Čo si myslíte o seriáli Kukačky?
Videli ste ho? Čo si o tom myslíte? Ako maminy?
@anonym_autor Neviem si ani predstavit toto zazit a ako sa s tym vysporiadat. Serial sa mi pacil,dobre spracovany pribeh.
1 super tazko predstaviť kukačky 2 su slabé o ničom.take umelo natiahnutý dej zbytocne.
aj mne sa seriál páčil
Namet dobry, herecky vykon nic moc a strasne to natahuju.Ale este som to nedopozerala. Aj som zistovala, kolko sa takychto pripadov stane rocne. Musi to byt naozaj hrozna situacia pri ktorej nie je ziadne dobre vychodisko ( hlavne ak sa jedna uz o starsie deti).
Nametom bola realna skutocnost, stalo sa v Čechach ale tam sa jednalo o 1 rocne deti. Herecke vykony podla mna dobre. Prva seria sa mi pacila viac. Tazko si nieco take predstavit, ze vychovavam 6 rokov dieta a potom sa dozviem, ze nie je moje a to moje je niekde inde. V takomto veku 6 rokov vymenit deti do biologickych rodin by bol šok pre vsetkych, takze asi naozaj len to spolocne byvanie a mat moznost zit s obidvomi detmi. Serial spraveny tak ze obe matky hned na zaciatku kategoricky povedali ze si kazda necha prave to ktore nie je jej.

Kruté a neviem si to predstaviť.. asi by som navrhla spolocne byvanie😃