icon

Správa od zosnulého brata v messengeri

23. aug 2025

ahojte, uz druhy krat mi dosla sprava z messengera ze mam spravu od mojho zosnuleho brata :((( velmi mi chyba velmi to prezivam a nechapem.
a pritom nik nema jeho mobil, ako je mozne ze mi to chodi.
ked rozkliknem,tak sa mi nic nezobrazi. len mi proste nabehne jeho fotka. toto sa mi pri nikom este nestalo.

Strana
z2
anonym_4c6476
23. aug 2025

verím na tieto veci, po smrti mojej maminky sa sám od seba spustil budík na mobile a začal zvoniť. Na dovolenke sa na mobile zobrazilo číslo 4, o hodinu sa pokazil vlak a bolo treba nájsť autobus, rovnakým smerom išiel autobus č.4.

autor
23. aug 2025
@katusik456

@anonym_autor myslíš, že ti dáva nejaké znamenie o to, že tam ešte je pri tebe. Dovolím si tvrdiť, že lvoli tomu , že ti chyba, nechce ešte odísť ale mal by. Skús sa s ním rozlúčiť, zapáliť sviečku, poslať ho tam, kde bude mať vecný pokoj, do svetla. Nie som veriaca, ale na tieto veci verím. Zažila som niečo podobne v snoch s dedkom, veľmi mi chyba, sú to 2 mesiace a prvý mesiac ma chodil pozerať do snov, vedela som , že už nie je…. Bolo to tak krásne ho vedieť objať, ale v jednom sne som ho poslala preč, pustila som ho a povedala mu, že ho ľúbim. V podstate to iste, čo som mu povedala keď zomieral a ležal a hladkala som ho po ruke. Bol v každom byte,kde býva najbližšia rodina, jedine ja som ho videla. Myslím že preto lebo som ho veľmi ľúbila a bolo pre mňa ťažké ho pustiť a on chcel ešte byt pri mne. Už sa mi nesníva o ňom, jeho duša navždy odišla…. Ako je to dlho čo brat zomrel, pokiaľ cca mesiac, nemalo by to trvať dlho a po 40 dňoch by mal odísť navždy.

@katusik456 je to dlhsie uz 8 mesiacov

ukgirls
23. aug 2025

jasne mrtvy sa dnes spajaju cez spravy ..naozaj? proste chyba v pc,moble - technika nieje 100% a hold stalos a ti to zrovna pri cloveku kt by nemalo ..ale okrem technickej chyby za tym nehladaj nic ine a zbytocne si to nepripustaj inak .

anonym_60d554
23. aug 2025

Ja verím že existuje niečo medzi nebom a zemou, duchovia.A veľmi dobre si pamätám ako si tu jednu vysmiala, že takéto drísty sem píše.
Sa karta obrátila, že ?
Darmo píšeš pod anonynom.

autor
24. aug 2025
@anonym_60d554

Ja verím že existuje niečo medzi nebom a zemou, duchovia.A veľmi dobre si pamätám ako si tu jednu vysmiala, že takéto drísty sem píše.
Sa karta obrátila, že ?
Darmo píšeš pod anonynom.

@anonym_60d554 ??? nerozumiem o com pises. mrzi ma ze ti asi preskocilo.

anonym_794fc0
24. aug 2025
@ukgirls

jasne mrtvy sa dnes spajaju cez spravy ..naozaj? proste chyba v pc,moble - technika nieje 100% a hold stalos a ti to zrovna pri cloveku kt by nemalo ..ale okrem technickej chyby za tym nehladaj nic ine a zbytocne si to nepripustaj inak .

@ukgirls Kým toto nezažiješ, tak neuveríš.

katusik456
24. aug 2025
@anonym_autor

@katusik456 je to dlhsie uz 8 mesiacov

@anonym_autor aha takže už dlhší čas. Mrzí ma to, že sa takto cítiš, lebo je to veľká strata. Dá sa s tým niečo urobiť určite

anonym_d00892
4. sep 2025
@anonym_autor

@anna777115 nebola, lebo nie sme veriaci. akoze ja verim istym sposobom. velmi nan myslim neviem sa zmierit s jeho smrtou, lebo zomrel necakane, prosim vas je mozne ze jeho dusa kvoli mne nie je v pokoji? :( knaz stihol ked umieral, za nim prist :(

@anonym_autor Ahoj, v prvom rade mi je velmi luto tvojej straty, musi to byt velka bolest, ktoru prezivas. Su veci medzi nebom a zemou a je velmi pravdepodobne, ze tvoj brat "nepresiel", uviazol tu v nasom priestore a case (ocistec) a je mozne, ze prave ty ho tu drzis tym, ze sa nevies zmierit s jeho odchodom. Spravami cez messenger ti dava znamenia, ze potrebuje pomoc, potrebuje odviest "do svetla" do neba. Ak si veriaca, mozes dat zanho odsluzit omsu alebo ak si na fb, napis p. Peter Whitewolfsix - je to sprievodca, pozrie sa ti na to a zadarmo. Prajem vela sil a bratovi, nech najde pokoj a svoje svetlo...

autor
4. sep 2025
@anonym_d00892

@anonym_autor Ahoj, v prvom rade mi je velmi luto tvojej straty, musi to byt velka bolest, ktoru prezivas. Su veci medzi nebom a zemou a je velmi pravdepodobne, ze tvoj brat "nepresiel", uviazol tu v nasom priestore a case (ocistec) a je mozne, ze prave ty ho tu drzis tym, ze sa nevies zmierit s jeho odchodom. Spravami cez messenger ti dava znamenia, ze potrebuje pomoc, potrebuje odviest "do svetla" do neba. Ak si veriaca, mozes dat zanho odsluzit omsu alebo ak si na fb, napis p. Peter Whitewolfsix - je to sprievodca, pozrie sa ti na to a zadarmo. Prajem vela sil a bratovi, nech najde pokoj a svoje svetlo...

@anonym_d00892 no zvlastne je ze mi zacal aj blbnut mobil od neho, co mam, ale tak mozno len systemova chyba

luga_luga
4. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_d00892 no zvlastne je ze mi zacal aj blbnut mobil od neho, co mam, ale tak mozno len systemova chyba

@anonym_autor nic nie je nahoda... ak by si chcela, napis mi ss

moonlight1210
4. sep 2025

Clovek by chcel verit, ale zial toto bude obycajna chyba.

Strana
z2