Recenzie na štátne škôlky v Šamoríne

10. jún 2025

Dobrý deň, vedel by mi niekto napísať recenzie na štátne slovenské škôlky v Šamoríne? Presťahovali sme sa sem a rada by som si urobila ako taký prehľad. Chapem, že deti nemusia vziať (súkromnú už pre istotu máme vyhliadnutú), ale ak by vyšla štátna, rada by som vedela, či tam dieťa dať alebo ísť cestou súkromnej. Prihlášku sme dali do všetkých slovenských. Ďakujem.

10. jún 2025

Dobrý večer. Rozhodnutia zo škôlok ešte nemáte?

@ejkej

Dobrý večer. Rozhodnutia zo škôlok ešte nemáte?

@ejkej nie, zatiaľ nie.. ale dali sme do všetkých slovenských, skúsili sme aj nejaké okolité obce, ale tam nám rovno povedali, že je pretlak deti v dedinách a je minimálna šanca, že zoberú.. a v BA zatiaľ nechceme riešiť z logistických dôvodov.. na súkromnej nás trochu odrádzajú hrozne vysoké poplatky, za rok by sme do toho vrazili cca 6000-7000 eur/dieta

11. jún 2025

Menili ste aj trvalý pobyt, áno? My sme dali tiež prihlášky do sk škôlok, takmer do všetkých. Čakáme na rozhodnutie. U nás súkromné nepripadajú do úvahy, tak len dúfam, že budú čoskoro pozitívne správy.

@ejkej

@ejkej a nemáte skúsenosť alebo recenzie, či sú tie slovenské dobré? Moc som na internete nenašla.

butterfly14

Veľká spokojnosť so skolkou Gazdovský rad

@butterfly14

Veľká spokojnosť so skolkou Gazdovský rad

@butterfly14 ďakujem.. suseda mi ešte spomínala Školskú.. neviete ako to tam funguje?

12. jún 2025

My už máme rozhodnutie o prijatí do škôlky.

@ejkej

My už máme rozhodnutie o prijatí do škôlky.

@ejkej prišlo vám poštou či? A prijali? My zatiaľ čakáme..

12. jún 2025

Volala mi riaditeľka, aj prislo do elektronickej schránky.

camelie12
12. jún 2025

My sme spokojní s MŠ na Gazdovskom rade.
Synovia mali/majú zlaté pani učiteľky. Aj pani riaditeľka je skvela! 👍

13. jún 2025
@camelie12

My sme spokojní s MŠ na Gazdovskom rade.
Synovia mali/majú zlaté pani učiteľky. Aj pani riaditeľka je skvela! 👍

@camelie12 ďakujem.. o iných škôlkach nemáte info?

camelie12
13. jún 2025

Nemám, naše deti chodili /chodia tam.

16. jún 2025

Dobrý večer, máte už rozhodnutia zo škôlok? My už máme všetky, aj s prijatím aj neprijatim výsledkom.

@ejkej

@ejkej z dvoch máme, čakáme ešte jednu, ale tam už výsledok poznáme.. plus máme už aj z niektorých okolitých dedín..

16. jún 2025

Mozete mi napísať do správy, či vás prijali.

es2021
18. jún 2025

Citala som ze v Samorine su vsetky skolky ok. My sme poculi kpnkretne na Veternu a Polovnicku dobre ohlasy. Vzali vas nakoniec? 🙂 kludne napiste spravu

lauha21
7. nov 2025

Ahojte, existuje proim saj dodatočný zápis do škôlok v novembri? Viem že to tak v niektorých mestách býva ale neviem ako v Šamoríne… máme tu trvalý pobyt a v lete ešte dcera o škôlke nechcela ani počuť a teraz sa do nej pýta 🙈 pripadne môžu byť voľne kapacity ak zavolam do škôlok?

es2021
@lauha21

@lauha21 urcite skus obvolat ale ked podas ziadost tak musia do 30 dni dat vyjadrenie tak daj vsadr a uvidis ci motyka nevystreli 🙂

lauha21
@es2021

@es2021 super ďakujem za odpoveď😊

9. nov 2025
@lauha21

@lauha21 skús, ale myslim, že nie.. zoznam prijatých detí a kapacity mali škôlky uzavreté v septembri a pokiaľ viem, ostalo im ešte kopec deti v poradovníkoch, ktorým sa neušlo miesto…