icon

Kamarátka - mamička na kávičku, ihriská a kútiky

simonaor
17. mar 2025

Ahojte mamičky, nedávno sme sa prisťahovali z BA k DS a keďže ja a moja dcérka 1r8m tu nemáme kamošky, hľadame partacky na kávičku,kútiky,ihriská 🙂 (Po maďarsky nevieme) Ak máte niektorá podobný osud či chuť na veselú spoločnosť nás dvoch, dajte vedieť ;)

dancer89
17. mar 2025

@simonaor ahoj,my sa budeme tiež sťahovať z Ba pri DS tento mesiac. Môžme niekam vybehnúť🙂

eskop
18. mar 2025

@simonaor ahoj ja mam síce už 4rocnu , a cez deň do obeda je v škôlke ale keď bude teplejšie radi pôjdeme na prechádzku podvečer alebo cez víkend mame čas stále.. 🙂

simonaor
autor
19. mar 2025

@dancer89 super a kam,či náhodou nebudeme v rovnakej dedine aj:D my sme v dunajskom klatove

simonaor
autor
19. mar 2025

@eskop ahoj,ja mám aj 3,5rocnu a o 3 vyzdvihujem zo škôlky a potom teoreticky máme voľno a môžme niekam skočiť,ale s 2 kusmi to bude asi veselé 😊😊

eskop
19. mar 2025

@simonaor píšem správu 🙂

ejkej
19. mar 2025

@simonaor ahoj, my Prave kupujeme byt v Samorine, ale reálne od augusta budeme tam bývať. Tak ja budem hľadať nejakú kamošku od tohto termínu😊 mám tri malé deti, nepoznám ani mesto ani nikoho v meste.

eskop
21. mar 2025

@ejkej ahoj. My bývame 10km od samorina mam ročnú keď budete chcieť môžeme zajtra v lete na zmrzku🙂

ejkej
21. mar 2025

@eskop super, v lete sa ozvem. Ja ešte rok som doma na rodicaku a potom naspäť do práce po 6 rokoch.

martinuska2014
22. mar 2025

@simonaor ahoj my by sme v Lehniciach

dancer89
22. mar 2025

@simonaor my sa stahujeme do orechovej Potôni 🙂

dadus841
Autor odpoveď zmazal
dadus841
23. mar 2025

@dancer89 Aj ja som z Orechovej Potôňe ;) Tiež sme sa prisťahovali pred asi 3 rokmi 🙂

dancer89
1. apr 2025

@dadus841 jej super,budem rada ak sa niekedy stretneme. 🙂

evita26092025
5. jún 2025

@simonaor ahoj, do ktorej dediny ste sa nastahovali? My ideme do Blatnej na ostrove a potesim sa tiez nejakemu stretnutiu a kamoske. Len ja budem mat este len v septembri drobceka, tak deti sa spolu moc nepohraju este 😃