icon

Gynekologička MUDr. Sojáková v Šamoríne

14. máj 2025

Neviete či nemá dovolenku? Už tretí týždeň sa tam neviem dovolať.... Nemáte skúsenosti?

babushkaem
14. máj 2025

Podla mna nema, ja som bola 30.4 a robila normalne. Skús mail napisat

sisska96
14. máj 2025

Čo sa tak zastaviť osobne ?

dadus841
14. máj 2025

Tam je ťažšie sa im dovolať preto ja vždy napíšem sms alebo meil keď niečo potrebujem a keď tak volajú potom oni mne.

autor
14. máj 2025
@sisska96

Čo sa tak zastaviť osobne ?

@sisska96 zastavila by som sa ale povedali mi že mám volať.tak volám a nikto neberie fakt už tretí týždeň.nechaoem.

autor
14. máj 2025
@dadus841

Tam je ťažšie sa im dovolať preto ja vždy napíšem sms alebo meil keď niečo potrebujem a keď tak volajú potom oni mne.

@dadus841 ďakujem skúsim sms poslať lebo už mám zrušené nervy úplne

sisska96
15. máj 2025

Ja by som sa aj tak zastavila a povedala by som svoje

autor
15. máj 2025
@sisska96

Ja by som sa aj tak zastavila a povedala by som svoje

@sisska96 už som bola osobne..vybavila som ale asi si nájdem iného doktora. Ona je super gynekologicka ale keď niekto ignoruje telefón celé týždne, tak to naserie.

demoiselle
9. júl 2025
@anonym_autor

@sisska96 už som bola osobne..vybavila som ale asi si nájdem iného doktora. Ona je super gynekologicka ale keď niekto ignoruje telefón celé týždne, tak to naserie.

@anonym_autor mne este ani raz nedvihla telefon, takze vsetko riesim mailom :/

autor
9. júl 2025
@demoiselle

@anonym_autor mne este ani raz nedvihla telefon, takze vsetko riesim mailom :/

@demoiselle a na mejl reaguje?

demoiselle
10. júl 2025
@anonym_autor

@demoiselle a na mejl reaguje?

@anonym_autor zatial ano :D vy ste neskusali mailom? Aj ked teraz maju zrovna dovolenku, maju to na stranke.

autor
10. júl 2025
@demoiselle

@anonym_autor zatial ano :D vy ste neskusali mailom? Aj ked teraz maju zrovna dovolenku, maju to na stranke.

@demoiselle vyskusam teda email...ale som sklamaná čakala som.lepsiu komunikáciu

babushkaem
11. júl 2025
@anonym_autor

@demoiselle vyskusam teda email...ale som sklamaná čakala som.lepsiu komunikáciu

@anonym_autor ono ten mobil ma u seba sestricka a ta zdviha tak, ze ked ma cas a to ma malokedy. na mail mi tiez odpisuju pomerne rychlo.