Stihnú ešte priesady rajčín vyrásť do polovice mája?
Zdravim nejak som zabudol vysiat semena rajcin na priesady. Stihnu este vyrast do polky maja?
Keď som už tu, myslíte, že z tých mojich paprík niečo bude? Úplne som to zanedbala
Keď som už tu, myslíte, že z tých mojich paprík niečo bude? Úplne som to zanedbala
@fajnova ja tiež ešte nemám, a zajtra ich zasadím, chcem ich dať do skleníka potom. Pri najhoršom kúpim zopár priesad.
@fajnova ja tiež ešte nemám, a zajtra ich zasadím, chcem ich dať do skleníka potom. Pri najhoršom kúpim zopár priesad.
@janettdamian ďakujem
@janettdamian ďakujem
@fajnova papriky este stihas, ale uz by som sla do skorych odrod, pretoze tie neskore maju az 120 dni od vysevu po kvitnutie
Veď rajčiny sa ešte nevysievaju, ešte je skoro. Máš ešte týždeň dva čas. Ja som ešte len dnes namočila papriku. Zabudla som na to vždy.
@fajnova paprika este uplne v pohode.do tyzdna mi vysli priesady. V januari sadene vysli za 2 -3 tyzdne,neoplati sa skoro.
@dominik2795 akoze zabudol?vsak idealny cas do konca marca,ja budem az o tyzden,skor nestiham🙂

Veď rajčiny sa ešte nevysievaju, ešte je skoro. Máš ešte týždeň dva čas. Ja som ešte len dnes namočila papriku. Zabudla som na to vždy.