icon

Odporúčania na detského lekára v Dunajskej Strede

17. jún 2025

Ktoreho lekara by ste v Dunajskej strede odporucili? Cakame babatko a riesime vyber obvodneho lekara. Idealne ak nie je proti ockovaniu, nepredpisuje na vsetky choroby automaticky antibiotika a necaka sa hodiny na vysetrenie. Dakujem za odporucania 🙂

dadus841
18. jún 2025

Ahoj ja som teraz tieraz hľadala pediatra a isla som nakoniec do Juvenalia sa spýtať či mi zoberú malého tak idem tam po pôrode s malým som zvedavá

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
18. jún 2025
@dadus841

Ahoj ja som teraz tieraz hľadala pediatra a isla som nakoniec do Juvenalia sa spýtať či mi zoberú malého tak idem tam po pôrode s malým som zvedavá

@dadus841 o Juvenalii mi vacsina hovorila, ze je problem ten, ze sa lekari striedaju.. ides k jednemu na vysetrenie a na kontole si uz inde.. no snad budete spokojna!

mirka9876
18. jún 2025

MUDr.Ladzianska je top lekárka za nás, este ani raz nas nevysetrila len po telefone, aj ked ma plno, vzdy mi vedela dat casovy slot kedy prist s dietatom. Za nas velka odbornicka s laskavym pristupom

dadus841
18. jún 2025

Hej, viem, že sa tam striedajú, ale tak možno je výhoda počuť od viacerých doktorov názor. Však uvidím, keď nebude dobre, budem zháňať inde potom.

dadus841
18. jún 2025

A zasa niekedy mám problém nájsť lekára, keďže nemám tu trvalý pobyt a berú iba tých, čo pod nich spadajú.