Skúsenosti s kurzami Baby Balance v Šamoríne alebo Dunajskej Strede
Ahojte, máte skúsenosť s BABY Balance v Šamoríne alebo v Dunajskej Strede? Na začiatok, keďže budeme mať len 2 mesiace, som pozerala Kurz masáže bábätka. Boli ste na ňom? A potom by sme začali chodiť aj na mini 1. Zaujímajú ma vaše skúsenosti, či sa to oplatí tam ist.Ďakujem 🙂
Ďakujem, baby. Ešte by ma zaujímalo, či nevadí, že neviem po maďarsky. Neže tam prídeme a viac menej sa tam iba maďarsky bude rozprávať 😂
My sme dávnejšie chodili k Janke do Šamorína na Mini 1 a mini 2 - teraz je už v DS a vie to s deťmi super ☺️ naozaj ju odporúčam
Ahojte. Chcem sa opýtať, ideme na baby balance do DS prvýkrát. V maili píšu, že kočíky je možné zaparkovať priamo pred vstupom do budovy. Máte skúsenosť? Bojím sa, aby nezmizol za tú hodinu cvičenia keď bude vonka. Myslela som si, že niekde dnu ho budeme môcť mať. Ďakujem
Ahojte. Chcem sa opýtať, ideme na baby balance do DS prvýkrát. V maili píšu, že kočíky je možné zaparkovať priamo pred vstupom do budovy. Máte skúsenosť? Bojím sa, aby nezmizol za tú hodinu cvičenia keď bude vonka. Myslela som si, že niekde dnu ho budeme môcť mať. Ďakujem
@anonym_02829e mávajú aj dnu kociky na chodbe. Ale ak by ste ho nechali aj vonku určite vám nezmizne. Je tam areál skolky.

@dadus841 ja som bola na kurze masaze babatiek v Samorine, za mna super. Ale ak nemas odruky uplne Dunajsku Luznu tak baby balance odporucam Funny gym, fakt uzasna lektorka, ktora to robi srdcom a zaroven je odbornicka, pomoze poradi.