icon

Skúsenosti so systémom Ryobi One+ v záhrade

Včera o 12:14

Ahojte, uvažujem o kúpe akumulátorových nožníc na živý plot a strunovej kosačky od značky Ryobi. Páči sa mi, že majú jednu batériu na všetko (ten One+ systém). Je to náradie ľahké do ruky aj pre ženu? Nepotrebujem benzínové monštrá, len daco na orezanie tují. Vydrží tá ich 4Ah batéria aspoň pol hodinu roboty, alebo budem musieť mať tri náhradné?

viestta
Včera o 13:40

Po skusenostiach s Gardena cerpadlom by som dnes pozerala hlavne na to ako je dostupny servis a aj tie baterky. Lebo u nas to bolo za opravu 30€, ale postovne do CR 50, ked nove cerpadlo stoji 90

thirstymonk
Včera o 13:41

@anonym_autor Úplne v pohode ti stačí parkside, si myslím... či? Prečo ryobi silou mocou?

Inak ten systém jednej batérie dnes už majú snaď všečtci, okrem dajakých shitty firiem, čo zaspali dobu (ako black & dekel napríklad)... Takže to nemusíš opísovať ako niečo úžasné a neuveriteľné :D

tundra
Včera o 17:03

@anonym_autor 4ah bateria vydrzi v pohode polhodinu.Kvalita tychto znaciek je porovnatelna.
Ja mam vsetko Einhell od utahovacky,vrtacky,brusky,dokonca aj tieto noznice na zivy plot.Elektricke na 220v uz nepouzivam...