Gynekologička MUDr. Sojáková v Šamoríne
Neviete či nemá dovolenku? Už tretí týždeň sa tam neviem dovolať.... Nemáte skúsenosti?
Čo sa tak zastaviť osobne ?
Tam je ťažšie sa im dovolať preto ja vždy napíšem sms alebo meil keď niečo potrebujem a keď tak volajú potom oni mne.
Čo sa tak zastaviť osobne ?
@sisska96 zastavila by som sa ale povedali mi že mám volať.tak volám a nikto neberie fakt už tretí týždeň.nechaoem.
Tam je ťažšie sa im dovolať preto ja vždy napíšem sms alebo meil keď niečo potrebujem a keď tak volajú potom oni mne.
@dadus841 ďakujem skúsim sms poslať lebo už mám zrušené nervy úplne
Ja by som sa aj tak zastavila a povedala by som svoje
Ja by som sa aj tak zastavila a povedala by som svoje
@sisska96 už som bola osobne..vybavila som ale asi si nájdem iného doktora. Ona je super gynekologicka ale keď niekto ignoruje telefón celé týždne, tak to naserie.
@sisska96 už som bola osobne..vybavila som ale asi si nájdem iného doktora. Ona je super gynekologicka ale keď niekto ignoruje telefón celé týždne, tak to naserie.
@anonym_autor mne este ani raz nedvihla telefon, takze vsetko riesim mailom :/
@anonym_autor mne este ani raz nedvihla telefon, takze vsetko riesim mailom :/
@demoiselle a na mejl reaguje?
@demoiselle a na mejl reaguje?
@anonym_autor zatial ano :D vy ste neskusali mailom? Aj ked teraz maju zrovna dovolenku, maju to na stranke.
@anonym_autor zatial ano :D vy ste neskusali mailom? Aj ked teraz maju zrovna dovolenku, maju to na stranke.
@demoiselle vyskusam teda email...ale som sklamaná čakala som.lepsiu komunikáciu
@demoiselle vyskusam teda email...ale som sklamaná čakala som.lepsiu komunikáciu
@anonym_autor ono ten mobil ma u seba sestricka a ta zdviha tak, ze ked ma cas a to ma malokedy. na mail mi tiez odpisuju pomerne rychlo.

Podla mna nema, ja som bola 30.4 a robila normalne. Skús mail napisat