icon

Emily in Paris

21. dec 2025

Sledujete tento serial? Posledne dni si to pustam a pritom je to taka blbost,ale dost ma to chytilo. Ale ta Emily ma riadne stve. Vie ona vobec,co chce? V kolkej serii sa uz konecne da dokopy s Gabrielom?

anonym_00b844
21. dec 2025

@anonym_autor dopozerala som piatu a nie su este spolu 😄 inak za mma táto posledná séria nic moc, jednoznačne najslabšia a to som sa fakt tešila

autor
21. dec 2025
@anonym_00b844

@anonym_autor dopozerala som piatu a nie su este spolu 😄 inak za mma táto posledná séria nic moc, jednoznačne najslabšia a to som sa fakt tešila

@anonym_00b844 To sa budu 5 serii takto natahovat? Pozeram 3.seriu a uz cakam,kedy konecne si najdu cestu k sebe.

dm1
21. dec 2025
@anonym_00b844

@anonym_00b844 veru táto 5.seria je najslabšia. Už totálne naťahovanie

brrunetkaa
21. dec 2025

Tak za mňa sú tam aj lepší partneri než Gabriel 😀 Ja dúfam, že skončí s iným

anonym_d553fd
21. dec 2025

My sme dnes pozerali s manzelom tiez tu 5.seriu, mne sa pacila, aj sme sa nasmiali na tom. Ale tiez mi pride najslabsia zo vsetkych

anonym_ab439d
21. dec 2025

@anonym_autor Serial pre prostoduche tinedzerky.obdiv k muzom, ktori to pozeraju. 😉😉😉

autor
21. dec 2025
@anonym_ab439d

@anonym_autor Serial pre prostoduche tinedzerky.obdiv k muzom, ktori to pozeraju. 😉😉😉

@anonym_ab439d To som si aj ja myslela. Roky som ho obchadzala. A teraz prisla ta spravna nalada nan. Zacnes pozerat a nevies skoncit. Sama nechapem. Mam rada francustinu,historicke mesta a ta moda to je nieco.

anonym_00b844
21. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_00b844 To sa budu 5 serii takto natahovat? Pozeram 3.seriu a uz cakam,kedy konecne si najdu cestu k sebe.

@anonym_autor chvíľu budu spolu v štvrtej sérii ale iba chvíľu. Za mna je Gabriel totalne sexi, brala by som ho hned 😂 dufam, ze nebude dlho trvat kým pride ďalšia séria.

Ešte milujem Giny a Georgia, len tam uz tiez dlho cakam na ďalšiu sériu. Je to blbé, lebo clovek aj zabudne co všetko sa tam udialo

anonym_00b844
21. dec 2025
@anonym_ab439d

@anonym_ab439d preco pre prostoduche? Je to príjemná oddychovka. Urcite lepsie ako nejake krvaky

anonym_00b844
21. dec 2025
@dm1

@anonym_00b844 veru táto 5.seria je najslabšia. Už totálne naťahovanie

@dm1 veru, velmi som sa na nu tešila ale dosť veľké sklamanie.

anonym_ab439d
22. dec 2025
@anonym_00b844

@anonym_ab439d preco pre prostoduche? Je to príjemná oddychovka. Urcite lepsie ako nejake krvaky

@anonym_00b844 Urcite ma tento serial fanusikov, vela netreba rozmyslat, IQ na urovni lahkej mentalnej retardacie, 9-12 rokov. Zachrankyna Emily prisla z US, aby ukazala ako sa robi obchod v Europe. 🙉🙉🙉👏

anonym_00b844
22. dec 2025
@anonym_ab439d

@anonym_00b844 Urcite ma tento serial fanusikov, vela netreba rozmyslat, IQ na urovni lahkej mentalnej retardacie, 9-12 rokov. Zachrankyna Emily prisla z US, aby ukazala ako sa robi obchod v Europe. 🙉🙉🙉👏

@anonym_ab439d a teraz si uz spokojna ked si zverejnila tento komentar? Uľavilo sa ti? Kazdy nech si pozera co chce, ty nemáš právo súdiť nikoho za to, co sleduje. Ked nemas co povedat k veci tak sa nevyjadruj. Pre mna su zas tazko primitívni ľudia, ktori aj ked nemaju co povedat k veci, musia sa vyjadriť len preto, aby niečo povedali alebo niekoho urazali

anonym_ab439d
22. dec 2025
@anonym_00b844

@anonym_ab439d a teraz si uz spokojna ked si zverejnila tento komentar? Uľavilo sa ti? Kazdy nech si pozera co chce, ty nemáš právo súdiť nikoho za to, co sleduje. Ked nemas co povedat k veci tak sa nevyjadruj. Pre mna su zas tazko primitívni ľudia, ktori aj ked nemaju co povedat k veci, musia sa vyjadriť len preto, aby niečo povedali alebo niekoho urazali

@anonym_00b844 Kazdy si moze povedat svoj nazor. Tebe sa to paci, mne nie. Ciste Bravo.😆 Hadam sa neurazis ako Fico, ked ho skritizuju. Prska ako vianocna prskavka. 👏👏

victoriab
22. dec 2025
@anonym_ab439d

@anonym_00b844 Kazdy si moze povedat svoj nazor. Tebe sa to paci, mne nie. Ciste Bravo.😆 Hadam sa neurazis ako Fico, ked ho skritizuju. Prska ako vianocna prskavka. 👏👏

Tak som sa tesila na 5 seriu ale skoro som sa znudila k smrti, normalne nasilu aom dopozerala, ze kedy to skonci, uz som mala chut aj pretacat. Co z tej emily spravili, kokos, kazdoi seriou je viac a viac neschopna. Chyba mi francuzsko, to utahovanie s ich kultury, ich jazyk, toto nemalo ziadnu stavu, bola to hruza... mali skoncit pri tretej, toto je lej mlatenie slamy

anonym_00b844
22. dec 2025
@anonym_ab439d

@anonym_ab439d nie, neurazam sa a je mi jedno co si myslis. Ako som povedala, nechapem potrebu vyjadrovať sa ked nemam co povedat k veci. Takze asi tak

anonym_d553fd
23. dec 2025
@anonym_ab439d

@anonym_ab439d to, ze mas narok povedat svoj nazor, neznamena, ze ho aj musis zverejnit a vyvolavat tym hadky. Ak uz mas potrebu napisat take nieco, otvor si vlastnu diskusiu a pindaj tam na tu druhu stranu a najdi si takych ludi, ktori to s tebou chcu zdielat a prezivat.

anonym_25f407
23. dec 2025
@anonym_ab439d

@anonym_ab439d zaujímavé ako dobre vieš o čo v tomto filme ide. Niekto to sa nezaujíma by ani nevedel že niečo také existuje...ty prostoduchá 😉