icon

Je Roland Veštec Mág skutočný liečiteľ?

stevo77777
6. sep 2025

Zdravim aké máte skúsenosti z Rolandom z Nitry či skade je zo Sale. Je to naozaj liečitel vzťahu alebo podvodník hm.

anonym_e2d8af
6. sep 2025

@stevo77777 pre boha, zase ty? Máš vela penazi ze ich chces rozhádzovat na kadejakých podvodnikov? Radšej ich investuj do terapie, tu potrebuješ viac ako vesticu
Nič také ako nejaká magia, liečenie vzťahu nejakým akože mágom neexistuje. A ano, rozide sa s tebou zase. To ti poviem aj ja bez "nadprirodzenych" schopnosti

maca1984
6. sep 2025

Koľko chceš zaplatiť ?
Mám sice vyštudované niečo iné, ale dokážem prekusnúť že ti za xy desiatok eur " vyliečim, poriešim, vyveštím" čo len chceš 😁
Srandujem..
Vykafri sa na to

viestta
6. sep 2025

Sevko moj zalty, ja ti bezplatne vyvestim, ze ta baba to skor ci neskor posle k vode. S tebou ziadna nevydrzi, pretoze ty nie si celkom v poriadku. Jedine, ze by ta chcela opatrovat ako male mentalne zaostale a nesamostatne decko, v tom pripade mas sancu. Kym nedospejes dovtedy si uplne bez sance. U ktorejkolvek, nielen u tejto. A ver, ziadna kytica ruzi, kolotoc a ani plysovy medved to nezachrani. Proste ty si ako chlap absolutne nepouzitelny, rucas sa uz ked ta zena odmietne, co by si robil ak by ste mali problemy v manzelstve, chore dieta, praskol vam vodovod? Volal by si vestici alebo zacal (konecne) rozmyslat ako dospely a zodpovedny chlap, schopny sa postarat o seba, rodinu a aj domacnost? Takze vrat sa mamicke pod suknu a popros ju, ci by ta este nechcel prevychovat, aj ked si myslim, ze je to marne. Kde priroda nedala, tam je kazda snaha zbytocna.

stevo77777
autor
6. sep 2025
@viestta

Sevko moj zalty, ja ti bezplatne vyvestim, ze ta baba to skor ci neskor posle k vode. S tebou ziadna nevydrzi, pretoze ty nie si celkom v poriadku. Jedine, ze by ta chcela opatrovat ako male mentalne zaostale a nesamostatne decko, v tom pripade mas sancu. Kym nedospejes dovtedy si uplne bez sance. U ktorejkolvek, nielen u tejto. A ver, ziadna kytica ruzi, kolotoc a ani plysovy medved to nezachrani. Proste ty si ako chlap absolutne nepouzitelny, rucas sa uz ked ta zena odmietne, co by si robil ak by ste mali problemy v manzelstve, chore dieta, praskol vam vodovod? Volal by si vestici alebo zacal (konecne) rozmyslat ako dospely a zodpovedny chlap, schopny sa postarat o seba, rodinu a aj domacnost? Takze vrat sa mamicke pod suknu a popros ju, ci by ta este nechcel prevychovat, aj ked si myslim, ze je to marne. Kde priroda nedala, tam je kazda snaha zbytocna.

@viestta Ja teraz riešim uplne ine skor buducnosť, lebo vzťah je už ok dobre.

maca1984
6. sep 2025
@stevo77777

@stevo77777 haló bratm, na vzťahu treba pracovať.
Žiadna veštica, mág ti nepomôžu.

simona20201309
6. sep 2025

@stevo77777 ja poznám overenú veštice tu na MK. Vrelo odporúčam : simona20201309

viestta
6. sep 2025
@stevo77777

@stevo77777 presne ako pisem, si nezrely a naivny, absolutne nevhodny na partnerstvo, manzelsto a nepouzitelny ako otec. Chlap, ktory vyhladava vestice je hlupy. Bodka. Teda aj zena, ktory vhladava vestice a magiu je hlupa

tiika
6. sep 2025
@stevo77777

@stevo77777 fajn, tak skús napísať o svojich obavách tu, spolu sa na to pozrieme a poradíme 😉
Istotu o budúcnosti ti nedá nikto. O tej sa rozhoduje teraz, tvojim nastavenim a činmi.

anonym_5e920e
6. sep 2025

Zuzana v Šarišských Michaľanoch poslala veštici postupne 1,3 milióna eur za výklad kariet, veštenie, očistenie od prekliatia a aby sa ku nej vrátil manžel no nepomohlo to, manžel sa nevrátil.
Máš toľko peňazí?

anonym_b9b8e9
19. sep 2025
annka1987
Odpoveď bola odstránená
alenauk
5. nov 2025

@stevo77777 podvodník, mna okradol. Podávam TO

anonym_e2d8af
5. nov 2025
@alenauk

@stevo77777 podvodník, mna okradol. Podávam TO

@alenauk drzim palce, presne takto treba na týchto podvodnikov

alenauk
5. nov 2025
@anonym_e2d8af

@alenauk drzim palce, presne takto treba na týchto podvodnikov

@anonym_e2d8af len sa bojím, že ma polícia vysmeje a nič neurobí.. nakoľko miera opatrnosti.. žiaľ preverovala som si ho, nič som vtedy naňho nesala, zmanipuloval ma cez hovor, že budem prekliata a že zomriem.. atd.

anonym_e2d8af
5. nov 2025
@alenauk

@anonym_e2d8af len sa bojím, že ma polícia vysmeje a nič neurobí.. nakoľko miera opatrnosti.. žiaľ preverovala som si ho, nič som vtedy naňho nesala, zmanipuloval ma cez hovor, že budem prekliata a že zomriem.. atd.

@alenauk neboj nevysmeju ta. Urcite nie si jedina, čítala som viac prípadov ked sa ľudia nechali takto oklamať a riešili to potom políciou. Hlavne si nachystať dôkazy

alenauk
5. nov 2025
@anonym_e2d8af

@alenauk neboj nevysmeju ta. Urcite nie si jedina, čítala som viac prípadov ked sa ľudia nechali takto oklamať a riešili to potom políciou. Hlavne si nachystať dôkazy

@anonym_e2d8af áno to mám, mám správy aj fotku jeho OP

anonym_e2d8af
5. nov 2025
@alenauk

@anonym_e2d8af áno to mám, mám správy aj fotku jeho OP

@alenauk super, velmi drzim palce. Daj vedieť ako to dopadlo

alenauk
6. nov 2025
@anonym_e2d8af

@alenauk super, velmi drzim palce. Daj vedieť ako to dopadlo

@anonym_e2d8af uverejnila som ho všade po fb. Ozval sa mi že keď to stiahnem pošle mi peniaze.. takze špekuluje. Sedle v base.

anonym_e2d8af
6. nov 2025
@alenauk

@anonym_e2d8af uverejnila som ho všade po fb. Ozval sa mi že keď to stiahnem pošle mi peniaze.. takze špekuluje. Sedle v base.

@alenauk jasne ze chce aby si to stiahla aby mohol okrádať ludi dalej

alenauk
8. nov 2025
@anonym_e2d8af

@alenauk jasne ze chce aby si to stiahla aby mohol okrádať ludi dalej

@anonym_e2d8af povedala som mu že počkám do pondelka. Potom to dám ešte viac a všade…

anonym_e2d8af
8. nov 2025
@alenauk

@anonym_e2d8af povedala som mu že počkám do pondelka. Potom to dám ešte viac a všade…

@alenauk som veľmi zvedavá ci ti naozaj vráti peniaze. Je mi zle z takých ludi co zarábajú na nešťastných ľuďoch

alenauk
11. nov 2025
@anonym_e2d8af

@alenauk som veľmi zvedavá ci ti naozaj vráti peniaze. Je mi zle z takých ludi co zarábajú na nešťastných ľuďoch

@anonym_e2d8af nevrátil nič. Všade som ho rozvešala po Fb

anonym_e2d8af
11. nov 2025
@alenauk

@anonym_e2d8af nevrátil nič. Všade som ho rozvešala po Fb

@alenauk hajzel jeden. A nedáš na neho trestne oznámenie?

alenauk
12. nov 2025
@anonym_e2d8af

@alenauk hajzel jeden. A nedáš na neho trestne oznámenie?

@anonym_e2d8af už som to dala na PZ a rieši to polícia

anonym_e2d8af
12. nov 2025
@alenauk

@anonym_e2d8af už som to dala na PZ a rieši to polícia

@alenauk super, velmi ti držím palce aby ti vrátil peniaze.