Ako dopadne Let's dance?
Ahojte baby, ako to vidíte ďalej s Let's dance? Koho aktuálne tipujete na víťazstvo, finále a kto naopak najbližšie podľa vás vypadne?
Podľa mňa to už teraz každé kolo bude kontroverzné, lebo ostali všetci už len dobrí, bude ťažké vyradzovať a vždy bude niekto kto bude mať iný názor
Vyhra to Koleník.
Nikto netancuje lepšie ako Zuzana Porubiakova, možno nemá toľko fanúšikov ale je najlepšia
Aj ja to tipujem na Kolenika a podla mna aj najlepsie tancuje a este aj jeho vyzor😉🙂
Nikto netancuje lepšie ako Zuzana Porubiakova, možno nemá toľko fanúšikov ale je najlepšia
@anonym_418813 tiež si myslím a k tomu má skvelého partnera
@anonym_418813 tiež si myslím a k tomu má skvelého partnera
@anonym_9521b7 ona je úplne iný level. A Matyas tancuje ako maly Boh.
Alw presne toto je program pre ženy a tie budú posielať sms hlavne pekným tvarickaˇ ako je kolenik Kiko baran či Jakub jablonsky
@amalka07 podľa mňa budú vo finále Janko, Jakub a Zuzka. Tipujem, že vyhrá Janko.
Mne sa najviac paci ako tancuje Zuzka, to mam az zimomriavky. Z Kolenila nemam aj ked dobre tancuje.
@amalka07 no ak vyhrá Koleník, tak už ma naštvú. Každá sa ide z neho pototo 💩 Pritom nie vždy tancuje najlepšie. Tu aspoň vidno masívnu súdnosť a mimo realitu hlasujúcich. Žadna objektivita. Tak isto ako minule výhra Barana Jasné, že vyhral, markíza to masírovala aj kvôli Sľubu. Jednoznačne by mala vyhrať Zuzana. S tým Koleníkom to už je fakt trápne.

Jednoznacne do finale Kolenik, Jablonsky a Marcinkova. A to lets dance nepozeram. Ale Kolenika miluju vsetky damy v rokoch (aj mladsie) hned po Ficovi.😂😂