icon

Skúsenosti so Slovenskou základnou školou Gabčíkovo

sandra49
3. apr 2025

Dobrý deň. Prosím Vás, chodí vám tam dieťa? Co ponúka táto základná škola a ako ste spokojne? Na ich stránke sa človek nedocita absolútne nič, keďže je veľmi zastarala. Zúfalo hľadám nejakú maminku, ktorej tam chodí dieťa. Ďakujem

erikakoverova
8. apr 2025

@sandra49
Ahoj. Môj syn tam chodí do školy.

sandra49
autor
8. apr 2025

@erikakoverova ahooj🙂 jeej si jediná kto sa ozval😅 ďakujem ti. A si spokojná so školou? A učiteľmi? Výučbou? Ja som uz medzi časom kontaktovala pani zástupkyňa tak mi všetko povedala, čo ma zaujímalo, veľmi milá žena. Ale z pohľadu rodiča ma tiež zaujíma ako to hodnotis 🙂 dakujem🙏

gabikaa96
8. apr 2025

@sandra49 ja aj môj brat sme tam chodili, môj brat skončil pred piatimy rokmi,ale ako som počula nič sa tam odvtedy nezmenilo

sandra49
autor
8. apr 2025

@gabikaa96 dakujem ze si napísala 🙂 a ako takto spätne hodnotis tu školu? Nezameriavaju sa moc na výkon a tlacia do deti viac ako vladzu? Ak to porovnám so školami v BA napríklad.. ak je dieťa šikovné tak sa dostanú z tej školy aj na gymnázium?

gabikaa96
8. apr 2025

@sandra49 vieš čo za mňa v pohode škola, podľa mňa nedavali viac na deti ako zvládnu,a samozrejme je možné dostať sa aj na gymnázium odtiaľ z naších bývalých spolužiakov veľa išlo na gymnázium.

sandra49
autor
8. apr 2025

@gabikaa96 ďakujem. A čo sa týka učiteľov? Tak väčšina v pohode? Skôr starší? A co sa týka maďarského jazyka tak asi bezne sa deti medzi sebou cez prestávky po maďarsky rozprávajú ci?

gabikaa96
8. apr 2025

@sandra49 učiteľov už neviem kto tam ešte je,ale vtedy tam boli skôr starší. Áno detská čo vedia po maďarsky sa väčšinou rozprávajú medzi sebou po maďarsky.

sandra49
autor
8. apr 2025

@gabikaa96 dakujem ti veľmi pekne za info 😊🙏

gabikaa96
8. apr 2025

@sandra49 za máličko,keby ťa ešte niečo napadne kľudne mi napíš 😊