Kde pozerať seriál Láska z donucení online?
Ahoj na slovensku sa neda pozerat ceske voyo . Uz som skusala 🙈 a zatial este nikde nieje kde by sme to pozreli . Akurat dnes mi vybehlo na fb ze uz bude aj na madaroch od 17.3 . Zial slovensko je pozadu 🙈
Ja pozeram uz 140 cast 😉na jnternete ...
@janullka2008 prosím ťa kde sa to dá pozerať ? Ďakujem
@janullka2008 prosím ťa kde sa to dá pozerať ? Ďakujem
@dovolenkova na českej voyo uz su vsetky série. Ja. Zase pozerám na sk aj ked uz viem celý príbeh počkám si aj na 3
@dovolenkova na českej voyo uz su vsetky série. Ja. Zase pozerám na sk aj ked uz viem celý príbeh počkám si aj na 3
@januska2 ale veď české Voyo nejde na slovenku alebo ?
@janullka2008 ja pozerám už 51 časť čo ide teraz v Čechách
@anonym_autor prosím vás kde si viem pozrieť 1 sériu zatiaľ dopredu mimo voyo sk ďakujem
@anonym_autor prosím vás kde si viem pozrieť 1 sériu zatiaľ dopredu mimo voyo sk ďakujem
@superholka77 na cz voyo je vserko aj 3 seria
@superholka77 na cz voyo je vserko aj 3 seria
@januska2 ano ale na Slovensku to nepôjde skúšala som lebo majú licenciu len pre Česku krajinu detekuje IP adresu v našej krajine
Ja pozeram uz 140 cast 😉na jnternete ...
@janullka2008 ako sa vam to podarilo prosim? Oneplay a voyo cz nam nejde. Vdaka
@katarinbi stiahla som si ten rusic signálu a v nemecku mi išlo zdy som si preplac sieť cz ci krajinu a išlo to .tu mi jedna poradila skúsim nájsť ako sa to volalo
@katarinbi NordVPN tam sok si dala cz a potom ti pôjde one play ale potom nastav zase sk. Ja som v nemecku takže ked som chcela pozerať tak som si dala cz a ked dopozerala naspet na de .

Ahoj, nová série od 07.02.25 na Voyo CZ nebo u mě v predplacené seriálové skupině. Více na: bloknou@gmail.com🙂