icon

Dvojvajecne dvojicky - podobaju sa?

catika24
Dnes o 10:18

Ahojte tie ktore mate dvojvajecne dvojicky rovnakeho pohlavia podobaju sa alebo ani velmi nie? 🙂

anonym_e3eb19
Dnes o 10:19

@catika24 síce nemám ale poznám ich niekoľko, podobajú sa ako bežní súrodenci

martinkatinka
Dnes o 10:22

Bratia su dvojvajecne dvojcata. Podobaju sa ako bezni surodenci, ked boli malu, kazdy bol iny.

blumie
Dnes o 10:48

@catika24 moja dcera ma spoluziacky na zakladnej skole. Jedna je blondina a ma svetlu plet, druha svetlohnede vlasy a snedu plet, oci a nos maju rovnake. Podobaju sa ako sestry, ale keby neviem ani by mi nenapadlo, ze su z dvojiciek dvojvajecnych samozrejme.

anonym_eeb619
Dnes o 11:06

2 rôzne osoby a osobnosti 🙂 vôbec sa nepodobajú

elz1920
Dnes o 11:20

Dvojčatá dcéry - jedna modrooká špinavý blond, druhá hnedooká hnedovláska. Povahy úplne iné. Celkovo moje tri baby sa podobajú skôr tvarom tváre, inak každá má inú stavbu tela.

viestta
Dnes o 11:24

Mam srykov dvojvajecne dvojcata. Kto to nevie nebude ich ani za bratov povazovat, kazdy je uplne iny

13uzivatelka11
Dnes o 11:37

Tiež poznám dvoch muzov (videla som ich naposledy keď sme boli pubertaci), ale bola som veľmi prekvapená keď mi povedali že sú dvojičky, moc sa na seba nepodobali, ale keď raz ukázali fotku keď boli chlapci, tak tam sa podobali na seba oveľa viacej

anonym_7be94a
Dnes o 12:15

Dvojvajecne dvojičky sa podobajú tak ako bežný surodenci

anonym_e0153d
Dnes o 12:25

Som z dvojvajecnych dvojiciek a nikdy nas nevedel nikto rozoznat..boli sme od narodenia rovnake

anonym_4b7d36
Dnes o 13:53

poznám ich viac, všetko dievčatá.
niektoré sa podobajú viac, iné menej. ale ani jedny nie žeby sa nedali rozoznať.