Eko deodoranty - skutočné recenzie na produkty

livia32
27. aug 2018

Ahojte dievčatá, ako to už býva nie všetko sadne každému. Mne osobne však pomáha, keď dostávam tipy od vás. Toto nie je platený priestor na reklamu, preto píšte pekne úprimne s čím máte aké skúsenosti 🙂

livia32
autor
27. aug 2018

Môj úplne prvý pokus o organický deodorant bol toto leto a tento produkt :
Pure Power - organický minerálny deodorant
cena 8,90 (dosť!)

Pre mňa veľké nie. Má sa aplikovať na mokrú pokožku. Ok, keď vyleziem zo sprchy, šupnem ako prvé a je to. Avšak, ako je to písané už na obale, je vhodné opakovať aplikáciu viackrát za deň. Riešiť to s kočíkom na pieskovisku? Cítite ako sa vám potí pazucha, keď navlhčíte len kryštálový deodorant a aplikujete tak, nič sa nedeje. A navyše nevonia. Ok, vedela som do čoho idem, ale nevedela som, že mi až tak bude chýbať nejaká príjemná vôňa. Dokonca som skúsila trik s pár kvapkami éterického oleja, ale štípalo to hrozne moc.
Zhrniem : pre lepší efekt treba aplikovať viackrát. Nevonia. Treba aplikovať na mokrú pokožku.
Za mňa 2/5

livia32
autor
27. aug 2018

Druhá moja skúsenosť bola o poznanie lepšia. Teda...
Značka Navia a jej Chladivý vánok.
CEna : 6,50
Milujem mätu a mentolovú vôňu, chuť, no proste všetko! Preto som siahla po tejto možnosti. Obsahuje éterické oleje z mäty, citrónovej trávy a eukalyptu. Konzistencia super, voňa krásna, efekt na potenie ok (potila som sa, ale cítila som sa sviežo).. Avšak "unisex" pre mňa doteraz znamenal, že je to viac ženské. Sorry, asi môj predsudok, ale ak som videla rifle, šortky, tričká, ale aj vône, a boli označené ako UNISEX, nevedela som si ich prestaviť na mužovi, len na žene. Tento prípad je pre mňa iný. Toto je taký unisex, že jasný chlap. 🙂) Vôňa sa mi páči, až dovtedy kým si uvedomím, že je to vôňa mojej pazuchy. Mala som potrebu sa uisťovať, či nevoniam ako chlap. Keby prešiel okolo muž s touto vôňou, voňal by mi, keď som tak voňala ja, mala som čudný pocit. Ale prevyšujú pre mna plusy 🙂
Zhrniem to : konzistencia super, vôňa krásna, efekt príjemný.

viskupovaandrea
27. aug 2018

U nas sa pouziva tento: foto nizsie 🤗
Tiez nevonia ale nepotrebujem aby som tu vonu deodorantu nejak citila. Mne osobne vona deodorantu vadi 😇. Vyhovuje my tento nas pretoze sa nepotim a necitim ho a nezanechava biele skvrny,,nema ziaden hlinik a v dnesnej dobe je naozaj tazke zohnat deodorant bez hlinika,atd.,..😊
Stoji sice 4£ ale dlho vydrzi 🤗

livia32
autor
27. aug 2018

@viskupovaandrea super, ďakujem za recenziu! 🙂

stratenanajdena
27. aug 2018

Ja používam roky už iba tento, pre mňa najlepší! Nezanecháva škvrny, hlavnou zložkou je aloe vera, pre mužov aj ženy, jemná nevtieravá vôňa, ale vonia. Bez hliníka a inej chémie. Cena je okolo 8eur a vydrží aj niekoľko mesiacov.

juliet86
28. aug 2018

@viskupovaandrea
@stratenanajdena a mohli by ste aj napisat kde ho kupuhete kludne aj v ramci zahranicia a konzistenciu?

canany
28. aug 2018

Ja pouzivam od Navia ten zensky ranna rosa a vonou je fajn, aj funguje, len si ho davam dvakrat za den na oplachnute podpazusie, manzel ma ten unisex aj muzsky, tieto dva mi vobec nevoniaju, ale muz je spokojny a velmi si to pochvaluje, pracuje fyzicky. Teraz som mu objednala aj tuhy od nich, tak som zvedava.
Este by som chcela vyskusat aj od modrej pupavy a inych slovenskych vyrobcov prirodnej kozmetiky. Ten od navie napr. neobsahuje sodu bikarbonu, ktore byvaju u inych a moze drazdit pokozku.

K aloe len tolko mam ho aj ja, ziaden wow efekt sa nekonal, mam ho doma len preto, ze je skoro novy a je mi to luto vyhodit, kedze stal 8 eur. Od kedy som zacala citat zlozenie kozmetiky, tak forever je u mna medzi drogerkovymi. Tento obsahuje kontroverzny triclosan. Nehovoriac o dalsich zlozkach v tych ich mydlach, samponoch atd, to uz nie je prirodna kozmetika. Tolko moj nazor.
Ani ten ich clear 9 u mna nespravil ziaden wow efekt, akurat sa mi zuzila penazenka, ale nie vaha a telo. Je to len biznis 😠

zuzkamargit
28. aug 2018

@canany maximalny suhlas, vsade ospevovany, ale treba dodat, ze len predajcami 🤦🏻‍♀️

canany
28. aug 2018

@zuzkamargit ano a toto som zial zistila, az som sa tam zaregistrovala a dostala medzi nich, ze palce hore a chvalospevy davaju len predajcovia.
A Just, ktory synovi ozaj pomohol s imunitou a zelezom, ma stale tak nastavene podmienky, ze su pre mna nesplnitelne. Nikto mi nechce predat so zlavou a darceky som uz rozdavala, radsej by som zlavu ako darceky. Ale to uz som mimo temy.

jabuducanevesta
28. aug 2018

ahoj, ja som spokojna s Dr. Nona znackou, Kiwi mi najviac vonia, vydrzi mi 6 mesiacov, rano si ho iba aplikujem, ani v najhorucejsom lete nemam stopy.

motolica
28. aug 2018

@livia32 ja mám za sebou tiež testovanie deodorantov,ktoré neobsahujú žiadne chemicke grcky a za mňa zatiaľ najlepšie Navia Ranná rosa,dobrá konzistencia a príjemná vona...je fajn si uvedomiť,že po všetkých týchto deo sa potiť budete,lebo sú bez chémie,ktorá drží pot stále v tele a potenie je v podstate zdravé 🙂čiže trošku som si na to musela zvyknúť 😁a opačný extrém Ponio pazuch -pouzivali sme ho obaja (rôzne vône) s priateľom,on je spokojný a ja po týždni veľké červené spálené miesta,ktoré sa mi hojili asi mesiac...Ponio ako aj mnohé iné deo (tuším aj soaphoria) obsahuje sódu bikarbónu a u mňa to malo túto reakciu 🤔nie je to chyba značky,mnohým vyhovuje,má papierový obal a aj peknú vôňu majú niektoré,len teda u citlivejsich ľudí vzniká nepríjemná reakcia 🤔

livia32
autor
28. aug 2018

@motolica čožééééé. Do kelu, to muselo byť nepríjemné. Ja som myslela, že sa mi vypáli pazucha po tom, čo som pridala ten éterický olej na tej kryštál. Au. Predpokladám že to bola práve reakcia so sódou. Ale vidíš, kým neskúsiš, tak na to neprídeš.
Ano, takto som k tomu pristupovala, nech sa potím, ale nech to nesmrdí :D Ďakujem za tip 🙂

livia32
autor
28. aug 2018

@jabuducanevesta ahoj, vedela by si prosím ťa doplniť aj cenu? Ďakujem 🙂

livia32
autor
28. aug 2018

@canany presne! áno, príde mi, že predajci veľmi pekne vedia zapôsobiť cez "prírodné zložky" v produkte. Napríklad veľa ľudí si mylsí, že Yves Rocher je prírodná značka, ale oni len majú v klasických "drogerkových" výrobkoch prímes rastlinných zložiek.

stanka04
28. aug 2018

@viskupovaandrea tento mam aj ja a je skvely. dcera ho ma v detskej verzii.
Prve dni boli take vselijake, bolo horuce leto a telo zvyknute na chemiu, ale po 2 tyzdnoch bez problemov. tiez som rada, ze "nevonia", aspon sa nemiesa s parfemom.
A je neminutelny😁

lucykelly
28. aug 2018

ja mám tento 🙂 má príjemnú sviežu nevtieravú vôňu, stojí do 4€

viskupovaandrea
28. aug 2018

@juliet86 Ja kupujem v UK v obchodiku ktory sa vola Holland&Barrett ale da sa objednat aj online

viskupovaandrea
28. aug 2018

@stanka04 Presne 😍

jabuducanevesta
29. aug 2018

cena Dr. Nony je pre zaregistrovanych 11,3O eur a ked nie si zaregistrovana, l3 eur

nistika
29. aug 2018

ja som mala prírodný od fa ale to bola hrôza. nič to nerobilo, clovek dal ruky k sebe už smrdel. ale bomba je sóda bikarbóna s kokosovým olejom dáte si medzi prsty trocha oleja prisipete sódu natrete v podpazuší, nestojí skoro nič a nesmrdím dva dni kludne 🙂

beka25
29. aug 2018

@jabuducanevesta dr nona nemá prírodnú kozmetiku, je tam kopec chémie.

bubu62
24. sep 2018

@canany poznam zenu ktora vam zlavu da z justu napiste mi ip.