a spálili ich. Hoci mali veľkú hodnotu na našu dobu cca 30 000€ tak ich nepredali a nerozdali peniaze chudobným, ale zničili. Vedeli že by to tým ľuďom uškodilo.

@anonym_5585e2 😂

gabrielkaa
23. sep 2025
@enmery

@rusalkablack Náš svet je fyzika...všetko sa dá logicky vysvetliť, Viera v duchov prišla s nevedomosť...ale čo čakať od národa, ktorý si opakovaná volí tyrana Fica😍

@enmery áno máš pravdu. A podľa fyziky energia nezaniká iba mení svoju formu. A je viac veci, ktoré veda nevie vysvetlit. Preto sa nazývajú paranormalne javy. A ešte posledné, čo majú teda tieto paranormalne javy spoločne s Fickom? 🙂

gabrielkaa
23. sep 2025

Teda okrem toho, že vyhral voľby. To je tiež podľa mna paranormalny jav 😀

done
23. sep 2025

U susedov často padali obrazy zo stien pričom skoba v stene aj háčik na obraze boli neporušené. Ako to fyzika objasní ?

modrava
23. sep 2025
@done

U susedov často padali obrazy zo stien pričom skoba v stene aj háčik na obraze boli neporušené. Ako to fyzika objasní ?

@done presne tak.. velky ikea skleneny ram na obraz.. ten clip.. len velka tazka sklenena plocha. z vysky tresol na dlazbu. hmozdinka aj s velkym klincom ostala pevne uchytena v stene, zubkovany plochy hacik na zadnej strane ramu neposkodeny. sklo neposkodene, neprasknute, rohy neobite, nevystrbene. ten obraz visel na klinci zahacknuty o tie zubky, ak by chcel spadnut, musel by sa par milimetrov nadvihnut a vysunut.
len sme poculi plesknutie a nasli ho lezat na dlazbe…

anonym_fcad61
23. sep 2025

@anonym_autor No moja ty by si asi pustila do gatí kebyže zažiješ také (neuveriteľné a nevysvetliteľné) príhody ako ja od detstva .Aj nedávno som mala a druhý deň zomrel blízky v rodine.

Strana
z2