Veríte na veštenie?
Veríte na veštenie?Ja verím,že niekto naozaj môže mať dar a vidí viac ako väčšina ľudí ale neverím vešticiam,ktoré vyslovene iba zarábajú a robia si z toho biznis.Ja sama mám veľa balíkov kariet už sa tomu venujem pomerne 11 rokov a keď požiada niekto o pomoc,nikdy si nič nepýtam sama od seba,pretože chcem pomôcť.Keď som začínala,sama som veľa krát nerozumela tomu,čo v kartách je.Videla som iba príbeh a referovala ďalej.Vždy sa mi ľudia spätne ozvali o mesiac o dva alebo neskor,že majú zimomriavky odkiaľ a ako som to mohla vedieť.Aký názor mate na to?Otcova babka veštila celý život a všetko vychádzalo.Tiež nepýtala peniaze,pokiaľ sám dotyčný nedal.
@anabella000 na karty a podobne veci moc neverím. Avšak mám veľmi silnú intuíciu. Takže si viem veci predpovedať, až ma to niekedy zaskočí.
@anonym_5b74c9 ja som to mala rovnako, až kým som sama nesiahla na karty lebo ma to k nim vyslovene ťahalo a dnes už viem prečo
@anabella000 vestis aj na diaľku? Mala by som záujem lebo ja na take veci verim a som momentálne v tazkej situacii
@anabella000 vestis aj na diaľku? Mala by som záujem lebo ja na take veci verim a som momentálne v tazkej situacii
@anonym_cfb549 ano,môžme si zavolať
@anabella000 super, to by bolo fajn. Nebývam sama takze skúsime najst nejaky termin aby nam to vyhovovalo obom?
@anabella000 super, to by bolo fajn. Nebývam sama takze skúsime najst nejaky termin aby nam to vyhovovalo obom?
@anonym_cfb549 napíšte mi spravu
@anabella000 čiže si tu robíš nenápadne reklamu. Nahlásila som ťa
@anabella000 čiže si tu robíš nenápadne reklamu. Nahlásila som ťa
@anonym_9bdb6e ja si reklamu nerobím a ak by aj áno, peniaze si neberiem 🤣
nie neverím. Pi****na.
@anonym_5b74c9 ja som to mala rovnako, až kým som sama nesiahla na karty lebo ma to k nim vyslovene ťahalo a dnes už viem prečo
@anabella000 daj od toho ruky preč!
Je úplne jedno či s peniazmi alebo zadarmo. Neverím na to.
Je úplne jedno či s peniazmi alebo zadarmo. Neverím na to.
@bloger a prečo?zaujíma ma vaš názor
@anabella000 daj od toho ruky preč!
@anonym_8a5055 koli čomu?
@bloger a prečo?zaujíma ma vaš názor
@anabella000 Lebo karty nemôžu poznať budúcnosť človeka. Ani jeho osud nemôžu určovať planéty či satelity na obežnej dráhe.
Pri každej téme o veštení si spomeniem na Kočnera.
@anabella000 Lebo karty nemôžu poznať budúcnosť človeka. Ani jeho osud nemôžu určovať planéty či satelity na obežnej dráhe.
@bloger karty nie ale človek,ktorý ich vykladá može vidiet zmeny v blízkej dobe a podobne,niekedy aj minulosť alebo to,čo sa momentálne deje.Viem to podľa seba
@anabella000 prepáč, ber to ako radu
@anonym_8a5055 ja sa ale ajtak pýtam,že prečo?
@anabella000 neverím, ani ma také chujoviny nezaujímajú. Mám dosť svojich starosti a radosti, nepotrebujem nazor a predpoveď nejakej trúbky. Ešte aby sa mi cudzia osoba vrtala do života a chcela za to peniaze🫣
@anabella000 neverím, ani ma také chujoviny nezaujímajú. Mám dosť svojich starosti a radosti, nepotrebujem nazor a predpoveď nejakej trúbky. Ešte aby sa mi cudzia osoba vrtala do života a chcela za to peniaze🫣
@anonym_830e51 práve o tom bol príspevok, kto má dar a chce pomáhať,nepotrebuje na tom zarábať.Každý verí na niečo iné a hlavne ja mam s tým osobnú skúsenosť,vidím aj to,čo sama nechcem . Pekný večer
@bloger karty nie ale človek,ktorý ich vykladá može vidiet zmeny v blízkej dobe a podobne,niekedy aj minulosť alebo to,čo sa momentálne deje.Viem to podľa seba
@anabella000 V každom prípade ti prajem všetko dobré. Nech je tá tvoja budúcnosť čo najkrajšia. Plná lásky, zdravia, šťastia a dobrých ľudí. Pekný večer.
@anabella000 V každom prípade ti prajem všetko dobré. Nech je tá tvoja budúcnosť čo najkrajšia. Plná lásky, zdravia, šťastia a dobrých ľudí. Pekný večer.
@bloger podobne 😘
@anabella000 ľudia sú odjakživa zvedaví 🤷🏼♀️
Pozri, kto je kresťan vie, že sa nemá pýtať ale spoliehať sa na Božiu prozreteľnosť. A kto nieje, toho nezastaví ani pár volov.
Ako je možné že sa niektoré veci splnia? Podľa viery vieme, že po zemi sa potulujú démoni a ich práca je získať duše... pozorujú nás, majú akoby nejakú kartoteku o nás...z nejakých našich činov vedia dedukovať čo asi spravíme...kde sú naše pokušenia. A tiež majú dovolené vidieť trochu budúcnosť. Preto nás to tak "očarí" keď veštica povie aké kto má v rodine vzťahy, kto sa s kým o čom rozprával atď. Čo si o Tom myslíš?

@anabella000 na karty a podobne veci moc neverím. Avšak mám veľmi silnú intuíciu. Takže si viem veci predpovedať, až ma to niekedy zaskočí.