icon

Skúsenosti s veštením

danaholanova
14. nov 2025

Už od malička som mala zvláštne sny a roky veštím ale len známym a rodine. Sestra má presviedča nech skúsim aj iným ľuďom. Neviem, ale najviac ma štve že každého viem, vidím a sebe sa mi nedá. Má to tak niekto?

anonym_185289
14. nov 2025
nairobi
14. nov 2025

@danaholanova mozem byť "pokusný kralik" ako niekto cudzí koho nepoznáte 😊

anonym_a161c6
15. nov 2025

@danaholanova môžeš vyvestit aj mne. A ano, pocula som ze sebe vestit vestica nedokaze

lusana
15. nov 2025

@danaholanova ahoj aj mne môžeš, ďakujem.

agajka22
15. nov 2025

aj ja poprosim aj zaplatim

danaholanova
autor
15. nov 2025
@nairobi

@danaholanova mozem byť "pokusný kralik" ako niekto cudzí koho nepoznáte 😊

@nairobi no lenže na diaľku asi nie. Ja potrebujem vidieť, cítiť toho človeka neviem ako by som mohla na diaľku 🥲.

marianarem
15. nov 2025

@danaholanova Ja nie som vsetkyna ale skor vysoko citliva a mavam vselijake predtuchy aj ohladom seba. Ale nie vtedy, ked sa prave s niecim tazkym trapim, vtedy je moja intuicia ohladom mna uplne akoby vypnuta. Pride mi to aj logicke - keby clovek vedel, ako vsetko dopadne, tak by sa sam o nic moc nesnazil.
Ja osobne by som vestkynu nerobila. Nic totizto podla mna nie je na 100% dane, aj ak mas vysoku intuiciu, nemas sancu mat vzdy pravdu, lebo do toho vstupuje aj slobodna vola ludi. Ludia budu za tebou chodit v krizach a tazkych stavoch a budu sa riadit tym, co im povies. Kamoska chodila k jednej vestici a viackrat vsetko sedelo. Ale posledny raz, co bola, tak na zaklade toho urobila dolezite zivotne rozhodnutie a prave vtedy nastal pripad, ked sa vestba nevyplnila a skoncila s traumou. Ale tak to je moj nazor, ja by som proste s tymto mala problem.

danaholanova
autor
15. nov 2025
@anonym_a161c6

@danaholanova môžeš vyvestit aj mne. A ano, pocula som ze sebe vestit vestica nedokaze

@anonym_a161c6 keď sa niekto nájde osobne veľmi rada 🥰

anonym_5f8262
15. nov 2025
@danaholanova

@danaholanova Mne to ide aj samej, ale musia ti sedieť karty a musiš s nimi vedieť robiť a citiť ich. Musiš mat svoju vlastnú intuiciu a citlivost a schopnost nacitiť karty podĺa seba. Ale ja to mam teda od detstva, hlavne čo sa tyka živych snov a intuicie. Cely život po smrti blizke osoby, ma v sne duša kontaktuje s odkazom....

danaholanova
autor
15. nov 2025
@anonym_5f8262

@danaholanova Mne to ide aj samej, ale musia ti sedieť karty a musiš s nimi vedieť robiť a citiť ich. Musiš mat svoju vlastnú intuiciu a citlivost a schopnost nacitiť karty podĺa seba. Ale ja to mam teda od detstva, hlavne čo sa tyka živych snov a intuicie. Cely život po smrti blizke osoby, ma v sne duša kontaktuje s odkazom....

@anonym_5f8262 ano aj ja tak mám s dušami a v snoch ale karty pre seba nedá sa mi.

anonym_5f8262
15. nov 2025
@danaholanova

@anonym_5f8262 ano aj ja tak mám s dušami a v snoch ale karty pre seba nedá sa mi.

@danaholanova Ale da. Preto máš taky pocit, lebi sa citiš zaujata a máš pocit že to ovplivnuješ svojimi pocitmi. Ale ver mi ze to tak nie je. Veĺakrat mi vychadza v ciganskych rovnaky vyzbam ako v Lenornandkach a to už nie je nahoda . Pať rokov mi vychadzal pri mojom mužovi zlodej a peniaze a nakoniec som sa dozvedela ze ma druhy učet o ktorom som nevedela a takto, bez mojho vedomia si z vyplaty preposielal nemale peniaze. A to stale hovorim, že čo mam vediet a je mi to z hora dovolene, tak to sa dozviem, akou koĺvek cestou.

anonym_5f8262
15. nov 2025

Je to hlavne práca s vysokou vnímavostou a citlivostou, ale druha vec je aj taká, že nam to musí byť "z hora", dovolene vedieť a poznať. Lebo nie vsetko je nam dovolene vediet a ma ti hlboky vyznam pre náš život, ktory pochopime až časom.

anonym_a161c6
15. nov 2025
@danaholanova

@danaholanova vestis iba osobne?

anonym_a161c6
15. nov 2025
@anonym_5f8262

Je to hlavne práca s vysokou vnímavostou a citlivostou, ale druha vec je aj taká, že nam to musí byť "z hora", dovolene vedieť a poznať. Lebo nie vsetko je nam dovolene vediet a ma ti hlboky vyznam pre náš život, ktory pochopime až časom.

@anonym_5f8262 vestis aj inym ľuďom?

monuska1352
15. nov 2025

@danaholanova ahoj prosím ta odkiaľ si?Ja by som tiež chcela vyvestit

danaholanova
autor
15. nov 2025
@anonym_a161c6

@danaholanova vestis iba osobne?

@anonym_a161c6 ano

danaholanova
autor
15. nov 2025
@anonym_a161c6

@anonym_5f8262 vestis aj inym ľuďom?

@anonym_a161c6 známym, v rodine ale stalo sa aj pracovne a skončilo to kartami ak o to požiadali.

danaholanova
autor
15. nov 2025
@monuska1352

@danaholanova ahoj prosím ta odkiaľ si?Ja by som tiež chcela vyvestit

@monuska1352 Košice

anonym_a161c6
15. nov 2025
@danaholanova

@anonym_a161c6 ano

@danaholanova škoda, ja som zo stredného Slovenska

valeri_vyklad
26. nov 2025

Ahoj presne mam taky istý problem ja viem a vidim veľa vecí čo sa týka ľudí presne vidím minulosť prítomnosť a samozrejme budúcnosť ale keď som to skúšala sebe tak ako by mi vymylo mozog a karty intuícia akoby nedávala zmysel 🤣 ináč tak isto aj okultizmus druhým pomôžem či v láske zdravý šťastí odrobím ale sebe pomôcť žiaľ neviem