Jasle a škôlka Kerekerdő v Šamoríne
Ahojte! Nedávno sme sa presťahovali do Kvetoslavova a hľadáme jasle v okolí. Našli sme jedny v Šamoríne, ale našli sme len ich FB stránku Kerekerdő Jasle a Skolka - Nursery and Kindergarten. Webstránka im nefunguje. Manžel povedal, že to vyzerá podozrivo.
Máte niekto s nimi skúsenosti?
Má niekto osobnú skúsenosť?
Ahoj ja som z Kvetoslavova , o tomto zariadení som pár mesiacov dozadu čítala diskusiu v niektorej skupine na FB a veru samé zle recenzie, najmä na pani riaditeľku a dokonca sa tam ozvala aj jedna bývalá pani učiteľka ..skúste sa opýtať v skupine Šamorín alebo Kvetoslavov , Hviezdoslavov, Miloslavov a uvidíte...v Kvetoslavove je aj priamo súkromná škôlka..
Susedia tam mali syna, ale su radi že už je v štátnej škôlke… vraj učiteľky boli milé a fajn, ale vedenie nič moc, mali pomiešané veľké aj male deti, nič tie deti neučili z toho čo sľubovali a celkovo proste neboli spokojní, ale osobnú skúsenosť nemam
Pracovala som tam 4 mesiace, žiaľ, nikto ma neupozornil, že nemám očakávať nič dobré. Na čom sme sa dohodli, nikdy nedodržali. Každý mesiac som musela prosiť o svoju mzdu, a keď mi ju nakoniec dali, nikdy to nebola suma, na ktorej sme sa dohodli. Pani riaditeľka sa vždy vyhovárala, že z týchto peňazí platí za mňa zdravotné a sociálne poistenie.
Po troch mesiacoch sa ukázalo, že za mňa neplatí vôbec nič. Snažila som sa s ňou o všetkom pokojne porozprávať, bola som tam osobne, ale nikdy ma v dohodnutom čase nevpustila, a často sa ani neukázala. Keď som jej písala, ignorovala ma a všade si ma zablokovala. Je mi ľúto, že takýto človek môže prevádzkovať škôlku.

@perlicka3 tak si precitaj recenzie na googli... nic extra... (podla recenzii) - 6 jednohviezdickovych... aj s popisom
Nehovoriac o prispevkoch aj tu...