icon

Sen o vlastnej smrti

27. nov 2025

V sne som videla vlastnú smrť.. Vieme mi prosím povedať čo to znamená?

maranta_leuconeura
27. nov 2025

Ze si tvoj mozog triedi informacie a emocie pocas spanku.

anonym_0d9573
27. nov 2025

@anonym_autor
Ak chces spat sladko,veceraj kratko.

danielad9
27. nov 2025

@anonym_autor Nič, sú to len sny. Takúto scénu som v snoch mala veľmi často. Konkrétne pár dní dozadu.

autor
27. nov 2025
@anonym_0d9573

@anonym_autor
Ak chces spat sladko,veceraj kratko.

@anonym_0d9573 Práve som nebola vôbec prejedena.Dodržujem a vecer jem len ľahké.

biba_18
28. nov 2025

že budeš dlho žiť 😏

anonym_b9a1bf
28. nov 2025

@anonym_autor smrt znamena zmenu nieco stare umiera a nove sa rodi... Nejaka zmena v zivote kedze to bola tvoja smrt tak v tvojom

kremlika
28. nov 2025

Tak hovori sa, ze ked sa sniva o smrti, tak ten clovek bude dlho zit, tak mozno budes dlho zit🙂

martinmmartin
28. nov 2025
@kremlika

Tak hovori sa, ze ked sa sniva o smrti, tak ten clovek bude dlho zit, tak mozno budes dlho zit🙂

@kremlika kto toto hovori?

anonym_f68348
28. nov 2025

Neviem co znamena sen ale viem co znamena tvoja otazka. Popytaj sa carodejnice ked na toto veris.

anonym_8cc0d5
28. nov 2025

@anonym_autor ze vsetci umrieme. Aj ty.

autor
28. nov 2025
@biba_18

že budeš dlho žiť 😏

@biba_18 🙏❤

autor
28. nov 2025
@anonym_b9a1bf

@anonym_autor smrt znamena zmenu nieco stare umiera a nove sa rodi... Nejaka zmena v zivote kedze to bola tvoja smrt tak v tvojom

@anonym_b9a1bf Áno to aj ja viem, že smrť v sne znamená zmenu .ďakujem

telefon00
28. nov 2025

Vo sne som už bol zastrelený, dopichaný nožom, zjedený, rozštvrtený, vypichnuté oči, za ziva ma operovali... ale pohoda, mávam lucidne spanie a ja si to všetko užívam, lebo viem vo sne že to nie je realita. Najviac si užívam lietanie... sny sú len sny, užívaj si ich nech sú akékoľvek 💪

danielahamar
28. nov 2025

Nový začiatok

jana_eyre_2
28. nov 2025

čo to mozno konkrétne znamena treba vypísať celý sen.. v priebehu snov sa dajú rozoznať symboly ktoré môžu ukázať skryté dôvody prečo sa ti to snívalo.. nie ako predpoveď budúcnosti, ale ako ukážka tvojho podvedomia..

anonym_2ec0e3
28. nov 2025

@anonym_autor môže to byť spracovanie smrti z minulého života ak veríš v reinkarnáciu duší a život/y po živote. Alebo aj ochorenia sa môžu demonštrovať takto, napríklad ak ťa niekto pichne do srdca, môžu to byť aj problémy so srdcom v reálnom svete.

anonym_004672
29. nov 2025

@anonym_autor neznamená to nič. Mne sa o mojej smrti snívalo asi 2x. To som bola v puberte.