Odrábanie
Neviete o niekom kto odraba
Ďakujem
@ss91 co to znamena?
@anonym_cead25 odrobit porobenie. keď niekto niekomu porobí, t.j. zošle naňho zlé veci
Autorka, uz sa k tomu tu nieco popísalo:
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/ako-najst-odbornika-na-odrabanie-urieknutia/
Treba sv. spoveď, sv. prijímanie. Nikdy zlo nevyhanat zlým (ďalšou mágiou).
Na toto ešte niekto v roku 2025 verí? Tak potom sa ani nečudujme že sme v takej riti
Napište mi venujem sa dlhoročne čiernou a bielou mágiou
@chrobak7 ze niekomu “porobili” = prekliali ho/uriekli.
Tak toto je take protizaklinanie, aby kliatbu odrazili. Sňali z neho.
Teda porobene odrobili.
@moonlight1210 Aha, tak to som nepoznal.
Moje nervy. Že kto "odraba" 🤦🏻♀️. Prvý krát to počujem
Našu babku kto je z východu každý poznal veľa ľuďom pomohla , nechcela zato nič .či prisli v noci s bábätkom ,rovno zo svadby ,cez víkend nikdy nič neriešila takže áno,my na toto v rodine veríme.
Našu babku kto je z východu každý poznal veľa ľuďom pomohla , nechcela zato nič .či prisli v noci s bábätkom ,rovno zo svadby ,cez víkend nikdy nič neriešila takže áno,my na toto v rodine veríme.
@anonym_dc8b88 No odrabat teda preklinat priat zlo, teda clovek na cloveka..Clovek ,sa na seba ani nema spoliehat,,,alenavyssiu silu.Ale, ,ked veris na zlo v tomto pripade je ako pises porobenie cize prekliatie, Tak opacne je aj dobro, a to dobro je Boh, v ktoreho by si aj neverila ,ale existuje..A na margo toho zla ktore ti niekto prial, teda akoze porobil povedz tuto veru...Vsemohuci ,laskavy a velebeny Otce,, V MENE JEZISA KRISTA,A CEZ NEPOSKVRNENE POCATIE PANNY MARIE,,Ti tuto kliatbu odovzdavam,a prosim ta aby sa kliatba na mne neuskutocnila...PS..(ak si v stave posväcujucej milosti, teda cisteho svedomia,,) zle sily nemaju moc nad dobrom..Kliatba sa neuskutni...Podotykam musis byt cisteho svedomia,a j keby si nebola veriaca,,,,ale vies rozoznat dobro od zla,,A ani naspät a ani nikdy nikomu nesmies priat,zlo, V ucte musis mat vsetkych ludi,na svete, a priat a robit len dobro
@anonym_dc8b88 pomohla? Pri odrabami zelas ľuďom zle

@ss91 co to znamena?