icon

Morfologický ultrazvuk Dunajská Streda

dandyka136
5. okt 2021

Ahojte dievcata, prosim ma niektora skusenosti s vysetrenim u dr. Slezaka v DS? Som Tam objednana , cena je 80 e. Pocula som ze zvykne byt 4D tak okolo 50 e. A CD ani nedava...
Dakujem za kazde rady

simonkazga
5. okt 2021

Nie, nedava. Dostanes fotku ak sa podari pekna a vysledky vysetrenia. Je to spickovy odbornik, preto ta cena.
Ak chces mat fotky, video, cd alebo usb chod k niekomu inemu. Napr. Dr. Foldes ti za 50e nahra vsetko na usb.

dandyka136
autor
5. okt 2021

@simonkazga dakujem, takze hovorite ze CD ani nie je potrebne? Citala som nanho dobre recenzie, tak asi pojdem k nemu teda. Dkaujem

maggie1978
5. okt 2021

Tiež som bola u dr Slezáka, spokojnosť! CD nemám a fotku jednu, no nepodarenu. Ale tak ja som išla na morfologicky ultrazvuk nie kvôli fotkám. S vyšetrením som bola veľmi spokojná a tiež že mi potvrdil vytúženého chlapčeka 😍 po dvoch dcérkach.

simonkazga
5. okt 2021

@dandyka136 môžete sa skúsiť opýtať sestričky ohľadom cd, ale ja som nepotrebovala. Bola som u neho 2x a odchádzala s kľudom, že bábo je v poriadku.

dandyka136
autor
5. okt 2021

@simonkazga ano ved to bude hlavne ked mi potvrdi ze je vsetko v poriadku, dnes som bola na poradni a nebolo vidiet pohlavie, mrvilo sa stale babo, tak na tomto ultrazvuku mi uz teda urcite povedia pohlavie 🙂 dakujem za info a aj odporucanie. Stoji to za tie peniaze ...

dandyka136
autor
5. okt 2021

@maggie1978 dakujem, chapem , len som nevedela co vlastne to cd obsahuje ze ho tolke zeny spominaju. Ale tiez bude pre mna podstatne ked potvrdi ze jw vsetko ok. Dakujem

maggie1978
5. okt 2021

@dandyka136 Ano, on ozaj podrobne skontroluje bábätko, od vrchu až dole 😊, ja som bola aj kvôli veku( tehotná v 40-ke), a pohlavie vedel už povedať tiež , tak bolo to pre mňa aj emotívne vyšetrenie, hlavne aby bolo všetko v poriadku.
Na 4D som išla k inému lekárovi a tiež to bolo bez poriadnych fotiek, lebo malý spal a nechcel sa zobudiť, tak mi ani video nerobil, a vypýtal iba polovicu.
Držím palce nech je všetko v poriadku 🍀🍀🍀❤

dandyka136
autor
5. okt 2021

@maggie1978 dakujem a chapem 🥰. Ale teda u Slezaka ste boli na 4D a potom este u ineho? Ci zle tomu rozumiem...

maggie1978
5. okt 2021

@dandyka136 u Slezáka na morfologickom a u iného na 4D. Či ten morfologicky bol 4D? Možno bol, ja som neriešila, doktor všetko krásne vysvetľoval, ukazoval kde čo je a či je to v poriadku, každý orgán a tak. Na 4D som išla kvôli videu, no keďže malý spinkal tak z toho nič nebolo.😁

dandyka136
autor
5. okt 2021

@maggie1978 mam pocit ze morfologicky je 4D preto som sa cudovala 🙂 a viem ze u Slezaka nedostavaju Cd len fotku. Ale nevadi aj keby nemam video 🙂