icon

Výklad kariet na rok

Dnes o 09:22

Ahojte, úplne náhodou mi vybehol na nete video od jednej kartárky z ČR, ktorá robila výklad levom na rok:

Skepticky som si to pustila na pozadí, kým som niečo robila. Ale teda ľudia, ona na 99% sa trafila do môjho života. Tým, že vykladala od leta 2025, tak som spätne včera vedela posúdiť, čo bola naozaj pravda. Sama som bola prekvapená. Asi to bude len náhoda, nie je možné, aby všetci levy prechádzali tým istým, čo ja.

Zaujala ma. Pozerala som sa na jej výklad kariet. Veľký výklad kariet - osobný, s doplnkovými otázkami by ma vyššiel na cca. 50 eur. Nie je to nič likvidačné.

Ale nepoznám ju, takýto žien je viacero... a možno ak 10% vie naozaj niečo vyložiť, ak vôbec.

Som skeptická, doteraz sa mi vždy zdalo, že sú to len vyhodené peniaze.
Čo si o tom myslíte? Nič veľké od toho neočakávam, skôr možno iný pohľad, otvorenie očí, upozornenie na niečo apd.

ivicatolic
Dnes o 09:50

@anonym_autor napíšem číslo účtu... Môžeš prispieť... ďakujem

martinmmartin
Dnes o 09:51

co konkretne? Vyklady buducnosti funguju tak ze sa v tom najde kazdy. Co bolo vylozene co sa nesplnilo?

autor
@ivicatolic

@anonym_autor napíšem číslo účtu... Môžeš prispieť... ďakujem

@ivicatolic ak mi dodas vyklad kariet s odpovedami na polozene otazky, natocis to cele na video a venujes tomu pol hodinu svojho casu, plus strihanie a priprava. Tak kludne.

autor
@martinmmartin

co konkretne? Vyklady buducnosti funguju tak ze sa v tom najde kazdy. Co bolo vylozene co sa nesplnilo?

@martinmmartin to nebola buducnost, to bola pritomnost a minulost. Spatne som posudzovala od jula do decembra 2025.

martinmmartin
Dnes o 09:52
@anonym_autor

@martinmmartin to nebola buducnost, to bola pritomnost a minulost. Spatne som posudzovala od jula do decembra 2025.

@anonym_autor ok, co konkretne? minulost ti vylozim aj ja

ivicatolic
Dnes o 09:53
@anonym_autor

@ivicatolic ak mi dodas vyklad kariet s odpovedami na polozene otazky, natocis to cele na video a venujes tomu pol hodinu svojho casu, plus strihanie a priprava. Tak kludne.

@anonym_autor
@anonym_autor už nemáme video....v94. sme ho predali

moonlight1210
Autor odpoveď zmazal
d_ivana
Dnes o 09:59

@anonym_autor Vôbec sa neriaď tým, čo ti ľudia píšu - zatiaľ len v zmysle, že veštenie je sprostosť, za chvíľu sa ozvú veriaci s tým, že ide o satanstvo. Láka ťa to? Vyskúšaj. Aj keby si nakoniec nebola spokojná, 50 eur si už videla.

anonym_3e1ab7
Dnes o 10:00

Uz tie kartarky nevedia co pytat za vyklady, sestra je od toho zavisla a ta si dava vykladat kadekomu a tieto rocne vyklady uz idu okolo 100e. Nieco jej vyjde, nieco nie...Proste vacsinou su to vseobecne vety....Vela vykladov kartarky si davaju robit AI aby im to sformulovala. Za mna vyhodene peniaze. A potom este budes mat z toho vycitky, ze za vsetko si mozes sama, ze si zle manifestovala a vysielas zlu energiu....Proste kravina ale podlieha tomu dost ludi

eleanor2510
Dnes o 10:05

@anonym_autor povedala ti konkretne mena ludi, situacie s konkretnymi udajmi, ktore sú jedinečné len a len pre teba? Na 99 % som si istá, ze nie. "Veštice" vedia velmi dobre formulovať vety, aby sa to dalo zovseobecnit a aby sa tam nasiel kazdy.

svetlonos
Dnes o 10:13

@anonym_autor
obcas ma nieco tske zaujalo, ak chces napis spravu 🙂

anonym_0ff0db
Dnes o 10:56

Ak je seriózna, prečo nie? ...ale väčšinou tie, čo to vedia, nemajú reklamy kafe- tade, dostaneš sa k nim na základe odporúčania niekoho😉

zuzanita1609
Dnes o 11:17

Na tieto praktiky sa väčšinou obracajú ľudia, ktorí sú nespokojní, nešťastní v živote, osamelí, zranení a to tá kvázi "veštica" vycíti už po prvej vete,či gestikulacii,mimike. Čiže mohla by som ti vyveštiť z kariet aj ja,len pozmením,poopravím sa,alebo dám to "alebo" a ty sama si povieš,čo ti zapasovalo a akože sa "trafila" 😏.