icon

Detské zdravotné centrum Juvenalia - spokojnosť s lekármi

tandrea2
10. jan 2022

Ahojte , chcela by som vedieť ako ste spokojné s lekármi z tohto centra . Chcela by som tam prihlásiť dcéru. Ďakujem za pomoc 🙂

findomatej
10. jan 2022

@tandrea2 ahoj. Syn tam chodí, mali sme to šťastie, že nás zobrali, aj keď bol už väčší, vraj berú iba novorodencov. Lekári sú všetci do jedného úžasní, aj muži. Pre mňa neskutočný prístup. Ani raz sa mi nestalo, že by mi vytkli, že čo tu robím, alebo že už dávno som tu mala byť. Môžem sa pýtať, všetko vysvetlia. Funguje to tam: po príchode na recepciu dostaneš lístok, a čakáš na poradie na monitore.
Čo je možno výhoda/ nevýhoda, že lekári sa striedajú a nikdy nevieš, či bude ten istý ktorý dieťa na začiatku choroby prezeral, a teda ,,nevie,, posúdiť zlepšenie/zhoršenie stavu. Ale zas, máš pohľad dvoch lekárov na stav dieťaťa. (Možno sa dá objednať presne k tomu istému lekárovi na kontrolu, ktorý vyšetroval. Ja som to nepovažovala za potrebné).
Teraz sa určite telefonicky objednáva presne na čas.

adkka_
11. jan 2022

@tandrea2 ja tam mam dceru (1r) a som tiez velmi spokojna, super komunikácia super pristup, vysvetlia aj 3x ak je treba nieco… proste spokojnosť, nikdy sme dlho nečakali a za mna tiez velka výhoda ze dve doktorky komunikujú aj cez fb (jedna v maďarčine a jedna v slovenčine) netreba s každou vecou hned letieť, opytas sa, pripadne posles fotku a ak vedia tak poriadna online alebo nápisu ci je potrebne vysetrenie v ambulancii 🙂

findomatej
11. jan 2022

@adkka_ presne tak 😉

tandrea2
autor
12. jan 2022

@adkka_
@findomatej ďakujem za pomoc 🤗🤗

lenca30
14. feb 2022

@tandrea2 alé berú asi len novorodencov ak vôbec