icon

Máte skúsenosti s posmrtným životom a čudnými snami?

kristina98z5
Dnes o 08:03

Ahojte toto bude možno čudná otázka a niektorý mi tu poviete aby som si prečítala Google ale chcem počuť aj váš názor. Mali ste už niekedy pocit ze by váš zosnulý príslušník rodinný blúdil po svete? alebo mali ste niekedy čudné sny a pocity? Ďakujem za každú odpoveď.

martinmmartin
Dnes o 09:10

Ja som napriklad presne zazil to co bude po mojej smrti.
Presne to bude ako pred mojim narodenim co je zamna uplne ok.
Si uvedom ze rodinnych prislusnikov si pamätame iba tak 2 generacie dozadu. Hocico starsie su uplne neznami ludia po ktoryca ani pes nestekne. Nebludi nikto nikam

zmrzlinka2021
Dnes o 09:40

@kristina98z5 nikto nebludi nikde. Smrtou konci putoanie na zemi. Akakolvek ezoterika je len manipulacia s nestastnymi ludmi

anonym_960374
Dnes o 09:48

Tatko dostal infarkt a 5 minút ho oživovali, vravel nám, že to bolo skrátka tak, ako keby zaspal, nič viac.

anonym_382f1a
Dnes o 10:17

V Biblii je smrť prirovnaná k spánku, aj keď sa Ježiš dozvedel že jeho priateľ Lazar zomrel, povedal že Lazar spí a ide tam aby ho zobudil.
Mŕtvi nám nemôžu ani pomôcť ani ublížiť v deň smrti sa pominuli ich plány, myšlienky.

anonym_ed48d6
Dnes o 10:19

Dnes som čítala že takéto vidiny a sny sú príznakom napríklad obsedantno kompulzivnej poruchy. Alebo sprievodným javom blížiacej sa migrény. Párkrát som to aj ja vnímala ale čo ja viem ci to je realita alebo je to v mojej hlave a len to chcem cítiť /vidieť? Obe tieto ochorenia mám takže naozaj neviem

martinmmartin
Dnes o 10:23
@anonym_382f1a

V Biblii je smrť prirovnaná k spánku, aj keď sa Ježiš dozvedel že jeho priateľ Lazar zomrel, povedal že Lazar spí a ide tam aby ho zobudil.
Mŕtvi nám nemôžu ani pomôcť ani ublížiť v deň smrti sa pominuli ich plány, myšlienky.

@anonym_382f1a V Biblii pisu aj ze ak zmlatis ale nezabijes otroka tak je to uplne ok.....zvlastna kniha plus si v Biblii vycita kazdy presne to co mu do kramu padne - od holokaustu k nastav druhu tvar

anonym_382f1a
Dnes o 10:29
@martinmmartin

@anonym_382f1a V Biblii pisu aj ze ak zmlatis ale nezabijes otroka tak je to uplne ok.....zvlastna kniha plus si v Biblii vycita kazdy presne to co mu do kramu padne - od holokaustu k nastav druhu tvar

@martinmmartin kde je to o tom otrokovi že ho môžeš mlátiť bez následkov, alebo mu môžeš aj ublížiť a spôsobiť zranenie?

martinmmartin
Dnes o 10:41

Kto tak udrie svojho otroka alebo svoju slúžku palicou, že zomrie pod jeho rukou, treba ho prísne potrestať;

21 ak ostanú jeden alebo dva dni nažive, nepodlieha nijakému trestu, lebo oni sú jeho majetkom.

Exodus 21