Skúsenosti so systémom Ryobi One+ v záhrade
Ahojte, uvažujem o kúpe akumulátorových nožníc na živý plot a strunovej kosačky od značky Ryobi. Páči sa mi, že majú jednu batériu na všetko (ten One+ systém). Je to náradie ľahké do ruky aj pre ženu? Nepotrebujem benzínové monštrá, len daco na orezanie tují. Vydrží tá ich 4Ah batéria aspoň pol hodinu roboty, alebo budem musieť mať tri náhradné?
@anonym_autor Úplne v pohode ti stačí parkside, si myslím... či? Prečo ryobi silou mocou?
Inak ten systém jednej batérie dnes už majú snaď všečtci, okrem dajakých shitty firiem, čo zaspali dobu (ako black & dekel napríklad)... Takže to nemusíš opísovať ako niečo úžasné a neuveriteľné :D
@anonym_autor 4ah bateria vydrzi v pohode polhodinu.Kvalita tychto znaciek je porovnatelna.
Ja mam vsetko Einhell od utahovacky,vrtacky,brusky,dokonca aj tieto noznice na zivy plot.Elektricke na 220v uz nepouzivam...

Po skusenostiach s Gardena cerpadlom by som dnes pozerala hlavne na to ako je dostupny servis a aj tie baterky. Lebo u nas to bolo za opravu 30€, ale postovne do CR 50, ked nove cerpadlo stoji 90