icon

Skúsenosti so šamanizmom

Dnes o 10:09

Ahojte, má tu niekto osobnú skúsenosť , alebo s blízkymi, so šamanom na území SR, CZ alebo v zahraničí? Ďakujem za odpoveď.

zmrzlinka2021
Dnes o 10:21

@anonym_autor

To vazne? V roku 2025?

ivicatolic
Dnes o 10:28

@anonym_autor poď, zahulime.....a budem tvoj šaman 👽👽👽

anonym_fe07f6
Dnes o 10:37

Dostaneš sa pod vplyv zlých síl, ktoré ťa budú postupne ničiť. Sú to nepriatelia Boha.

pr85
Dnes o 11:44

@anonym_autor nepraktizuj to, lebo ti vážne hrozí posadnutie diablom.

anonym_c2cd9a
Dnes o 13:54

😂 wau, ja neverím, že túto diskusiu čítam v 21.storočí. Posadnutie diablom, šaman, zlé sily 🤦‍♀️. Racio odchádza na dovolenku.

d_ivana
Dnes o 14:05
@anonym_c2cd9a

😂 wau, ja neverím, že túto diskusiu čítam v 21.storočí. Posadnutie diablom, šaman, zlé sily 🤦‍♀️. Racio odchádza na dovolenku.

@anonym_c2cd9a No ale ten šamanizmus môže zafungovať ako placebo - tak, ako niektoré lieky.

buminka555
Dnes o 14:12

@anonym_autor
Tu som čo chceš

13uzivatelka11
Dnes o 14:20

A prečo práve šamani? Sú to až príliš silné energie a podľa mňa väčšine ľuďom môžu skôr uškodiť keď nie sú na to pripravení. Čo potrebuješ riešiť? Ak chces skúsiť niečo jemnejšie, pozri thetahealing, ak by si chcela skúsiť zadarmo terapiu, napíš mi správu.

autor
Dnes o 14:26
@zmrzlinka2021

@anonym_autor

To vazne? V roku 2025?

@zmrzlinka2021 áno vážne. Jednoducho ma to zaujíma. Prečo hneď výsmech? To, že to niekto nevie vedecky vysvetliť dnes na konci roku 2025, neznamená, že to nefunguje a neexistuje. Dokonca už aj medzinárodné vedecké kapacity začínajú priznávať nahlas metafyziku napr. Žiadne Abraka dabra...silu mysle, placebo, nocebo atď.

anonym_c2cd9a
Dnes o 14:48
@d_ivana

@anonym_c2cd9a No ale ten šamanizmus môže zafungovať ako placebo - tak, ako niektoré lieky.

@d_ivana to áno, placebo je brutálna vec ale na to ti stačí aj dedinská tetka bylinkárka, pri ktorej neminieš majlnd.

autor
Dnes o 15:18
@anonym_c2cd9a

@d_ivana to áno, placebo je brutálna vec ale na to ti stačí aj dedinská tetka bylinkárka, pri ktorej neminieš majlnd.

@anonym_c2cd9a napríklad táto kniha
https://www.martinus.sk/471937-posilovna-pro-mo...

autor
Dnes o 15:21
@pr85

@anonym_autor nepraktizuj to, lebo ti vážne hrozí posadnutie diablom.

@pr85 A tvoji farárkovia keď zneužívajú deti nie sú posadnutí diablom?

pr85
Dnes o 17:02
@anonym_autor

@pr85 A tvoji farárkovia keď zneužívajú deti nie sú posadnutí diablom?

@anonym_autor nepoznám žiadneho farára, ktorý by zneužíval deti, takže nie.

buminka555
Dnes o 17:23
@pr85

@anonym_autor nepoznám žiadneho farára, ktorý by zneužíval deti, takže nie.

@pr85
Ani ja
Ale keď hľadá zakladateľ témy šamana, teda - Čiernoprdelníka 🤣,tak by mal byť v strehu, pretože to nemusí psychicky zvládnuť

tenerifka
Dnes o 18:04

@anonym_autor juzna Amerika-Peru, Brazilia.....(ayahuasca), najdes na internete weby. Nevyskusala som, a ani sa nechystam, ale jedna baba tu z koña ano (nechcem pisat nick).
Potom realne takisto v urcitych komunitach na Kapverdoch.
To su take "bezpecnejsie" miesta.
V ozajstnej. Afrike toho je habadej, ale do toho by som nesla

autor
Dnes o 19:28
@buminka555

@pr85
Ani ja
Ale keď hľadá zakladateľ témy šamana, teda - Čiernoprdelníka 🤣,tak by mal byť v strehu, pretože to nemusí psychicky zvládnuť

@buminka555 prosím ťa doplň si informácie o šamanizme a potom sa rozčuľuj. Bacha, mohla by ti prasknúť žilka v oku

autor
Dnes o 19:28
@tenerifka

@anonym_autor juzna Amerika-Peru, Brazilia.....(ayahuasca), najdes na internete weby. Nevyskusala som, a ani sa nechystam, ale jedna baba tu z koña ano (nechcem pisat nick).
Potom realne takisto v urcitych komunitach na Kapverdoch.
To su take "bezpecnejsie" miesta.
V ozajstnej. Afrike toho je habadej, ale do toho by som nesla

@tenerifka ďakujem za slušnú odpoveď.

buminka555
Dnes o 19:50
@anonym_autor

@buminka555 prosím ťa doplň si informácie o šamanizme a potom sa rozčuľuj. Bacha, mohla by ti prasknúť žilka v oku

@anonym_autor
Už je to tu , ten čo sa pýta sa začína hrať na šamana🫣

autor
Dnes o 20:11
@buminka555

@anonym_autor
Už je to tu , ten čo sa pýta sa začína hrať na šamana🫣

@buminka555 ak si si nevšimla som vo fóre duchovno, alternatíva, ezoterika. Ak nemáš čo k téme, smer iné diskusie, máš dosť na výber. Alebo si vynechala lieky na neurózu a tak ťa rozrušila moja otázka?

buminka555
Dnes o 20:21
@anonym_autor

@buminka555 ak si si nevšimla som vo fóre duchovno, alternatíva, ezoterika. Ak nemáš čo k téme, smer iné diskusie, máš dosť na výber. Alebo si vynechala lieky na neurózu a tak ťa rozrušila moja otázka?

@anonym_autor
Namiesto toto aby si sa pýtal máš veľa odpovedí
Nuž , hľadáš a nechádzaš
No nič

pr85
Dnes o 20:30
@buminka555

@pr85
Ani ja

@buminka555 snažíš sa byť vtipná, ale vtipné to nie je.

buminka555
Dnes o 20:33
@pr85

@buminka555 snažíš sa byť vtipná, ale vtipné to nie je.

@pr85
Snažím sa ti ukázať cestu
Len takých pr mudrlantov zažívam denno denne .no nič

anonym_dfc078
Dnes o 20:37

Prečo ťa zaujímajú zlé sily? Boh ti ponúka všetko čo potrebuješ, aby si bol šťastný. Zlý duch ti nikdy nič dobré neprinesie, nenávidí ťa a teší ho, keď ťa naláka a zničí

autor
Dnes o 21:46
@anonym_dfc078

Prečo ťa zaujímajú zlé sily? Boh ti ponúka všetko čo potrebuješ, aby si bol šťastný. Zlý duch ti nikdy nič dobré neprinesie, nenávidí ťa a teší ho, keď ťa naláka a zničí

@anonym_dfc078 kto tvrdí že sú to zlé sily? RKC?

autor
Dnes o 21:49
@anonym_dfc078

@anonym_dfc078

vorkola
Dnes o 22:06
@anonym_fe07f6

Dostaneš sa pod vplyv zlých síl, ktoré ťa budú postupne ničiť. Sú to nepriatelia Boha.

@anonym_fe07f6 Ano, je to ak,ako sa pise vyssie,dostanes sa pod vplyvom zlych sil,ja to mu verim, tak isto aj kadejake vestenie,vykladanie kariet,, to nepriaznivo posobi na psychiku,,Ja to mamoverene,ledva som sa z toho dostala,,negativne je to aj na spanok,,Tam pomoze sv.spoved a exorcizmus,,