Veríte na červené náramky a ochranný turmalín?
Ahojte, pracujem s ludmi a mam v praci mnoho energii, aj zlych energii. Pred casom, este v roku 2011 mi bol darovany cerveny naramok na ruku. Ten nosim stale, samozrejme, uz mam iny za tie roky. Pred asi 3r mi pribudol ochranny Turmalin, ked som mala velmi zle obdobie.
Verite na tieto ochranne ucinky? Nosite vy nieco z toho? Je to len placebo podla vas?
Ja neverím ani tomu, ze je toto reálna otázka...🫠
@anonym_autor cerveny naramok mas mat dokym sa ti sam nerozpadne alebo neroztrhne
Verim , tiez ho nosim
😨
Kto by mal stáť za tou ochranou aká sila by ťa mala chrániť? Lebo boh takéto zotročenie poverami neschvaľuje.
Ja tomu verím, tiež nosím. Raz som skúsila maly pokus. Starsia dcera chodila do skôlky a ked tam bola akcia, brala som aj mladsiu 1r. dceru. Po par akciach v skolke bola vzdy mimoriadne plačlivá. Tak som jej na ďalšiu akciu dala cervené tricko. A vieš co? Bola uplne v pohode, neplakala a bola kludnejšia. Takze niečo na tom bude.
@anonym_autor verím že v zlom pomôže modlitba. Každý sa môže oprieť o to čo mu je bližšie 🙂
Nosim cerveny naramok s vazkou, mi ho darovala osoba, ktoru si vazim … ale mam ho na pravej ruke .. teraz som precitala, ze ma byt na lavej .. ako doplnok je pekny.
@anonym_autor nie, nie, áno
Nosim cerveny naramok s vazkou, mi ho darovala osoba, ktoru si vazim … ale mam ho na pravej ruke .. teraz som precitala, ze ma byt na lavej .. ako doplnok je pekny.
@anonym_567829 na lavej na ochranu a na pravej podpora kariery, podnikania
Neverím, som katolíčka. Dodržiavam 10 Božích prikázaní.
Verím na to kedysi som nosila červenú šnúrku alebo naramok ale vadilo mi to mať to na ruke lebo nenosím absolútne nič také na sebe .A čo je to turmalin?
blbosti nenosím a ani neverím na blbosti.
@anonym_autor aká sila, kto, je podľa teba za tým, aby ťa kus nite mohol ochrániť pred zlom?
Nie
Keď robím s určitým kolegom pravidelne zvraciam 😖 on ma proste hnusne pohľady. Chytí ma zvracanie nevoľnosti a silné migrény., musím si ten červený náramok kúpiť
Keď robím s určitým kolegom pravidelne zvraciam 😖 on ma proste hnusne pohľady. Chytí ma zvracanie nevoľnosti a silné migrény., musím si ten červený náramok kúpiť
@anonym_fa0a7c tiež som mala takého kolegu. Mal veľmi prenikavé oči, jeho pohľady mi robili zle. a on stále zízal na mňa. a ešte mu aj zapáchalo z úst.
to bol taký bonus. 😨
Ja som tiež katolíčka ale nosím červený náramok so srdiečkom na ľavej ruke. Vysvetlenie? Úplne prosté nosím ho na ľavej ruke rovnako aj hodinky lebo som ľaváčka a prečo červený náramok? pretože mi ho kúpila dcérka na dovolenke lebo ma ľúbi ❤️
Za hlavu sa chytam tu z niektorych odpovedi. A zaroven sa necudujem, ze politici dokazu ludi oblbnut tak ako to dokazu, tu ludia zblbnu aj sami seba...
Niektoré kamene sú liečivé, ale to musia byť prírodné, nie syntetické (ako z Temu) a tá červená stužka pôsobí na odpútanie zlého pohľadu, takže to môže byť aj niečo iné červenej farby, aj tričko.
Vsetky tieto veci su v podstate biela magia.
Narobia viac zleho ako dobreho.
A davat to detom...cele zle...
Ochranit nas moze jedine modlitba.
Zvlastne,ze niektori ludia neveria v Boha,ale vrozne naramky a amulety veria...
Ked to cloveku pomoze k dusevnej rovnovahe a nikomu tym neskodi a nikoho neobmedzuje, nech si veri comu chce, nieto napr. vraj este veri aj tejto nasej vlade. Ale pre mna pragmatika je to len prvok iracionalizmu.
Vsetky tieto veci su v podstate biela magia.
Narobia viac zleho ako dobreho.
A davat to detom...cele zle...
Ochranit nas moze jedine modlitba.
Zvlastne,ze niektori ludia neveria v Boha,ale vrozne naramky a amulety veria...
@osky mám okolo seba jednu osobu, ktorá mi naozaj nepraje a je vysiela ku mne negatívnu energiu. Z času na čas sa musíme stretnúť, keďže je to rodina. V tom čase mi jedna pani poradila na krk červené srdce z jaspisu. Ja som si to na rodinné stretnutie dala. V zásade som aj pozabudla, že ho mám na sebe. Sedeli sme pri stole a tá dotyčná osoba sa celý čas pozerala na môj krk a na ten jaspis. Pýtala sa ma, čo to mám, prečo to mám. Povedala som, že je to obyčajný prívesok a že sa mi páčil. Normálne ste videli, ako jej to bolo nepríjemné. Nakoniec sedela a potom si musela odsadnúť a napokon veľmi skoro z oslavy odišla. Jaspis je kameň, ktorý odráža zlú energiu napäť pôvodcovi. Nikdy predtým som na to až tak neverila. Každopádne kameň pomohol a prvý krát po našom stretnutí som sa necítila fyzicky zle a vyčerpane.
Nie neverím,je to placebo,nanič.
@anonym_autor nie, neverim, zijem predsa v 21. storoci. Sperky nosim, ale nie kvoli ich "magickej" sile a neverim ani na zle energie.

Nie, nie, áno.