Ako vyriešiť problém s vypadávajúcim cumlíkom?
Ahojte. Mám 7-týždňové dvojičky a cumlík ich upokojuje keď plačú alebo idu spinkať. Ale pol dna im len pridržiavam cumlíky, lebo keď vypadnú je plač a inak nezaspia. To iste v kočíku. Cumlík im dali už v nemocnici, ale viem že je to aj naša chyba. Mal niekto podobný problém? Ako ste to riešili?
Cumlík vôbec sme nepoužívali a ani nechceli
Ale ona nemá problém, že jej dvojičky odmietajú cumel. Ale ze im vypadáva a predpokladám, že potom plaču, zobudia sa atď..
Baby úplne odveci píšete. Moja tiež tak plakala , ked jej cumlik vypadol. Hlavne v noci od nejaké 2 3 som sa jej ho pridrziavala. Potom som ju začala dávať k sebe a nevadilo ani keď jej vypadol, lebo sme spali akoby v objatí. Len cez deň to ti neporadím veru.
Skusala si zmenit znacku, tvar cumlika? Moja mladsia tiez urcite znacky vypluvala, nevedela si ho "chytit" a potom len plakala. Mame v rodine cerstve babatko, tiez mi furt vypadaval cumel, zabrala nasa odskusana znacka Avent s takym skosenym tvarom. Takze skus poskusat ine tvary a znacky.
Ale ona nemá problém, že jej dvojičky odmietajú cumel. Ale ze im vypadáva a predpokladám, že potom plaču, zobudia sa atď..
@anonym_adc856 presne tak
Skusala si zmenit znacku, tvar cumlika? Moja mladsia tiez urcite znacky vypluvala, nevedela si ho "chytit" a potom len plakala. Mame v rodine cerstve babatko, tiez mi furt vypadaval cumel, zabrala nasa odskusana znacka Avent s takym skosenym tvarom. Takze skus poskusat ine tvary a znacky.
@hopatko ano, skúšala som, síce zatiaľ len 1x ale bez zmeny, tak predpokladám že keby som aj vyskúšala viac bude to rovnaké.
@hopatko ano, skúšala som, síce zatiaľ len 1x ale bez zmeny, tak predpokladám že keby som aj vyskúšala viac bude to rovnaké.
@anonym_autor aj nam zabrala mozno az piata znacka, ja len ze ako unavena matka som tiez skusala vsetko mozne aj nemozne. Drzim palce a prajem vela sil.
Vyskúšaj viac značiek. U nás boli zas lovi tie, ktoré si vedel dobre dudlať a nevypadávali mu.

@anonym_autor moj syn je anticumlikovy, vypluvol okamzite. Dedo sa ho snazil naucit, ze mu daval castejsie do ust, ale vzdy max 30 sekund a isiel von. Proste mas deti, ktore to netoleruju. Mozno potom budes mat lepsie, lebo nebudes musiet od cumlika odnaucat.