Záhadná opakovaná adresa
Ahojte, možno je tu niekto taký viac ezo :D je to sranda ale moja babka bývala na jednej adrese, dajme tomu adresa xy13. Prvý priateľ si prenajal byt (ja som bola ešte na SŠ), opäť to bola rovnaká adresa xy13. Zhodou okolností aj druhý priateľ tam po rokoch býval :D . Po škole som skúšala robiť finančné poradenstvo, hádajte kde bývala moja prvá a zároveň aj posledná klientka :D. Moja najlepšia kamoška tu s mužom zdedili byt, opäť xy13.
Pred rokom som si chcela kúpiť byt, mala som už dohodnutého znalca, žiadosť v banke, volal mi ale maklér, že majitelia túto ponuku na poslednú chvíľu rušia, ale má pre mňa iný byt, no kde asi 😃 Áno kúpila som si nakoniec byt na tejto adrese. Zvláštne mi je, aká je tá Bratislava pomerne veľká, a zo všetkých možných vchodov, sa mi stále opakuje tento konkrétny. Čo by to mohlo znamenať?
Asi ten vchod bude obľúbený, ked tam všetci idú bývať 😀 alebo má veľa bytov na prenájom, alebo predaj
ja byvam na popisnom cisle 13 cely zivot.. a to uz byvan v 4 byte..
Odsťahuj sa do iného mesta a hneď bude po “ezo”.
@anonym_autor že tam budeš navždy 😊
My sme vzdy byvali na 5tom.poschodi aj na dovolenkach nas davali na 5te. :D sme sa smiali, ze zase :D teraz sme.uz v dome, ale v cisle domu mame aj 5ku :D :D
@anonym_autor Ahoj, posielam ti link na stránku, na ktorej si môžeš pozrieť, aký význam majú čísla v anjelskej numerológii. Ja si to sem-ta prečítam, keď za deň viackrát vidím také isté číslo - zvyčajne sú pod kombináciou čísel povzbudenia, napr. "Nezabúdajte, že na svoje problémy nie ste sami" a pod. 🙂

Nič. Manžel tak má číslo domuJeho rodičovský dom mal popisné číslo 25,potom býval na podnájme s kamošom na takom istom popisnom čísle v inom meste a teraz máme rovnaké číslo aj my vo svojom dome.🙂 Pobavili sme sa na tom, ale že by to dačo znamenalo,to pochybujem.