Ja viem, ženy nesmejte sa mi. Trocha na odľahčenie. Máme chatu, z manželovej strany. Nádherné prostredie, vždy si veľmi oddýchnem, ale mám problém s WC. Je tam suché WC a ja sa nemôžem zbaviť pocitu, že keď tam sedím niečo ma uhryzne do zadku. Mam z toho dá sa povedať fóbiu, strach, stres alebo ako to nazvať. Muž tvrdí, že jama je hlboká, že tam nemôže nič byť, ale fakt je to tak? Mame tam ísť na dovolenku, a už teraz mám z toho mdloby. Ako to dávate na suchom WC? To len ja som taka pripecena?
V karavane je to taka mini komorka, mozno 60x60 cm, sprcha aj wc zaroven. Ja by som sa tiez asi bala tej tmavej jamy. Napada ma dat si pod zadok daky lavor rozmeru wc otvoru, a ten potom vyliat a oplachnut krhlou.
Ja cestujem so svojím vankúšom a paplonom...mám veľký problém používať tieto veci v chatách aj hoteloch, rovnako aj matrac, ale už sa zlepšujem
Príjemné mi to nie je a z toho dôvodu na chalupe ani neprespávame. Keď sme tam párkrát spali, tak v noci som radšej vybehla k najbližsiemu stromku, tam som sa vycikala, utrela a papier hodila do smetiaku vonku. Cez deň ale v pohode, hmyzu sa nejak extra nebojím, len vždy kontrolujem, či tam nie sú osy (minulý rok ma uštipla osa, kým sme tam neboli, spravili si hniezdo v kadibúde, ja keď som šla dnu, zaplesla som dvere, síce som odtiaľ okamžite vyletela, ale jedna osa to stihla .
Moja sestra má chatku, kde nie je kanalizácia a majú vonku kadi budku a v nej chemické WC. Jedno majú aj v chatke v debničke na kolieskach. Presunú ho takto tam, kde potrebujú. Ja mám tiež problém s klasickou kadi budkou. Mne tam vadí hmyz.
Mne to pripomenulo, ako ma kamoska, rodena Madagaskarcanka, volala pozriet jej rodinu na Madagaskare. Normalne som vazne o tom uvazovala.
Chvalila sa, ze oni maju murovany dom, ze su najbohatsi v dedine, ze nemusim sa bat, iba raz v zivote nasla jedovateho hada v posteli.
Ok, uz ma skoro prehovorila, ale ma este napadlo sa spytat, ci maju v dome wc, lebo do kadibudky by som nesla.
Vyplestila na mna tie ich veliaknske afrikanske oci, ze ved v dedine nie je kanalizacia. Tak sa jej pytam, ci nemaju v kadibudke pavuky, znova vyplestila oci a ze u nich sa nekadi do kadibudky, ale do zeme.
Tak som ju vysmiala, ze ja tam urcite nejdem, bo v noci by som urcite sa bala ist von cikat niekam za dom.
Ona znova maximalne sokovana, ze co som to ja za cloveka s nulovou schopnostou prezitia mi hovori, ze u nich sa predsa ani cez den nechodi cikat ani za dom, lebo by ich tam mohli zozrat krokodily.
Na wc, male aj velke, sa chodi tam, kde su vsetci. Ze ked pridem, normalne budeme stat pred domom a ja si pred celou dedinou, ktora ma pride privitat, po ceste vyhrabem jamku a tam sa one a potom to zahrabkam a rozpravame sa dalej
Tak hadam som ti autorka trochu pomohla
@oliolijanka som sa zasmiala. Je mi jasné, že sme asi moc rozmaznané v dnešnej dobe.
@mikadooo asi 3 roky dozadu sme tam spali a v noci som šla na wecko. Vlastne tak nad ranom. Bol so mnou manžel. Vošli sme do chaty, zamkli, vyšli na poschodie a zrazu strašný rev medveda. Šiel sa napiť kolo chaty k potoku, je asi 50 metrov od chaty ten potok. Krvi by si sa nedorezala vo mne. Odvtedy v noci nejdem ani za nič. Mam lavorik.
Ja by som radšej šla mimo ...fuj nesadla by som si tam
@vifoncitta ono latrina špinavá nie je, len ta čierna jama.....
Kamoska maju tiez chatu s kadibudkou a v noci pouziva detsky nocnik, ktory potom vylozi pred dvere. Tak aj to moze byt riesenie...
Nie si pripecena, som na tom podobne
Prerobte si ju na kompostovací záchod. Tam nie je jama ale vedro, po potrebe sa zasýpa pilinami, len to treba vynášať na kompostovacie miesto. po 3 rokov je z toho výborný kompost pre stromy a kvety.
Ani sa ti necudujem. Ja osobne nemam problem,ze by sa mi nejaka prisera zahryzla do zadku skor sa mi hnusi vkrocit na take veci.
Nie si pripečená. Toto je moja celoživotná trauma. Starká na dedine mala len latrínu. Do nej ma nikto nedostal. Cikala som vonku, v noci do vedra. Na veľkú som chodila len k jej dcéram, ktoré mali normalne wc len bývali ďalej. Neznášam ten smrad, tie muchy, bojím sa pavúkov, myší, hadov a vlastne všetkého
ja mám tiež problém so suchým wc kvôli pavúkom a inému hmyzu tak vždy idem niekde bokom a hotovo