icon

Gynekológ v Šamoríne

tandrea2
27. sep 2023

Dobrý deň chcela by som sa spýtať ako ste spokojne s gynekológom MUDr Perhácsom?

camelie12
27. sep 2023

Ja chodim k MUDr. Monike Sojakovej, ta je vyborna 👍

S uvedenym panom doktorom nemam osobnu skusenost.

tandrea2
autor
27. sep 2023

@camelie12 o nej viem ze je výborná len už pred dvomi rokmi som k nej chcela ísť a neberie nove pacientky . A čítala som v iných diskusiách že je to tak aj teraz . Ale ďakujem

camelie12
27. sep 2023

Aha, to ma mrzi, ze uz neberie. Ale ani sa necudujem, lebo naozaj vela zien k nej chodi.

Tak skuste pozriet gynekologa/icku v Dunajskej Luznej, to je kusok odtialto. Mozno tam beru nove pacientky.
Drzim palce 😉

eskop
28. sep 2023

@tandrea2 ja chodím k perhacsovi a som spokojna

recenzia123
21. feb 2025

Ja sa pridám tiež s recenziou na pána doktora Perhácsa, nemám dobré skúsenosti a aktuálne hľadám niekoho iného , asi pre 5 rokmi som bola u neho na preventívke všetko v poriadku - tvrdil, zobral si 20e - akože ročný poplatok za starostlivosť - čo do dnes nechápem za čo keď všetko čo robil preplácala poisťovňa, asi po 2 rokoch som začala mať problémy s menštruáciou a tak som prišla znova na vyšetrenie - v vtedy mi povedal že mám myom vo veľkosti 6 cm... na otázku čo s tím budeme robiť .. len stroho odpovedal že môže sa to vybrať ale že aj nemusí.... no vedela som že je problém a hľadala som riešenie ... dostala som sa do BA k primárovi Petrenko , úžasný človek venoval sa mi asi hodinu, vyšetril ma a povedal že myom musí okamžite von - že deformuje tvar maternice a že ak nepôjde rýchlo von prídem o maternicu, trochu som sa prelakla ked mi povedal že takýto myóm nenarastie len tak že som ho musela mať v sebe už dlhšie niekoľko rokov.... všetko mi ukázal na sone a vysvetlil priebeh operácie a dal mi termín, sestrička mi vypísala všetko info na papier - dala výmene lístky na inertne predoperačné, anestéziologické .. všetko ochotne vysvetlila kam a kedy mám ísť, neplatila som ani cent, všetko prebehlo v poriadku bola som spokojná aj s personálom aj s operáciou ... za 5 dní ma pustili domov , kontrolu som mala mať 2x v BA po operácií + vybratie stehov, potom kontrola u Perhácsa, prišla som tam tak ako som mala po 3 mesiacoch a potom po pol roku, vždy povedal že je všetko ok, mala som z neho zlý pocit ako keby nechcel nič riešiť, celé vyšetrenie bolo také rýchlo rýchlo, nemohla som sa opýtať na nič odbil ma že potom mi to vysvetlí.... ako na bežiacom páse, teraz som bola opäť na preventívke, zistil mi polyp vo veľkosti 4 mm, opäť som sa pýtala že čo to je a ako sa to rieši - povedal že sa to operuje menej invazívne, a že mám zaplatiť 250 e a dá mi termín do Galanskej nemocnice a nemusím čakať..... v tejto chvíli som sa naštvala a išla do BA kde som termín dostala o 10 dní a bez platenia, takže za mňa Perhács NIE NIE NIE - ako keby nemal záujem riešiť nič, ked som mu povedala že ja nezaplatím a nechcem platiť za to čo prepláca poisťovňa tak sa jeho prístup zmenil , dovtedy bol milý a aj náznak úsmevu občas a ked zistil že nezaplatím tak ako keby uťalo a rýchlo skončil rozhovor a volal ďalšiu pacientku .. nič ho nezaujímalo ... asi len peniaze .... dakujem